Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
iti spun eu unul: PSDCarping RACE scrie:... m-a convins ca nu exista in Romania un partid sau grup de oameni mai clientelari decat PDL, care sunt in stare sa saboteze toata tara pentru interesul propriu...
Din pacate cam asa s-a votat in '96, in 2000, in 2004 si in 2008. Localele din 2012 au avut o pondere mai mica de vot negativ datorita unor primari buni, vezi Bucurestii, Constanta si mai multe localitati care nu-mi vin acum in minte. Ne lipseste atat o maturitate politica, ca si cetateni, precum si o clasa politica demna de incredere.Vladut Mateianu scrie:Lumea a votat cu Usl sa scape de Basescu, nu ptr ca au incredere in ei !
RSC scrie:iti spun eu unul: PSDCarping RACE scrie:... m-a convins ca nu exista in Romania un partid sau grup de oameni mai clientelari decat PDL, care sunt in stare sa saboteze toata tara pentru interesul propriu...
Eu n-as fi asa de sigur...Ungureanu e bun pe ceea ce stie sa faca mai bine insa din fericire nu le stie cu rolul de presedinte si nici nu va ajunge acolo. El stie de altele.zuuluf scrie:Stati linistiti fani USL viitorul presedinte se numeste Mihai Razvan Ungureanu Degeaba va zbateti e inevitabil:)
Asa.Si ce-i asa naspa aici? Ca au fost eficienti?Bravo lor.RSC scrie: Este vorba despre preluarea puterii totale in stat, prin actiuni poate uitate de tine:
"in doar patru zile, in Romania au fost schimbate atributiile Curtii Constitutionale, a fost revocat Avocatul Poporului, au fost schimbati rapid si controversat presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, a fost depusa si citita cererea de suspendare a sefului statului si a fost modificata Legea referendumului, astfel incat presedintele poate fi demis de 50% plus unu din numarul celor care vin la vot si Traian Basescu a fost suspendat din functia de presedinte...".
Cu prima parte a afirmatiei tale sunt de acord, insa cu ultima fraza nu, deoarece in dispretul fata de cetatean s-au cheltuit sume uriase pe clientela politica, in timp ce bolnavii sunt umiliti si omorati prin lipsa banilor pentru medicamente si servicii medicale, pensionarii sunt batjocoriti, cetatenii si mediul privat sunt cocosati cu impozite s.a.m.d. mai rau ca pe vremea turcilor.doncostel20 scrie:Domnilor am si eu o intrebare!Daca in familia d.tra bugetul,din anumite motive s-a subtiat foarte mult,ce faceti? Va mai puteti permite in continuare anumite lucruri,stiu eu:concediu,nu stiu ce alte cumparaturi mai costisitoare,etc? Nu trebuie luate niste masuri in privinta banului care trebuie cheltuit? Ei cam astea au fost si masuri care le-a luat si Basescu!
doru_croc scrie: Ne indreptam incet dar sigur spre dictatura de catifea a doi handicapati.
Graba de a pune gheara pe ciolan va produce prejudicii incomensurabile Romaniei, poate chiar mai grave decat cele produse de mineriadele lui Iliescu (am beneficiat de binefacerile excursiei din 13-15 iunie a ortacilor la Bucuresti).
Nu sunt fan Basescu, dar toate mizeriile produse de maimutoii astia ma fac sa votez impotriva suspendarii si impotriva clasei politice de doi lei pe care o ducem in carca de 22 de ani.