Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Alegerile locale, cand s-au ales primarii si consilierii, nu au legatura cu ce discutam noi acum. Este vorba despre preluarea puterii totale in stat, prin actiuni poate uitate de tine:Martin scrie:RSC scrie: - Felul cum au actionat uslistii pentru preluarea puterii nu-mi inspira incredere si nu vad cu ochi buni viitorul Romaniei cu ei la putere.
USL a ajuns la putere datorită celui mai democratic act constituţional: prin vot direct !
Ai uitat cumva procentul obţinut de ei în alegerile locale ? Nu electoratul i-a adus în acestă postură ?
Ok, ce ar trebui să facă ei după părerea ta ? Să se retragă din parlamentul României şi să-i lase pe cei care au 10 % reprezentare ?
Pai nu vi se pare normal asa ????RSC scrie:Alegerile locale, cand s-au ales primarii si consilierii, nu au legatura cu ce discutam noi acum. Este vorba despre preluarea puterii totale in stat, prin actiuni poate uitate de tine:Martin scrie:RSC scrie: - Felul cum au actionat uslistii pentru preluarea puterii nu-mi inspira incredere si nu vad cu ochi buni viitorul Romaniei cu ei la putere.
USL a ajuns la putere datorită celui mai democratic act constituţional: prin vot direct !
Ai uitat cumva procentul obţinut de ei în alegerile locale ? Nu electoratul i-a adus în acestă postură ?
Ok, ce ar trebui să facă ei după părerea ta ? Să se retragă din parlamentul României şi să-i lase pe cei care au 10 % reprezentare ?
"in doar patru zile, in Romania au fost schimbate atributiile Curtii Constitutionale, a fost revocat Avocatul Poporului, au fost schimbati rapid si controversat presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, a fost depusa si citita cererea de suspendare a sefului statului si a fost modificata Legea referendumului, astfel incat presedintele poate fi demis de 50% plus unu din numarul celor care vin la vot si Traian Basescu a fost suspendat din functia de presedinte...".
Aici nu e vorba de Base, de Ilici,de Constantinescu, ci e vorba de institutiile statului, de incalcarea statului de drept. Ca asta s-a intamplat in era lui Base e o pura coincidenta.Digital scrie:Dintre toti cei pro cine poate sa imi spuna si mie ce lucruri minunate a facut marinarul pentru Romania si pentru poporul roman in cele 2 mandate.
Astept cu nerabdare.
Cine se ofera primul ????
Te vad om cu carte - chiar crezi ca tot ce se intampla in era marinarului este o pura coincidenta ????RSC scrie:Aici nu e vorba de Base, de Ilici,de Constantinescu, ci e vorba de institutiile statului, de incalcarea statului de drept. Ca asta s-a intamplat in era lui Base e o pura coincidenta.Digital scrie:Dintre toti cei pro cine poate sa imi spuna si mie ce lucruri minunate a facut marinarul pentru Romania si pentru poporul roman in cele 2 mandate.
Astept cu nerabdare.
Astept inca.................Digital scrie:Dintre toti cei pro cine poate sa imi spuna si mie ce lucruri minunate a facut marinarul pentru Romania si pentru poporul roman in cele 2 mandate.
Astept cu nerabdare.
Devenim prea adanci daca trecem la scenarii...ideea mea este ca, in acest context al incalcarii statului de drept, tot pe Presedinte il votam, indiferent cum s-ar fi numit el: Ceausescu, Obama, Ilici, Constantinescu, Base, Nixon, PutinDigital scrie:Te vad om cu carte - chiar crezi ca tot ce sa intamplat in era marinarului este pura coincidenta ????RSC scrie:Aici nu e vorba de Base, de Ilici,de Constantinescu, ci e vorba de institutiile statului, de incalcarea statului de drept. Ca asta s-a intamplat in era lui Base e o pura coincidenta.Digital scrie:Dintre toti cei pro cine poate sa imi spuna si mie ce lucruri minunate a facut marinarul pentru Romania si pentru poporul roman in cele 2 mandate.
Astept cu nerabdare.
Stima.