VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

VEI VOTA PENTRU DEMITEREA LUI TRAIAN BASESCU?

DA
119
44%
NU
153
56%

Voturi totale: 272

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Re: VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Mesaj de Dragos Sinca »

Ok, dar eu nu vorbesc din punctul de vedere al institutiei, ci al angajatului bugetar.
Si in mediul privat s-au luat masuri de supravietuire, si eu a trebuit sa micsorez salariile angajatilor pentru a putea sa raman pe linia de plutire. Cine a inteles a ramas alaturi de mine, cine nu a fost liber sa isi caute alt loc de munca. Dar nu a facut nimeni referendum pentru a ma demite. :)

Legal
Puncte: 0

Mesaj de Legal »

Dragos Sinca scrie:Ok, dar eu nu vorbesc din punctul de vedere al institutiei, ci al angajatului bugetar.
Si in mediul privat s-au luat masuri de supravietuire, si eu a trebuit sa micsorez salariile angajatilor pentru a putea sa raman pe linia de plutire. Cine a inteles a ramas alaturi de mine, cine nu a fost liber sa isi caute alt loc de munca. Dar nu a facut nimeni referendum pentru a ma demite. :)
Dar si pe tine altul te-a facut sa iei acele masuri de supravietuire...si sa fim seriosi..mai sunt locuri la privat incat sa se angajeze macar jumatate din cei calificati ?
Gandeste-te ca sunt oameni care au 500 ron pe luna salar...
S-a distrus totul in tara asta...numai supermarketuri si malluri..

Si chestia frumoasa e ca s-au taiat salarii,pensii etc....dar banii aia unde s-au dus daca noi periodic ne imprumutam dinafara?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ne meritam soarta....suntem tara de hoti, de puturosi si de needucati..... Uita-ti-va in jur si veti vedea zilnic oameni care nu fac nimic dar se vaita ca nu au, oameni care arunca tigarile si resturile menajere pe jos si se plang ca este un oras jegos, hoti la tot pasul care te fac sa te simti ca-n padure, etc !

Cine sa ia masuri si mai ales cum ? Poate propunerea cu Ceausescu de mai sus chiar era binevenita... :mrgreen:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

xdocx

Mesaj de xdocx »

Ma voi limita la ce am scris, pentru ca nu vreau sa deschid o polemica pe aceasta tema...
Totusi, sa nu uitam cine este Basescu si ce a facut pentru tara...
Eu unul nu pot uita ce a facut el impreuna cu partidul care il guverneaza.
Daniel Spoiala

Ciuchi

VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Mesaj de Ciuchi »

Pro Basescu, contra Basescu, numai conteaza... cu ce s-a intamplat la noi zilele astea am fost aruncati inapoi 23 de ani.
Au venit jegosii astia de comunisti cu japca inapoi la putere... concluzia este ca am belit-o.
Si noi vrem shengen? Hahaha... O sa fim aruncati si din Uniune!
Probabil ca in curand ne unim cu Moldova, iar mai apoi ne ia Rusia si am terminat povestea... Si-ar vedea Iliescu visu' cu ochii :)
Vai de capu' si zilele noastre!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ultima oară modificat Lun Iul 09, 2012 12:45 de către Ciuchi, modificat 1 dată în total.
Daniel Ciuchendea

xdocx

Mesaj de xdocx »

Dragos Sinca scrie: Esti sigur ca Ponta si cu Crin iti vor marii salariul?
Nu
Daniel Spoiala

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Ridicol este faptul ca inca mai functioneaza "pericolul!" reprezentat de COMUNISTUL Iliescu ! Base' este cel putin la fel de comunist/securist , a fost "la putere" permanent dar intotdeauna personajul negativ/colectiv sunt "ceilalti! :lol: "
Desi nici Ponta,nici Antonescu nu reprezinta o varianta de succes,sunt preferabili loturilor de coarde si retardati pupincuristi promovati de marinar.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Inainte de manevrele astea cu suspendarea credeam ca Base si ai lui sunt de porc si ca ce bine va fi daca vor veni ailalti , acu ca au venit ailalti mi-am dat seama ca va fi mai de porc decat inainte asa ca stau si ma intreb ce dracu sa facem ?
Ce sa votam la referendum ?
Ce facem, din 2 rele alegem raul cel mai mic ? Cum determini asta ? Astea sunt beneficiile democratiei , sa alegem raul cel mai mic ????

xdocx

Mesaj de xdocx »

Sindromul Stockholm descrie comportamentul unei victime răpite sau captive care, în timp, începe să simpatizeze cu răpitorul. Persoanele captive încep în a se identifica cu răpitorii, ca și un mecanism defensiv, din teama de violență. Micile semne de bunătate venite din partea răpitorului sunt amplificate, întrucât intr-o situație de captivitate, lipsa perspectivelor este prin definiție imposibilă. Încercările de evadare sunt și ele percepute ca și o amenințare, întrucât într-o tentativă de evadare, există marele risc ca cel răpit să fie afectat și rănit.
Drept consecință, victima devine hiper-vigilență în privința nevoilor răpitorului și neștiutoare în privința propriilor nevoi. Separarea de răpitor devine tot mai grea pentru victimă, intrucat ar pierde singura relație pozitivă formată - cea cu răpitorul.
Este important de subliniat că aceste simptome apar în condiții de stres emotional foarte mare. Acest comportament este considerat ca o strategie obișnuită de supraviețuire pentru persoanele care sunt victime ale abuzului inter-personal și a fost observat în cazul divorțurilor cu copii, al copiilor abuzați emoțional, al membrilor sectelor religioase, prizonieri de război și tabere de concentrare.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Sindromul_Stockholm
Daniel Spoiala

Martin

Mesaj de Martin »

Ciuchi scrie:Pro Basescu, contra Basescu, numai conteaza... cu ce s-a intamplat la noi zilele astea am fost aruncati inapoi 23 de ani.
Au venit jegosii astia de comunisti cu japca inapoi la putere... concluzia este ca am belit-o.
Si noi vrem shengen? Hahaha... O sa fim aruncati si din Uniune!
Probabil ca in curand ne unim cu Moldova, iar mai apoi ne ia Rusia si am terminat povestea... Si-ar vedea Iliescu visu' cu ochii :)
Vai de capu' si zilele noastre!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ce şi cât bine ţi-a făcut uniunea de care aminteşti aici ? În afară de faptul că au profitat de România şi de noi: piaţă de desfacere pentru rebuturile lor, pus mâna pe resurse şi materii prime, contracte grase pentru lucrări efectuate de-am trula, zeci de mii de hectare de pământ cumpărat pe gratis, şi multe altele. Ştii ce, eu m-aş mulţumi să ne lase-n pace şi să-ţi vadă de treburile lor. Toate ţările astea mari din UE, au supt sute de ani din ţările colonizate de ei, ţările lumii a treia, şi acum că nu mai au ce suge sau nu mai pot suge de acolo şi-au găsit alţi fraieri: România, Ungaria, Bulgaria, Polonia, Cehia, etc.
Ai pomenit de..comunişti. Răspunde-mi şi mie, uniunea asta de care spui tu, cu idea că toate ţările să aibă aceleaşi preţuri, aceleaşi politici economice şi politice, ce este de fapt ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”