JAPCA LA CN !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
maty
Puncte: 0

Re: JAPCA LA CN !

Mesaj de maty »

Alexandru Mihai scrie:
Vladut Mateianu scrie:NU mai are rost discutia cu Gabi, mai bine haideti sa gasim solutii sa indreptam situatia, iar pe viitor sa nu mai existe organizator-jucator-angajator de arbitrii-etc.
Vladut,

Solutiile sunt urmatoare:

1. Anularea/rejucarea etapei I
2. Etapa a II a incepe de la 0 puncte fiecare lot ( in caz ca se anuleaza prima etapa )
3. Reevaluarea sistemului de punctare
4. Grilele sa fie facute de pescari
Intrucat Nitu este in concurs la Doripesco,iam cerut acordul de a ma pronunta in legatura cu solutionarea acestei situatii,in numele echipei Acvila Bucuresti.
Suntem de acord si sustinem propunerea facuta de Max,pentru solutionare,care cuprinde cele patru puncte .
ajutorul vine de sus.

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

Da, e parca si mai bine asa. Dar judecati bine la sedinta (toti managerii). Si o sa se repare erorile din prima etapa.

Analizati si situatia cu anulatul. Mie unul nu mi se pare corect sa se anuleze, desi s-au facut marsavii cu grilele. Sa raspunda doar vinovatul/vinovatii (nu stiu in ce mod, dar sa raspunda). Se echilibreaza situatia doar din punctaj.
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Vina pentru ceea ce se intampla acum, la acest CN o au cluburile si managerii lor..
De ce? Pentru ca nu au cerut ca de organizarea campionatului sa se ocupe un manager de turneu (Tournament Manager), persoana neutra, fara afaceri sau alte interese in aceasta industrie, cu experienta in managementul proiectelor, bun comunicator si cunoscator al regulamentelor FIPS-CIPS si al fenomenului, in general, capabil sa gestioneze si sa organizeze buna desfasurare a celor trei manse de CN, in baza unui regulament acceptat de participanti si a unui protocol semnat de toti cei implicati: AGVPS, RIG Service, cluburi, terti.
Nu o sa iasa niciodata un campionat curat atata timp cat regulamentul nu este clar discutat si analizat de toti participantii si organizatorii sau daca pe lista cluburilor participante gasim numele unor persoane implicate direct in organizarea intrecerii. Regulamentul trebuia discutat, definitivat si semnat de participanti cu cel putin 15 zile inainte de prima mansa pentru ca este anormal sa discuti sistemul de punctare cu cateva ore inainte de start...
Voi nu aveti nici macar o procedura standard (scrisa si acceptata de toti) de tragere la sorti care sa elimine posibilitatile de fraudare, asa ca trebuie sa o luati de la zero si sa va puneti in fata calculatorului si sa scrieti toate procedurile, check listurile, protocoalele, situatiile neprevazute in reg. FIPS-CIPS, etc, etc...
In fiecare an va cheltuiti banii, timpul si energia pentru acelasi “sfarsit trist”…dar asa va place, pentru ca istoria asta se repeta de fiecare data...cu sau fara AV...dar cu aceiasi participanti... :D ...de aici rezulta ca VOI sunteti buba :D

ps: exista vreun MoM (minutes of meeting) de la sedinta managerilor? sunt sigur ca nu... :D ... si fara asta nu o sa faceti niciodata un campionat adevarat si curat, caci vorba nu-i ca scrisu'...
"Keep it simple!"

Digital
Pescar de competitie

Mesaj de Digital »

