Nu inteleg de ce sari ca ars, te simti cu musca pe caciula ?Carping Club scrie:@Zfcristian
1.cine si ce a recunoscut?..fii mai explicit ca se interpreteaza.
2.De unde stii ca e diferenta in ceea ce se gaseste in magazin si cu ce pescuiesc echipele carping???
Te rog sa argumentezi pentru ca este o jignire gratuita ( sau nu!?!) adusa produselor noastre. In caz contrar niste scuze nu ar face rau.
Dupa cum spunea si Gabi Tomulescu, pacat ca boiliesurile noastre nu vin cu instructiuni de folosire pentru toti pescarii. Referitor la pret, vezi ca nu suntem cei mai scumpi de pe piata, in schimb suntem printre cei mai buni. Pretul este unul foarte justificat avand in vedere ingredientele folosite.
Replica mea a fost una generala !
Nu va era adresata remarca iar daca tot vrei sa stii si sa te linistesc baga un ochi aici http://www.crapmania.ro/forum/post179995.html#p179995
Cat despre instructiunile de folosinta, multumesc dar nu cred ca este cazul !!!
Cat despre SCUZE , mai e mult pana departe ! Intai sa va cereti voi scuze spre exemplu la problemele ridicate de colegii de forum referitor la produsele voastre, eu unul am folosit produsele Carping si m-am linistit, la fel cum am facut si cu un alt producator dar nu are rost sa dezvoltam .
Ca o paranteza la targul de la Casa Poporului la Gheran si la Senzor era omor iar la Carping batea vantul, o plictiseala maxima , nu v-a da de gandit asta ?!?
Multumesc pentru reactie, tocmai ai subscris la ce am subliniat eu