JAPCA LA CN !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vasilica Baboieru

Re: JAPCA LA CN !

Mesaj de Vasilica Baboieru »

Iti repet inca o data , un loc de pescuit il face pescarul , locul poate produce eventual surpriza . Exemplu , la dreapta bradu pestele nu trage tot ''timpu'',nu ? Ca daca ar fi asa, dupa tragerea la sorti ar trebui sa plecam acasa ,nu?
vreau sa pescuiesc in ape limpezi

Gabi Tomulescu
Puncte: 0

Mesaj de Gabi Tomulescu »

macar fabricati dracu o dovada...nu stiu suprapuneti poze filmari...
da chiar toata tragerea la sorti a fost filmata ...luati filmarile cat nu le trucheaza cineva si uitativa pe ele.
eu in 2010 am gasit filmari cu doveza care incriminau Planet si degeaba.
nu mai stati ...
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Statistic este grila cea mai buna(daca ne luam dupa rezultatele ultimului concurs care s-a tinut pe aceasta balta) si timpul va dovedii daca am dreptate sau nu,intrebarea mea este cum de a fost extrasa tocmai de lotul Carping acesta grila?nu este cam mare coincidenta?intreb si eu :roll:
e vezi...asta trebuie sa te gandesti...a fost frauda sau asa a vrut Dumnezeu

si daca crezi crezi ca a fost frauda...aduceti o dovada. una[/quote[/quote]]

E cam mare coincidenta,el face grilele,ele le ambaleaza si Dumnezeu il rasplateste cu cea mai buna grila la tragere :lol: ........ce sufleta mare omul asta :wink:

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

gabi scrie:macar fabricati dracu o dovada...nu stiu suprapuneti poze filmari...
da chiar toata tragerea la sorti a fost filmata ...luati filmarile cat nu le trucheaza cineva si uitativa pe ele.
eu in 2010 am gasit filmari cu doveza care incriminau Planet si degeaba.
nu mai stati ...

Dovada este minciuna in legatura cu grilele facute de rudeanu...recunoscuta de el.

Pa ... ma duc acasa...
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Madalin Dirla scrie:
Vasilica Baboieru scrie:Ti-a parut tie ca A7 este un stand castigastor din start? Daca da, de ce ? Ca Dan a pescuit acolo si a scos un rezultat bun ? B17 este castigator din start? C18 nu am ce sa zic ,este un stand aparte , asta vom mai vedea .Ai impresia ca pe standurile astea au fost niste franti ? zii asa ,ca nu inteleg
Statistic este grila cea mai buna(daca ne luam dupa rezultatele ultimului concurs care s-a tinut pe aceasta balta) si timpul va dovedii daca am dreptate sau nu,intrebarea mea este cum de a fost extrasa tocmai de lotul Carping acesta grila?nu este cam mare coincidenta?intreb si eu :roll:
Daca Cristi Rudeanu nu era organizator si jucator nu era nici o problema .Dar tu faci grilele si tot tu o extragi pe cea mai buna nu prea este inregula.
ps:La cupa rig loturile carping nu prea sau vazut in clasament din 5 echipe doar una aprins loc pe podium se pare ca toti au mancat jeratic si acum au facut 1-1-1

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Vasilica Baboieru scrie:Iti repet inca o data , un loc de pescuit il face pescarul , locul poate produce eventual surpriza . Exemplu , la dreapta bradu pestele nu trage tot ''timpu'',nu ? Ca daca ar fi asa, dupa tragerea la sorti ar trebui sa plecam acasa ,nu?
In mare parte ai dreptate,numai ca locurile castigatoare se cam stiu de la inceput(teoretic).

Vasilica Baboieru

Mesaj de Vasilica Baboieru »

Da Adi ai dreptate, la cupa rig a fost dezastru pentru noi de aceea am scimbat echipele si tot odata ne-am dat seama de greseli , le-am remediat iar restu sa vazut
vreau sa pescuiesc in ape limpezi

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Vasilica Baboieru scrie:Ti-a parut tie ca A7 este un stand castigastor din start? Daca da, de ce ? Ca Dan a pescuit acolo si a scos un rezultat bun ? B17 este castigator din start? C18 nu am ce sa zic ,este un stand aparte , asta vom mai vedea .Ai impresia ca pe standurile astea au fost niste franti ? zii asa ,ca nu inteleg
Sa traiesti Vasilica.
Problema cu grila respectiva se pune asa. Cu toti stiam ca standul unde ai pescuit tu, fostul C25, este cel mai bun de pe balta. In conditiile astea, ca sa-l echilibrezi, nu ii dai corespondent tocmai locul 2 castigator la un concurs desfasurat cu 3 saptamani inainte. Indiferent ca pe el a pescuit sau nu un pescar bun. Nu te risti. Incerci sa-i dai cel mai prost loc posibil pe balta. Exact cele de mai sus i le-am expus lui Cristi Rudeanu si mi-a dat dreptate. Tot el era de acord ca aceasta grila nu avea ce cauta acolo. Totodata nu inteleg daca s-a luat decizia ca acel loc sa fie scos, de ce nu s-a scos.

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

gabi scrie:am auzit o poveste care spunea ca Rudeanu a vrut sa-i dea grilele lui Dan Mitranescu si lui Vladut Mateianu care din nu stiu ce motive nici macar nu si-au aruncat ochii peste ele
e adevarat Dane?
Da de ce sa dea grilele doar celor enumerati de tine mai sus? Restul am venit degeaba? Grilele trebuiau facute publice si sa fie date in mana fiecarui manager odata cu tragerea la sorti a sectoarelor.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Bine ca a aparut si Vasilica, acum sunt 2 care se apara + 2-3 pupincuristi care nu au legatura cu fenomenul competitional.

Asa ca , Gabi& Vasile , ca vad ca voi urlati cel mai tare (de fapt singurii) de ce tot incercati explicatii obosite ? Va acuzat cineva pe VOI. pescarii de ceva ? Sau va simtiti datori sa-i sariti in ajutor celui care va plateste ? Si atunci apreciez gestul, este normal.

Dar nu se poate ca datorita unui presdinte de club-organizator-participant (rudeanu) sa se aleaga praful de un CN ! Din pacate ptr voi voi cere maine pedepse drastice ptr aceasta incercare reusita de fraudare, mergand pana la excluderea clubului gasit vinovat.Stiu ca nu va afecteaza, la anul se va gasi alt club care sa va platesca serviciile, repet, nu pescarii trebuie pedepsiti ci ORGANIZATORUL-INFRACTOR !

Si daca Agvps nu va actiona cu diplomatie si curaj, voi merge mai departe , pana la Cips, ca sa vada ce se poate intampla si la CM , nu as fi mandru ca Romania sa castige un CM prin asemenea practici !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”