RSC scrie:Vina pentru ceea ce se intampla acum, la acest CN o au cluburile si managerii lor..
De ce? Pentru ca nu au cerut ca de organizarea campionatului sa se ocupe un manager de turneu (Tournament Manager), persoana neutra, fara afaceri sau alte interese in aceasta industrie, cu experienta in managementul proiectelor, bun comunicator si cunoscator al regulamentelor FIPS-CIPS si al fenomenului, in general, capabil sa gestioneze si sa organizeze buna desfasurare a celor trei manse de CN, in baza unui regulament acceptat de participanti si a unui protocol semnat de toti cei implicati: AGVPS, RIG Service, cluburi, terti.
Nu o sa iasa niciodata un campionat curat atata timp cat regulamentul nu este clar discutat si analizat de toti participantii si organizatorii sau daca pe lista cluburilor participante gasim numele unor persoane implicate direct in organizarea intrecerii. Regulamentul trebuia discutat, definitivat si semnat de participanti cu cel putin 15 zile inainte de prima mansa pentru ca este anormal sa discuti sistemul de punctare cu cateva ore inainte de start...
Voi nu aveti nici macar o procedura standard (scrisa si acceptata de toti) de tragere la sorti care sa elimine posibilitatile de fraudare, asa ca trebuie sa o luati de la zero si sa va puneti in fata calculatorului si sa scrieti toate procedurile, check listurile, protocoalele, situatiile neprevazute in reg. FIPS-CIPS, etc, etc...
In fiecare an va cheltuiti banii, timpul si energia pentru acelasi “sfarsit trist”…dar asa va place, pentru ca istoria asta se repeta de fiecare data...cu sau fara AV...dar cu aceiasi participanti... :D ...de aici rezulta ca VOI sunteti buba :D

ps: exista vreun MoM (minutes of meeting) de la sedinta managerilor? sunt sigur ca nu... :D ... si fara asta nu o sa faceti niciodata un campionat adevarat si curat, caci vorba nu-i ca scrisu'...

Perfect adevarat
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

codrut floricel

Mesaj de codrut floricel »

Un lucru e clar:Rudeanu stia de aceasta grila,si cu acest sistem de punctaj nu ar fi fost niciodata de acord cu ea decat daca era sigur ca va pica pe ea.LOGIC
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

codrut floricel

Mesaj de codrut floricel »

O grila buna
3 loturi care au(norocul) sa cada pe ea
15 loturi care fac figuratie
Unde este echilibrul competitiei?
''Liga lui Mitica''
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

codrut floricel scrie:O grila buna
3 loturi care au(norocul) sa cada pe ea
15 loturi care fac figuratie
Unde este echilibrul competitiei?
''Liga lui Mitica''
"Liga lui Rudeanu" :mrgreen:

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

Cristi_Ionita scrie:Da, e parca si mai bine asa. Dar judecati bine la sedinta (toti managerii). Si o sa se repare erorile din prima etapa.

Analizati si situatia cu anulatul. Mie unul nu mi se pare corect sa se anuleze, desi s-au facut marsavii cu grilele. Sa raspunda doar vinovatul/vinovatii (nu stiu in ce mod, dar sa raspunda). Se echilibreaza situatia doar din punctaj.
Analizati si situatia cu anulatul. Mie unul nu mi se pare corect sa se anuleze, desi s-au facut marsavii cu grilele. Sa raspunda doar vinovatul/vinovatii (nu stiu in ce mod, dar sa raspunda). Se echilibreaza situatia doar din punctaj.[/quote]

