Florin Pata scrie:Ridicol este faptul ca inca mai functioneaza "pericolul!" reprezentat de COMUNISTUL Iliescu ! Base' este cel putin la fel de comunist/securist , a fost "la putere" permanent dar intotdeauna personajul negativ/colectiv sunt "ceilalti! "
Desi nici Ponta,nici Antonescu nu reprezinta o varianta de succes,sunt preferabili loturilor de coarde si retardati pupincuristi promovati de marinar.
Eu consider că România a dus-o mult mai bine în vremurile Premierilor precedenţi: Năstase, Tăriceanu ! Ambi au avut căte un mandat de 4 ani. 8 ani în care România a prosperat. Obligaţiile elemenrtare ale unui guvern, sunt acelea de a duce ţara spre mai bine indiferent de conjunctura economică mondială. România a avut, şi poate mai are multe resurse care administrate inteligent, ar asigura poporului un trai decent. Dar ghinionul nostru este acela că au pus alţii ochii pe bogăţiile acestei ţări. Ne-au împrumutat cu bani într-o aşa zişă criză inventată de ei, ca acum să garantăm şi să plătim cu acestea. UE va avea grijă să ne lase-n pielea goală cât de curând.
Să-i dăm drumul. Pentru că merită…
Motto: “Când îl vezi că se îneacă-n mociră şi întinde mâna disperat, nu fi prost să i-o întinzi şi tu. Te trage după el. Calcă-l pe cap. Ridică piciorul când nu mai ies bule”
Victor Conta ROMANIA Tara in care ingerii nu calca
Cand au candidat in turul 2 Iliescu si Vadim am fugit intr-un suflet sa-l votez pe Ilici. Puteam sa sa nu ma duc, am votat oftand, insa cantarind in sinea mea optiunile consider ca am ales ca lumea.
Acum voi merge din nou sa votez dupa ce am analizat variantele si in pofida faptului ca am votat cu Antonescu la alegerile trecute acum voi vota cu Basescu pentru ca foamea asta teribila de putere mi-a displacut teribil. Si-au dat arama pe fata, iar rocadele astea de la putere oricum nu sunt de bun augur - anii ce-au trecut ne-au aratat deja asta.
- Chestia urata este ca nu prea avem alternative.
- Base a confundat rolul de presedinte al tarii cu cel de comandant de nava. Marinarul are multe bile negre, dar are si multe albe.
- Felul cum au actionat uslistii pentru preluarea puterii nu-mi inspira incredere si nu vad cu ochi buni viitorul Romaniei cu ei la putere.
- Romanii nu prea au tzinere de minte de ii vor la putere pe psd-isti. Brrrr, nici nu vreau sa-mi amintesc cum era mediul de afaceri pe vremea lor: se discuta numai de spagi, nu-i interesa cate locuri de munca creezi, cat aduci la bugetul local, etc: "si mie ce-mi iese?"..asta le era deviza.
- Plagiatori, hoti, mituitori si mituiti DOVEDITI conduc acum Romanika...mai e altceva de spus?
- Da, mai este: in sase luni o sa fim pe butuci, mai rau ca grecii...si cred ca abia atunci o sa zicem: ce bine era cu Base!
- Alianta psd-pnl este "contra-naturii" si cred ca ei o sa se incaiere curand pentru putere.
Florin Pata scrie:Ridicol este faptul ca inca mai functioneaza "pericolul!" reprezentat de COMUNISTUL Iliescu ! Base' este cel putin la fel de comunist/securist , a fost "la putere" permanent dar intotdeauna personajul negativ/colectiv sunt "ceilalti! "
Desi nici Ponta,nici Antonescu nu reprezinta o varianta de succes,sunt preferabili loturilor de coarde si retardati pupincuristi promovati de marinar.
Eu consider că România a dus-o mult mai bine în vremurile Premierilor precedenţi: Năstase, Tăriceanu ! Ambi au avut căte un mandat de 4 ani. 8 ani în care România a prosperat. Obligaţiile elemenrtare ale unui guvern, sunt acelea de a duce ţara spre mai bine indiferent de conjunctura economică mondială. România a avut, şi poate mai are multe resurse care administrate inteligent, ar asigura poporului un trai decent. Dar ghinionul nostru este acela că au pus alţii ochii pe bogăţiile acestei ţări. Ne-au împrumutat cu bani într-o aşa zişă criză inventată de ei, ca acum să garantăm şi să plătim cu acestea. UE va avea grijă să ne lase-n pielea goală cât de curând.
deci sa inteleg ca toata lumea asta a pus ochii pe resursele romaniei si au inventat o criza doar ,doar ne vom imprumuta la ei si ei ne vor goli de bogatiile tarii asta e cel mai tare
mi-ar place sa iasa basescu...atunci cancan in tara asta...
au vrut alegeri anticipate,basescu oricum nu mai are cum sa candideze,nu m-ai aveau rabdare un pic?bani aruncati de pomana pe alegeri...
