bai de la un timp te tii numai de glume morbide, ce-ai patit?
maimutzoi, nu mai rade ca nu te mai las sa iei albitura acasa ...

PS
saptamana trecuta am luat o stiuka pe locul unde am nadit asta vara, se pune???
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
legio1083 scrie:Prea beton locatia!!! imi place ideea la nebunie.
EU personal daca as fi in situata asta si as sti ca am mai muly de 3 zile la dispozitie as pune lansetele in scara pe adancimi si le-as lasa cate 30 de ore sa zicem cu nada foarte putina sa vad unde sta infractoru. SI tot asa pana ma prind unde e, fie pe gropan, fie pe prag/ panta /platou... puscamea. Undeva, vumva tot tre sa fie o zare de peste. Atractie rapida fie ca e samanta preparata mica si multa-multa fie ca e o bila otravitor de atractiva si mustind de lichide nutritive cu rol atractant (CSL, MINAMIONO< MULTIMINO... etc) .
DAR daca trec mai mult de 48 de ore si nu zaresc nici o coada de peste la suprafata baltii, imi trimit "prietenii" sa dea la buza stufului si imi caut alt vad.
Parerea mea.
Nu cunosc balta si nu prea pare o balta mica, asa ca tot ce-am zis mai sus s-ar putea sa fie simple aberatii. Oceanele de apa nu-s inca de nasul meu... inca, si asta pt simplul motiv ca mi se pare mult mai usor de localizat crapul pe o balta mica si imbarligata decat pe o mare gen sarulesti sau bugeac.
Balta are cateva sute de hectare, ar putea fi extrem de frumoasa si productiva dar ar trebui impuscata populatia riverana. Zona din poze e presarata cu gropi de excavatie, nu sunt adancimi constante.legio1083 scrie:Prea beton locatia!!! imi place ideea la nebunie.
Nu cunosc balta si nu prea pare o balta mica ...