in orice sport ,un rezultat obtinut cu "marsavii", se anuleaza :wink:
eu personal nu as merge asa departe ....poate a fost o simpla eroare umana...cu toate ca exista destule circumstante care sa induca spre acuzatia de premeditare...mi se pare cel putin curios faptul ca niciunul din cei 17 manageri nu au cunoscut componenta grilelor decat in momentul tragerii la sorti...singura persoana care cunostea acest lucru,coincidenta sau nu...a fost si acea persoana care a beneficiat de cea mai buna grila de pe balta...eu zic ca nu avea cum sa nu iti sara in ochi o grila cu c25 si a7... locul 1 la general la cupa Rig cu peste 700 kg si locul 1 pe sector si locul 2 la general la cupa Rig cu este 550 kg...orice manager se uita peste aceste grile nu avea cum sa nu observe acest aspect,mai ales ca cea mai ravnita grila de pe balta era cea care continea c25 :wink: ...aveai practic un loc 1 asigurat...
faptul ca au beneficiat de un loc bun sau o grila fantastica nu diminueaza in nici un fel meritele pescarilor care au obtinut acest rezultat....cel putin din partea mea au avut si vor avea mereu respectul si aprecierea mea....ei au facut ce au stiut mai bine...au exploatat la maxim potentialul locurilor si au castigat detasat...bravo lor.
in alta ordine de idei,in momentul in care s-a discutat in cadrul clubului Pelicanul de componenta lotului ptr acest CN am fost destul de reticent privind participarea mea...uite aici un fragment dintr-un post(de pe un forum public,deci sa poate verifica) sa nu ziceti ca bat campii aiurea:
"
...si nu in ultimul rand ar mai fi...motivatia...pe mine unul anii precedenti m-au facut sa privesc cu mult scepticism sansele noastre ca si club participant la acest eveniment...personal cred ca santem total depasiti din toate punctele de vedere...financiar,tehnic,tactic,logistic...de multe alte cluburi participante la acest eveniment.. "
comparatii utopice intre Pelicanul si Carping eu zic ca nu isi au rostul, fiind doar simple fantezii...nu avem si nici nu ajungem prea curand la experienta competitionala a celor de la Carping sau alte cluburi cu pescari super experimentati... :wink:..
dar cu toate astea,oricat de mica sansa as avea intr-o competitie mi-as dori sa-mi joc sansa plecand de la...0-0 ca la fotbal :wink: ...dar cand adversarul vine de la vestiare deja cu 1-0 si imi mai face si poarta de 10 metri practic jocul nu mai are nici un farmec...iar orice urma de motivatie dispare total...eu unul dupa 48 de ore nu mai aveam nici un motiv sa stau in stand si nici nu am mai pescuit...imi era indiferent ca termin pe locul 12 cu 35 de puncte sau pe locul 100 cu 1000 de puncte...ce argument as mai avea sa mai continui si celelalte 2 etape?si sa nu ma "aburiti" cu clisee fumate gen fair-play...am halit-o prin 2009 cand am mers pana in ultima etapa pe banii mei,din fair-play ptr a-mi aduce aportul financiar la bugetul nationalei,iar altii au abandonat dupa prima etapa fara nici un fel de scrupule dar umpleau listele la concursuri private,iar altii jucau poker pe banii mei...
...dar celelalte 17 echipe?ce sanse mai au? si ma refer la sanse reale nu matematice?care inca mai viseaza sa faca carping vreo 30 de puncte pe etapa eu le doresc...somn usor :wink: ... cum ar fi ca urmatoarea etapa sa se joace cu 3-4 echipe,echipele care mai cred intr-o minune, iar cea de-a 3 sa nu se mai dispute ptr ca nici matematic nimeni nu ar mai avea vreo sansa... :?:
daca in 2010 am blamat acel sistem cu intrarea in finala cu penalizarea la puncte,obtinute in semifinala si inca mai cred cu convingere ca de fapt acel titlu de campioana nationala ii revine de drept celor de la Carping ,adica celor care au castigat pe BALTA acel concurs,la fel consider ca anul acesta este o mare nedreptate sa se castige titlul de CN in acest mod...
asa se vrea desemnarea campioanei nationale? daca asa se vrea castigarea unui campionat national eu le spun de pe acum felicitari si fir intins la CM ... sa ne revedem sanatosi...concursuri si CN-uri vor mai fi...

ps:propunerea mea ar fi:
-anularea rezultatelor din prima mansa si rejucarea acesteia
-sistem eliminatoriu 18 prima mansa ...12 a doua si 6 in finala...astfel nu vor mai fi cheltuieli inutile,atat din partea participantilor cat si a organizatorilor,nu va mai exista abandon,se va reduce noncombatul...revin si la celalalt aspect,ar fi ideal daca ar exista si cupe ptr fiecare etapa sau chiar si motivatii financiare(premii) daca bugetul permite :wink:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

daniruiu

Mesaj de daniruiu »

La sedinta din cadrul AGVPS cand s-a hotarat ca CN- UL sa se tina la Corbu , Dl. Rudeanu invoca faptul ca la urmatorul CN trebuie sa participe toti pescarii , atat in organizare cat si in participarea in sine.
Pai si matale ce ai facut mai nea Rudeanule??????
Vad ca la organizare decat matale si la participare....toata lumea.
RUSINE !!!

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

Varianta de grile a fost extrasa de către arbitrul șef Gabi Calota , Joi dimineața
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual