Vladut Mateianu scrie:NU mai are rost discutia cu Gabi, mai bine haideti sa gasim solutii sa indreptam situatia, iar pe viitor sa nu mai existe organizator-jucator-angajator de arbitrii-etc.
Vladut,
Solutiile sunt urmatoare:
1. Anularea/rejucarea etapei I
2. Etapa a II a incepe de la 0 puncte fiecare lot ( in caz ca se anuleaza prima etapa )
3. Reevaluarea sistemului de punctare
4. Grilele sa fie facute de pescari
Eu zic ca desi a fost o grila suspecta, etapa 1 nu trebuie anulata...e pacat de munca loturilor...
Eu vad situatia rezolvata prin reevaluarea sistemului de punctare. Punctaj de la 1 la 18 sau de la 1 la 6 pentru locurile 1-6 si 7 puncte pt restul echipelor( in acest caz - departajarea sa se faca la kilograme pt ca sigur vor exista numeroase situatii de egalitate, dar cu aceasta departajare se elimina non combatul). Grilele sa ramana ACELEASI.
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.
gabi scrie:L-am intrebat pe Cristi Rudeanu cum s-au facut grilele ca nu cumva sa ma bag in ceva si sa ma fac de cacat.
Grilele nu s-au facut cu nici un soft de la Fipss-a inteles gresit. el sustine ca a spus numai ca asa se fac grilele de catre FIPS si vom adopta si noi sistemul acesta.
A fost creeat un program de calculator cu ajutorul caruia dai valori descrescatoare locurilor de la capul de sector catre mijloc. programul le amesteca si rezulta grile care sa aiba punctaje apropiate.
Au fost facute 12 astfel de variante diferite din care cum am mai spus, una s-a tras la sorti la sedinta de miercuri seara de catre Dl Mugurel Ionescu (reprezentant AGVPSR) personal.
Exista filmata aceasta tragere la sorti?
Exista si filmarea cu tragerea la sorti a grilelor ?
sa se uite cineva pe ele ...si sa vada daca s-a facut vreo infractiune
Uite aici grilele cu punctajul "echilibrat" conform teoriei de mai sus in care standurile 1-9 primesc respectiv 1-9 puncte , iar standurile 10-18 primesc respectiv 9-1 punct:
Carping 7+2+1 = 10
Baricada 1+7+9 = 17
PlanetPN 3+9+2 =14
Green Lake 8+7+3 =18
Ovidius 1+3+7= 11
Corbu 6+6+7 =19
Mr. Fishing 9+3+8=20
Extrem Carp 5+8+5= 18
Overten 7+9+4= 20
Lufaru 4+4+4=12
Planet Iasi 4+5+1 =10
Ce soft tare ! Sau cata minciuna ???
P'asta n-am prins-o.
dar daca trageai tu grila noastra ce ai fi facut...poti sa-mi spui?
Daca eu trageam grila voastra si obtineam rezultatul vostru continuarea o stie Victor Oana si Nelu ( cu care am ramas in prima noapte cazati ) cat si colegii mei de club :
Dupa ce atrageam atentia cu repros organizatorului cat si celor care au votat sistemul de punctare ca sa terminat CN-ul dupa prima etapa propuneam sa se revina la cealalta varianta de punctare discutata ! Jur !!!... si nu ai vazut cuvantul asta scris de mine vreodata pe vreun forum !
dar eu am stat foarte departe de locul unde s-a tras la sorti.
Pot sa-ti spun din ce am prins ca se anunta la microfon este ca s-au tras la sorti pe ce sector si casuta isi amplaseaza tabara fiecare lot cu mentiunea ca daca un lot are capatul de sector in vecinanatetea zonei unde are tabara staffului sau, se repeta tragerea la sorti a locului unde amplaseaza "birourile".
si pe urma s-au tras la sorti grilele.
da nu inteleg ce nelamurire ai.
contesti faptul ca varianta de grile s-a tras miercuri seara. mie asa mi s-a spus . eu nu am fost acolo.
asta este cel mai usor de verificat.
asta e opinia ta ..o respect. Bravo felicitari dar eu unul nu am o inima asa de larga deci...
