Moderatori: Dan Mateianu, george_gre
Nica Aurel scrie:Foarte frumos, felicitari Nasuk!!
Nu stiu care este situatia actuala a pestilor mari de altadata .. insa iti pot spune ca in regim de concurs nu s-au prins niciodata foarte multi pesti mari.kelu84 scrie:de asta imi este si mie teama.ca am platit taxa de concurs, m-am pregatit cum se cuvine si cred ca sunt singurul fraier care nu am auzit la timp ce se spune despre balta. media pestilor....e evidenta dupa acum avand in vedere ca si la cupa primaverii a fost ciortan viteza...dar macar nu a fost limita 1kg cum e acum..eu astept totusi fotografii recente de pe aceasta balta cu dulapii care erau candva.
cat despre pozele puse de dl matei pe topicul concursului...a fost un gest cam deplasat...
Dvs. sunteti prost informat ptr. ca la cupa primaverii a fost limita de greutate 1 kg (vo spun sigur ptr. ca eu am fost arbitru), nu stiu cu ce va poate ajuta fotogrfiile, cu doua zile inainte de concurs.kelu84 scrie:de asta imi este si mie teama.ca am platit taxa de concurs, m-am pregatit cum se cuvine si cred ca sunt singurul fraier care nu am auzit la timp ce se spune despre balta. media pestilor....e evidenta dupa acum avand in vedere ca si la cupa primaverii a fost ciortan viteza...dar macar nu a fost limita 1kg cum e acum..eu astept totusi fotografii recente de pe aceasta balta cu dulapii care erau candva.
cat despre pozele puse de dl matei pe topicul concursului...a fost un gest cam deplasat...