Da.Dragos Sinca scrie:@xdocx...am si eu o intrebare? Scrii acolo de salariile "noastre" pe care le-a taiat Basescu in persoana. Esti bugetar?

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Da.Dragos Sinca scrie:@xdocx...am si eu o intrebare? Scrii acolo de salariile "noastre" pe care le-a taiat Basescu in persoana. Esti bugetar?
Pentru ca daca eu as pleca din sistemul bugetar, TU nu ai mai putea dormi linistit. Si multii altii pe langa tine...Dragos Sinca scrie:Si de ce nu iti cauti un loc de munca in mediul privat?
Ah, deci tu te-ai sacrificat pentru noi restul care nu suntem bugetari?xdocx scrie:Pentru ca daca eu as pleca din sistemul bugetar, TU nu ai mai putea dormi linistit. Si multii altii pe langa tine...Dragos Sinca scrie:Si de ce nu iti cauti un loc de munca in mediul privat?
De ce mama dracului crede lumea ca bugetarii stau si o freaca?
Daca vrei te invit la mine la servici, sa vezi ce fac...
Apoi sa vorbesti...
Cum ar fi daca am da afara toti bugetarii, am desfiinta institutiile statului si am merge toti in privat???
![]()
![]()
![]()
Da' stii ce? Basescu nu are dreptul sa ia asa masuri.E presedinte, nu prim-ministru.Da' cui ii pasa? Un singur om conduce tara asta de niste ani si cand e sa dea socoteala tot el striga lovitura de stat! dictatura!doncostel20 scrie: Ei cam astea au fost si masuri care le-a luat si Basescu!