Daca esti asa de marinimos nu ma iei si pe mine asociat cu tine la magazin?
asta e opinia ta ..o respect. Bravo felicitari dar eu unul nu am o inima asa de larga deci...
Gabi, eu admir lotul Carping atat pentru acest rezultat, cat si pentru cele anterioare de exceptie.#
Dar, daca sunteti cu adevarat buni, de ce nu vrei sa fiti castigatori dupa 3 etape, cum a fost structurat CN la inceput?
Prin modificarea sistemului de puncaj, ati pleca tot ca favoriti cu 1 pct, iar celelalte echipe in urma voastra...Dc nu vreti sa ne luptam pe balta pana la final? Va e frica?
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.
Cristi_Ionita scrie:
Eu zic ca desi a fost o grila suspecta, etapa 1 nu trebuie anulata...e pacat de munca loturilor...
Eu vad situatia rezolvata prin reevaluarea sistemului de punctare. Punctaj de la 1 la 18 sau de la 1 la 6 pentru locurile 1-6 si 7 puncte pt restul echipelor( in acest caz - departajarea sa se faca la kilograme pt ca sigur vor exista numeroase situatii de egalitate, dar cu aceasta departajare se elimina non combatul). Grilele sa ramana ACELEASI.
Punctaj de la 1 la 5 pentru primele 5 echipe , iar restul sa primeasca tot 5 puncte.
La egalitate de puncte departajarea sa fie facuta de sistemul actual ( suma punctelor obtinute de lot pe sectoare in cele trei manse ) si apoi pe pe criteriu de kg !
Cu etapa daca se dovedeste ca a fost "cu prejudecata" sa fie anulata sau repetata , iar daca a fost prostie sau incompetenta sa se calculeze cu noul sistem de punctare si sa fie luata in calcul.
dar eu am stat foarte departe de locul unde s-a tras la sorti.
Pot sa-ti spun din ce am prins ca se anunta la microfon este ca s-au tras la sorti pe ce sector si casuta isi amplaseaza tabara fiecare lot cu mentiunea ca daca un lot are capatul de sector in vecinanatetea zonei unde are tabara staffului sau, se repeta tragerea la sorti a locului unde amplaseaza "birourile".
si pe urma s-au tras la sorti grilele.
da nu inteleg ce nelamurire ai.
contesti faptul ca varianta de grile s-a tras miercuri seara. mie asa mi s-a spus . eu nu am fost acolo.
asta este cel mai usor de verificat.
Aia cu casutele era dupa ce fiecare isi tragea grila aferenta...nu poti sa tragi casuta si dupa aia grila...e invers...
Se pare ca nu sti multe Gabi...nu numai faptul ca miercuri seara NU sa tras varianta de grila.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''
Nu sunt marinimos .
Daia te-ai dus la Carping ? Imparte Cristi locuri bune pe la concursuri ?
Cristi_Ionita scrie:
Punctaj de la 1 la 5 pentru primele 5 echipe , iar restul sa primeasca tot 5 puncte.
La egalitate de puncte departajarea sa fie facuta de sistemul actual ( suma punctelor obtinute de lot pe sectoare in cele trei manse ) si apoi pe pe criteriu de kg !
Cu etapa daca se dovedeste ca a fost "cu prejudecata" sa fie anulata sau repetata , iar daca a fost prostie sau incompetenta sa se calculeze cu noul sistem de punctare si sa fie luata in calcul.
Ar trebui propus de acum acest sistem...sau mai multe optiuni, pentru ca managerii loturilor sa se gandeasca la ele.
Oricum nu cred ca cei de la Carping vor fi de acord cu orice alt sistem in afara de cel in vigoare in acest moment.
ps: ideea e ca nu trebuie sa ne creem avantaj...asa a spus cineva.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''