Moderator: gor965
e vezi...asta trebuie sa te gandesti...a fost frauda sau asa a vrut DumnezeuStatistic este grila cea mai buna(daca ne luam dupa rezultatele ultimului concurs care s-a tinut pe aceasta balta) si timpul va dovedii daca am dreptate sau nu,intrebarea mea este cum de a fost extrasa tocmai de lotul Carping acesta grila?nu este cam mare coincidenta?intreb si eu
gabi scrie:macar fabricati dracu o dovada...nu stiu suprapuneti poze filmari...
da chiar toata tragerea la sorti a fost filmata ...luati filmarile cat nu le trucheaza cineva si uitativa pe ele.
eu in 2010 am gasit filmari cu doveza care incriminau Planet si degeaba.
nu mai stati ...
Daca Cristi Rudeanu nu era organizator si jucator nu era nici o problema .Dar tu faci grilele si tot tu o extragi pe cea mai buna nu prea este inregula.Madalin Dirla scrie:Statistic este grila cea mai buna(daca ne luam dupa rezultatele ultimului concurs care s-a tinut pe aceasta balta) si timpul va dovedii daca am dreptate sau nu,intrebarea mea este cum de a fost extrasa tocmai de lotul Carping acesta grila?nu este cam mare coincidenta?intreb si euVasilica Baboieru scrie:Ti-a parut tie ca A7 este un stand castigastor din start? Daca da, de ce ? Ca Dan a pescuit acolo si a scos un rezultat bun ? B17 este castigator din start? C18 nu am ce sa zic ,este un stand aparte , asta vom mai vedea .Ai impresia ca pe standurile astea au fost niste franti ? zii asa ,ca nu inteleg
In mare parte ai dreptate,numai ca locurile castigatoare se cam stiu de la inceput(teoretic).Vasilica Baboieru scrie:Iti repet inca o data , un loc de pescuit il face pescarul , locul poate produce eventual surpriza . Exemplu , la dreapta bradu pestele nu trage tot ''timpu'',nu ? Ca daca ar fi asa, dupa tragerea la sorti ar trebui sa plecam acasa ,nu?
Sa traiesti Vasilica.Vasilica Baboieru scrie:Ti-a parut tie ca A7 este un stand castigastor din start? Daca da, de ce ? Ca Dan a pescuit acolo si a scos un rezultat bun ? B17 este castigator din start? C18 nu am ce sa zic ,este un stand aparte , asta vom mai vedea .Ai impresia ca pe standurile astea au fost niste franti ? zii asa ,ca nu inteleg
Da de ce sa dea grilele doar celor enumerati de tine mai sus? Restul am venit degeaba? Grilele trebuiau facute publice si sa fie date in mana fiecarui manager odata cu tragerea la sorti a sectoarelor.gabi scrie:am auzit o poveste care spunea ca Rudeanu a vrut sa-i dea grilele lui Dan Mitranescu si lui Vladut Mateianu care din nu stiu ce motive nici macar nu si-au aruncat ochii peste ele
e adevarat Dane?