parerea mea personala este ca indiferent cine era la putere la fel se intampla...tara e condusa de altcineva...fmi..cum ni se canta asa dansam
Domnilor sa ma iertati ce votam la Basescu ??? Sa mai ramina 4 ani sau ce ??? Fratilor indiferent de ce si cum Base mai are 3 luni de domnie , Daca erea un foarte bun roman cum bate trimbita peste tot renunta frumos si elegant spunea PAS si nu se mai cheltuiau cele citeva MILOANE DE EURO pentru ce??? CE SA VOTAM??? Dam N miloane de euro din banii nostrii ai tuturor sa vedem daca dl Basescu mai poate sta pe tron 3 LUNI DE ZILE .Nu am votat si nu voi vota NICIODATA dar magaria care o trimbiteaza Basescu pentru a mai domni 3 luni e jalinica. Si astea 3 luni de domnie ne vor costa atitea si atitea milioane de euro .Bani aruncati pe ferestra dar ce conteaza pentru noi care suntem campioni la salarii si la toate cele .Cel mai corect ar fi fost sa isi dea demisia si sa le spuna la toti, Imi este scirba de tot cea ce faceti si va las . Si raminea campionul tuturor Romanilor.
Asa se agata sa ramina 3 luni sa traga ce sfori mai poate, findca cu siguranta cei care vor veni ii va baga la jilava si Rahova pe multi foarte multi dintre cei care au domnit.URMEAZA MAREA RAZBUNARE .
Dragos Sinca scrie:Ok, dar eu nu vorbesc din punctul de vedere al institutiei, ci al angajatului bugetar.
Si in mediul privat s-au luat masuri de supravietuire, si eu a trebuit sa micsorez salariile angajatilor pentru a putea sa raman pe linia de plutire. Cine a inteles a ramas alaturi de mine, cine nu a fost liber sa isi caute alt loc de munca. Dar nu a facut nimeni referendum pentru a ma demite.
Dragoselu tata,pe tine te poti demite doar tu...sau actionarii firmei tale si asta numai daca ar detine, 51% din actiuni.
Cum statul si presedintele acestei tari nu sunt sectoare private,avem dreptul conform constitutiei ,sa alegem presedintele si pe cei care ne conduc.
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG
xdocx scrie:Sindromul Stockholm descrie comportamentul unei victime răpite sau captive care, în timp, începe să simpatizeze cu răpitorul. Persoanele captive încep în a se identifica cu răpitorii, ca și un mecanism defensiv, din teama de violență. Micile semne de bunătate venite din partea răpitorului sunt amplificate, întrucât intr-o situație de captivitate, lipsa perspectivelor este prin definiție imposibilă. Încercările de evadare sunt și ele percepute ca și o amenințare, întrucât într-o tentativă de evadare, există marele risc ca cel răpit să fie afectat și rănit.
Drept consecință, victima devine hiper-vigilență în privința nevoilor răpitorului și neștiutoare în privința propriilor nevoi. Separarea de răpitor devine tot mai grea pentru victimă, intrucat ar pierde singura relație pozitivă formată - cea cu răpitorul.
Este important de subliniat că aceste simptome apar în condiții de stres emotional foarte mare. Acest comportament este considerat ca o strategie obișnuită de supraviețuire pentru persoanele care sunt victime ale abuzului inter-personal și a fost observat în cazul divorțurilor cu copii, al copiilor abuzați emoțional, al membrilor sectelor religioase, prizonieri de război și tabere de concentrare.
RSC scrie:- Chestia urata este ca nu prea avem alternative.
- Base a confundat rolul de presedinte al tarii cu cel de comandant de nava. Marinarul are multe bile negre, dar are si multe albe.
- Felul cum au actionat uslistii pentru preluarea puterii nu-mi inspira incredere si nu vad cu ochi buni viitorul Romaniei cu ei la putere.
- Romanii nu prea au tzinere de minte de ii vor la putere pe psd-isti. Brrrr, nici nu vreau sa-mi amintesc cum era mediul de afaceri pe vremea lor: se discuta numai de spagi, nu-i interesa cate locuri de munca creezi, cat aduci la bugetul local, etc: "si mie ce-mi iese?"..asta le era deviza.
- Plagiatori, hoti, mituitori si mituiti DOVEDITI conduc acum Romanika...mai e altceva de spus?
- Da, mai este: in sase luni o sa fim pe butuci, mai rau ca grecii...si cred ca abia atunci o sa zicem: ce bine era cu Base!
- Alianta psd-pnl este "contra-naturii" si cred ca ei o sa se incaiere curand pentru putere.
USL a ajuns la putere datorită celui mai democratic act constituţional: prin vot direct !
Ai uitat cumva procentul obţinut de ei în alegerile locale ? Nu electoratul i-a adus în acestă postură ?
Ok, ce ar trebui să facă ei după părerea ta ? Să se retragă din parlamentul României şi să-i lase pe cei care au 10 % reprezentare ?