JAPCA LA CN !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
ionescu marian m
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: JAPCA LA CN !

Mesaj de ionescu marian m »

gor965 scrie:
paulletta scrie: Pe site la Baricada daca te uiti in topicul arbitraj ai sa intelegi multe.
Nu pricep...ce treaba are arbitrajul cu problemele ivite ?! :?

au fost arbitri facuti la ,,APELUL BOCANCILOR,, doar sa fie la numar nu aveau habar de pescuitul c&r la crap :oops:

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

gor965 scrie:
paulletta scrie: Pe site la Baricada daca te uiti in topicul arbitraj ai sa intelegi multe.
Nu pricep...ce treaba are arbitrajul cu problemele ivite ?! :?
,

singurul an in care nu au fost probleme de arbitraj ,o logistica extraordinara pentru un concurs de pescuit ,conditii de pescuit impecabile .......sa vi la pescuit fara cort ,pat ,masa ,umbrela ,sa ti se ofere moca masa la inceput si sfarsit ........si toate aceste lucruri extraordinare,toata aceasta munca titanica ...... sa fie umbrite de un excroc ordinar .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Ion Mironov

Mesaj de Ion Mironov »

Alexandru Mihai scrie:
gabi scrie:la noi pe sector arbitrii au fost foarte pregatiti.
tara dupa fiecare peste, verificare directii de pescuit, m-au intrebat de cateva ori ce e cu a 5-a lanseta in apa. era markerul (nu avea carlig). asteptau pina se stabiliza cantarul si apoi citeau greutatea pestelui.
singurul lucru foarte ciudat a fost ca mi-au spus ca nu au voie sa intre in stand. ca asa prevede regulamentul.
ce poate vedea el din afara standului...asta ar trebui revizuita.
Arbitraj impecabil pana la pestele mort din standul C15 unde trebuiau sa dea eliminare fara drept de apel ( Marian Constantin nu am nimic cu tine dar regulamentul primeaza, mi se putea intampla si mie la fel ).
ce eliminare maxx...nu ai auzit ca la muscat pelicaniii?au chemat inginer piscicol ...incredibil....sa creat un precedent....mansa urmatoare se va gasi peste in lada frigorifica...vor spune ca e pentru regenerare sau clonare....rusine
Mironov Ion Valentin
http://www.barcute-plantat.com
0726424099

Sionut

Mesaj de Sionut »

sesam scrie:ce eliminare maxx...nu ai auzit ca la muscat pelicaniii?au chemat inginer piscicol ...incredibil....sa creat un precedent....mansa urmatoare se va gasi peste in lada frigorifica...vor spune ca e pentru regenerare sau clonare....rusine
Daca pestele misca, nu e caz de eliminare.Daca nu misca,DA.
Jhonny, cred ca un inginer piscicol isi da seama care e rana de carlig sau de manipulare proasta a pestelui si
care e de alta natura, cum s-a zis de fapt . Tu nu crezi ?
CS APS

fachiru

Mesaj de fachiru »

asa scrie si in regulament mai bos? ca se elimina echipa doar daca nu este pestele ciugulit de pelicani ? :D
TINETI APROAPE !

Sionut

Mesaj de Sionut »

fachiru scrie:asa scrie si in regulament mai bos? ca se elimina echipa doar daca nu este pestele ciugulit de pelicani ? :D
Asa scrie, bos . Citez din art.14.

Concurenţii care vor prezenta spre cântărire peşti mutilaţi sau lezaţi, în urma unei manipulări neglijente, vor fi sancţionaţi. în această situaţie, peştii în cauză nu vor constitui exemplare valide.

P.S Daca nu intelegi, iti explic. :D
CS APS

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Sincer, si cluburile sunt de vina. Cum sa lasi organizatorul sa participe? Mai ales ca am inteles ca acest domn Rudeanu, a sustras 10k$ in anul 2004. Adica sa lasi acelasi om sa organizeze totul. Pacat ca totul s-a desfasurat nu impecabil, foarte impecabil, cum in RO rar se intampla iar la finalul concursului :(
Ultima oară modificat Mar Iun 19, 2012 0:04 de către Claudiu Garlea, modificat 1 dată în total.

Ion Mironov

Mesaj de Ion Mironov »

sa zis ca s-a dat peste mort la cantar.,....putea sa fie muscat de mama omida....nu cred ca a fost muscat in sac....daca l-au prins si era ranit trebuiau sa ii dea cu spray si sa il elibereze pentru a preveni acest lucru.
Mironov Ion Valentin
http://www.barcute-plantat.com
0726424099

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Vrei sa zici CN-u`![/quote]

Da, la CN m-am referit, deh tastele mici la telefon.
Oricum s-a inteles la ce ma refeream.
Pe site la Baricada daca te uiti in topicul arbitraj ai sa intelegi multe.[/quote]
Stiu mah ce ziceai acolo, dar aici nu cred ca se pune problema. E parerea mea, dar acum vad ca e groasa, ceea ce nu-mi place si nu-mi mai bag nasu` ca n-am fost implicat cu nimic si bineinteles ca nu-i treaba mea. Sunt si eu un simplu patimas.
Poate data care vine anunti si tu cand fugi la Corbu!
Urban culture.

Sionut

Mesaj de Sionut »

sesam scrie:sa zis ca s-a dat peste mort la cantar.,....
S-a zis si ca pestele misca ... ce a ales concurentul sa faca, a fost doar decizia lui.
CS APS

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”