Ciuchi scrie:Pro Basescu, contra Basescu, numai conteaza... cu ce s-a intamplat la noi zilele astea am fost aruncati inapoi 23 de ani.
Au venit jegosii astia de comunisti cu japca inapoi la putere... concluzia este ca am belit-o.
Si noi vrem shengen? Hahaha...
O sa fim aruncati si din Uniune!
Probabil ca in curand ne unim cu Moldova, iar mai apoi ne ia Rusia si am terminat povestea... Si-ar vedea Iliescu visu' cu ochii

Vai de capu' si zilele noastre!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ce şi cât bine ţi-a făcut uniunea de care aminteşti aici ? În afară de faptul că au profitat de România şi de noi: piaţă de desfacere pentru rebuturile lor, pus mâna pe resurse şi materii prime, contracte grase pentru lucrări efectuate de-am trula, zeci de mii de hectare de pământ cumpărat pe gratis, şi multe altele. Ştii ce, eu m-aş mulţumi să ne lase-n pace şi să-ţi vadă de treburile lor. Toate ţările astea mari din UE, au supt sute de ani din ţările colonizate de ei, ţările lumii a treia, şi acum că nu mai au ce suge sau nu mai pot suge de acolo şi-au găsit alţi fraieri: România, Ungaria, Bulgaria, Polonia, Cehia, etc.
Ai pomenit de..comunişti. Răspunde-mi şi mie, uniunea asta de care spui tu, cu idea că toate ţările să aibă aceleaşi preţuri, aceleaşi politici economice şi politice, ce este de fapt ?