Romania si Congo.......in Europa abia in sept......R.R. FISHING TEAM scrie:iulie 2012 -lansare in Romania sau Europa?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Romania si Congo.......in Europa abia in sept......R.R. FISHING TEAM scrie:iulie 2012 -lansare in Romania sau Europa?
In dragon costa 10 lei fara bateri si se numeste "led headlight"lucianman scrie:Este modelul care se gaseste si la Mitranescu, Vladut ! - cel cu ledul imbracat in "metal" , nu cred ca are o denumire.
Costa vreo 30 de ron bate cat un Led Lanser H7, le-am comparat pe balta. Singura diferenta este ca face un "patrat" de lumina si nu lumineaza pe rotund - asta se observa cand bati malul de vis-a-vis.
Pe Maica Domnului este un magazin cu leduri de toate felurile.Mihai Pavel scrie:@ gazaru
Eu am 2 lanterne care au aceiasi forma ca cea prezentata de tine in link, doar ca, corpul are culoare verde inchis iar partea din fata unde este lupa e cromata. Important este ce led ai. Am auzit ca se poate schimba ledul, creste consumul bateriilor dar ai si mai multa lumina. Daca o sa reusesc asta am sa anunt pe forum.