e mare pensia, cat e pensiaoanavictor scrie:doctore .....primii 50 de ani sunt mai grei ..........pe urma iesi la pensie

gata ca am trecut off topic
Moderator: gor965
e mare pensia, cat e pensiaoanavictor scrie:doctore .....primii 50 de ani sunt mai grei ..........pe urma iesi la pensie
Alexandru Mihai scrie:Rudeanu se scrie cu R
logica ta e foarte stramba, daca alt lot beneficia de grila asta si facea 1-1-1 pe cine vroiai sa sanctionezi, pe Carping, pe acel lot sau pe amandoi?
daca se pastreaza aceeasi grila pt celelalte 2 manse si se mai face un 1-1-1 ii penalizezi si pe ei?
esti liber sa vrei orice, eu vreau sa prind un crap de peste 30kg ca sa ma las
fold. nu ma mai bag in viata mea la asa ceva.kelu84 scrie: Ce atata tiganeala ba Rudeanu, ba Vladeanu, ba Mateianu,ba Oana etc etc. puneti-va fratilor toti la masa la anul si organizati ceva frumos si garantat daca se face comitet cu toate cluburile nu mai fura nimeni pe nimeni si nici banuieli nu vor mai fi. :
voi de ce nu ati contestat rezultatul la final?Alexandru Mihai scrie: 1. gramatica stiu de mai multi ani ... numele rudeanu se scrie cu r mic....din punctul meu de vedere...citeste tu printre randuri...
nu citesc printre randuri ca sa nu-mi scape ceva
2. in momentul in care organizezi un CN ... gresesti in favoarea lotului tau ... trebuie platesti...
ca sa spui ca a gresit in favoarea lotului Carping ar trebui sa demonstrezi ca a fost manarita tragerea la sorti si aici te lovesti de bulanul lui Gogu![]()
3. grila se pastreaza asta este clar...nu trebuie sa beneficieze doar rudeanu de ea si CS Carping
repet, daca altcineva face 1-1-1 vrei sa ii penalizezi si pe ei
4. fir intins pentru crapul ala de 30 de kg....vorbeste cu rudeanu poate te "ajuta" el...se pricepe sa isi ajute oamenii din club.
vorbesc sa-mi faca o bila buna, ca sigur am sanse mai mari decat la plastice
nu, tata, acolo numai pt introductii orale!Vladut Mateianu scrie:pai acum ce facem ? mergem la agvps ptr retete de bucatarie sau ptr extractii orale ?
A mintit ca va face grilele un calculator cu un soft FIPS CIPS, a ascuns faptul ca grilele au fost facute pe genunchi...tu cum numesti aceste lucruri?Sharky scrie:voi de ce nu ati contestat rezultatul la final?Alexandru Mihai scrie: 1. gramatica stiu de mai multi ani ... numele rudeanu se scrie cu r mic....din punctul meu de vedere...citeste tu printre randuri...
nu citesc printre randuri ca sa nu-mi scape ceva
2. in momentul in care organizezi un CN ... gresesti in favoarea lotului tau ... trebuie platesti...
ca sa spui ca a gresit in favoarea lotului Carping ar trebui sa demonstrezi ca a fost manarita tragerea la sorti si aici te lovesti de bulanul lui Gogu![]()
3. grila se pastreaza asta este clar...nu trebuie sa beneficieze doar rudeanu de ea si CS Carping
repet, daca altcineva face 1-1-1 vrei sa ii penalizezi si pe ei
4. fir intins pentru crapul ala de 30 de kg....vorbeste cu rudeanu poate te "ajuta" el...se pricepe sa isi ajute oamenii din club.
vorbesc sa-mi faca o bila buna, ca sigur am sanse mai mari decat la plastice
acesta mitocanie o pun pe seama oboselii sau a nervozitatii , punem punct si astept eventualele scuze pe privat. sa fii sanatosVladut Mateianu scrie: doctoru ( cu d mic si fara sa fie articulat..)
Alexandru Mihai scrie: A mintit ca va face grilele un calculator cu un soft FIPS CIPS, a ascuns faptul ca grilele au fost facute pe genunchi...tu cum numesti aceste lucruri?