Pentru donatii si inscrieri la competitia de pescuit la crap :
Help for Children - caz social Comuna Peris 20 -22 Iulie 2012
sunati direct la Vlad Parfene - tel 0766.428.026, 0726.037.389.
Persoanele care doneaza sunt trecute in tabelele de donatii si prezentate pe site ( Facebook, Forum Crapmania, etc ) .
La sfarsitul fiecarei competitii banii sunt predati cu proces verbal de predare-primire si contract de mecenat persoanelor sau tutorilor acestora pentru care este organizata fiecare din competitiile de intr-ajutorare.
Catalin525 scrie:luci regulamentul ramane acelasi? taxa tot la fel? trebuie neaparat sa fie un abonat in echipa?
Regulamentul si taxa da. Daca vor fi modificari acestea vor fi unele de bunsimt zic eu.
Despre un abonat in echipa nu am auzit .. tu de unde stii asta ? . ( este prima data cand aud - il voi intreba si pe Vlad Parfene despre asta dar eu unul nu am auzit de asa ceva) - voi reveni.
Pentru a fi o saptamana libera intre competitiile Help for Children Ed. 4 si Senior Trophy, competitia Help for Children Ed. 4 caz social Peris se devanseaza cu o saptamana astfel ca aceasta nu va mai avea loc in perioada 20 - 22 Iulie 2012 ci in perioada 13 - 15 Iulie 2012.
Multumim pentru intelegere.
Pentru inscrieri si donatii : Vlad Parfene - tel 0766.428.026, 0726.037.389.
In curand voi posta tabelele cu echipele inscrise pana acum si cele cu donatiile aferente competitiei.
- Datorita caniculei se vor lua in calcul doar cei mai mari 5 (cinci) crapi;
- Tenul se elibereaza imediat si nu se ia in calcul la cantar.
- Obligativitatea de a avea saltea mare, Vlad Parfene v-o repune in atentie ca deosebita !
- Captura competitiei se scade din cei 5 pesti alesi de echipa in cauza.
Listele cu donatiile si concurentii la competitie :
Fişiere ataşate
Resize of Lista concurenti.jpg (122.75 KiB) Vizualizat de 2055 ori
Resize of LISTA DONATII pag 1.jpg (88.16 KiB) Vizualizat de 2055 ori