Moderator: gor965
Si noi ceilalti care am prins ceva peste ne-am prostit.gabi scrie:bine N'Doye...dac a tot ne atribuim porecle.oanavictor scrie:cupa rig .............................................................cn
.
a 5.....victor hodorog ......loc 7 ......299 kg ...............extrem carp ..........loc 7 ......193 kg
a 17 ...guguianu ............loc 14 .....186 kg ...............deva ...................loc .9 .....167 kg
b 25 escrocu ................loc 2 .......274 kg ...............senzor ................loc 4 .......188 kg
b 19 vasilica+maradona...loc 11 .....137 kg ...............baricada paraschiv loc 11.......160 kg
c 24 silviu florescu ........loc 10 .....268 kg ...............planet piatra ........loc 9 .........246 kg
aici ce sa intelegem .........valoare de pescar sau noroc de loc !!!!!!!!!!
dupa cum se vede maradona din carpati nu a mai avut aceeasi valoare pe un stand prost !!!!!!!!!
corect spus este ca am pescuit prost nu a fost standul prost la c\Cupa Rig
lucru pe care tu (ca nu te mai domnesc) nu ai fi in stare sa-l recunosti niciodata desi pescuiesti prost de cand sunt eu in pescuitul asta.
asta ca sa nu te mai incordezi asa tare pe probleme de pescuit.
sincer Tatae stiu un singur lucru ca daca se demonstreaza ca s-a facut ceva cu interese de a frauda rezultatul eu am plecat...Cristi Y scrie:@ gabi
mi-a povestit Cocosu azi , oricum si tie felicitari , nimeni nu cred ca i-ti contesta efortul pe care-l faci tu ci doar meschinaria cu care a fost facut sistemul
Felicitari Adrian ...dar ma abtin sa vorbesc cu tine despre pescuit.Zarguzon Adi scrie:Si noi ceilalti care am prins ceva peste ne-am prostit.gabi scrie:bine N'Doye...dac a tot ne atribuim porecle.oanavictor scrie:cupa rig .............................................................cn
.
a 5.....victor hodorog ......loc 7 ......299 kg ...............extrem carp ..........loc 7 ......193 kg
a 17 ...guguianu ............loc 14 .....186 kg ...............deva ...................loc .9 .....167 kg
b 25 escrocu ................loc 2 .......274 kg ...............senzor ................loc 4 .......188 kg
b 19 vasilica+maradona...loc 11 .....137 kg ...............baricada paraschiv loc 11.......160 kg
c 24 silviu florescu ........loc 10 .....268 kg ...............planet piatra ........loc 9 .........246 kg
aici ce sa intelegem .........valoare de pescar sau noroc de loc !!!!!!!!!!
dupa cum se vede maradona din carpati nu a mai avut aceeasi valoare pe un stand prost !!!!!!!!!
corect spus este ca am pescuit prost nu a fost standul prost la c\Cupa Rig
lucru pe care tu (ca nu te mai domnesc) nu ai fi in stare sa-l recunosti niciodata desi pescuiesti prost de cand sunt eu in pescuitul asta.
asta ca sa nu te mai incordezi asa tare pe probleme de pescuit.
Sa te auda Dumnezeu !gabi scrie:Grila noastra sa dea Dumnezeu sa o traga CarpZone.
Doamne fi bun cu noi si indeplineste asta.
Nu Adrian grsesti....cu tine in special...Zarguzon Adi scrie:@Tomulescu Gabi
Tu nu ai ce sa vorbesti cu nimeni despre pescuit esti un fel de Ilie Nastase singura diferenta ca joci cu echipament de imprumut.
e aici nu pot a te ajut...Dan Mitranescu scrie:Sa te auda Dumnezeu !gabi scrie:Grila noastra sa dea Dumnezeu sa o traga CarpZone.
Doamne fi bun cu noi si indeplineste asta.![]()
... dar mai bine vorbesti cu Rudeanu ?