VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

VEI VOTA PENTRU DEMITEREA LUI TRAIAN BASESCU?

DA
119
44%
NU
153
56%

Voturi totale: 272

FelixCristea
Puncte: 0

Re: VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Mesaj de FelixCristea »

o injuratura nu poate inlocui niciodata un vot. asa ca mergeti la referendum si votati.
cum o sa iasa vom vedea. Dumnezeu sa ne ajute.
Planet. Planet Iasi.

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Carping RACE scrie:... m-a convins ca nu exista in Romania un partid sau grup de oameni mai clientelari decat PDL, care sunt in stare sa saboteze toata tara pentru interesul propriu...
iti spun eu unul: PSD
"Keep it simple!"

zuuluf

Mesaj de zuuluf »

Stati linistiti fani USL viitorul presedinte se numeste Mihai Razvan Ungureanu Degeaba va zbateti e inevitabil:)
Voinescu Ciprian

Catalin Bujita

Mesaj de Catalin Bujita »

Vladut Mateianu scrie:Lumea a votat cu Usl sa scape de Basescu, nu ptr ca au incredere in ei !
Din pacate cam asa s-a votat in '96, in 2000, in 2004 si in 2008. Localele din 2012 au avut o pondere mai mica de vot negativ datorita unor primari buni, vezi Bucurestii, Constanta si mai multe localitati care nu-mi vin acum in minte. Ne lipseste atat o maturitate politica, ca si cetateni, precum si o clasa politica demna de incredere.

Catalin Bujita

RSC scrie:
Carping RACE scrie:... m-a convins ca nu exista in Romania un partid sau grup de oameni mai clientelari decat PDL, care sunt in stare sa saboteze toata tara pentru interesul propriu...
iti spun eu unul: PSD

e mic copil pe langa Doctorul Honoris Cauza PDL (sper ca am scris corect titlul academic)

Legal

Mesaj de Legal »

zuuluf scrie:Stati linistiti fani USL viitorul presedinte se numeste Mihai Razvan Ungureanu Degeaba va zbateti e inevitabil:)
Eu n-as fi asa de sigur...Ungureanu e bun pe ceea ce stie sa faca mai bine insa din fericire nu le stie cu rolul de presedinte si nici nu va ajunge acolo. El stie de altele.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

RSC scrie: Este vorba despre preluarea puterii totale in stat, prin actiuni poate uitate de tine:
"in doar patru zile, in Romania au fost schimbate atributiile Curtii Constitutionale, a fost revocat Avocatul Poporului, au fost schimbati rapid si controversat presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, a fost depusa si citita cererea de suspendare a sefului statului si a fost modificata Legea referendumului, astfel incat presedintele poate fi demis de 50% plus unu din numarul celor care vin la vot si Traian Basescu a fost suspendat din functia de presedinte...".
Asa.Si ce-i asa naspa aici? Ca au fost eficienti?Bravo lor.
Presedintii camerelor trebuiau schimbati demult ..mai ales aia de la deputati care a furat pe fata pentru "portocala" de nenumarat ori.
Legea referendumului trebuia schimbata ca altfel nu ar fi functionat niciodata: n-ai sa scoti la vot, ca numar, jumate+1 din votanti nici daca mai candideaza o data Iliescu cu Vadim :lol:
Atributiile si aplaudacii de la CCR au fost schimbate/schimbati=> revenire la normal.Au fost suficient slugi la Base. Base cade , zboara si ei....u know...c-asa-i in tenis :)
Ce ma amuza e ca, atunci cand pedeleii jucau in picioare legile tarii, incepand cu constitutia si terminand cu...legea-numararii-voturilor-in-parlament toata lumea tacea chitic. Acum , cand multe din mizeriile alea se repara, lumea urla ca e nasol.

Catalin Bujita

doncostel20 scrie:Domnilor am si eu o intrebare!Daca in familia d.tra bugetul,din anumite motive s-a subtiat foarte mult,ce faceti? Va mai puteti permite in continuare anumite lucruri,stiu eu:concediu,nu stiu ce alte cumparaturi mai costisitoare,etc? Nu trebuie luate niste masuri in privinta banului care trebuie cheltuit? Ei cam astea au fost si masuri care le-a luat si Basescu!
Cu prima parte a afirmatiei tale sunt de acord, insa cu ultima fraza nu, deoarece in dispretul fata de cetatean s-au cheltuit sume uriase pe clientela politica, in timp ce bolnavii sunt umiliti si omorati prin lipsa banilor pentru medicamente si servicii medicale, pensionarii sunt batjocoriti, cetatenii si mediul privat sunt cocosati cu impozite s.a.m.d. mai rau ca pe vremea turcilor.
Pe de alta parte nu pot fi de acord nici cu faptul ca bugetarii sa aibe salarii mai mari decat in mediul privat, asa ceva este imposibil si duce la falimentul societatii.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

În ultimele două săptămâni, structurile politice au fost alterate cu o viteză rapidă. Statul de drept a fost subminat, independența sistemului judiciar a fost pusă sub semnul întrebării, iar structurile alese democratic au fost suspendate.
Restrângerea de către majoritatea PSD-PNL din Parlament a atribuțiilor Curții Constituționale, ignorarea de către primul ministru Victor Ponta a deciziei CC privind reprezentarea la Consiliul European, intenția de a înlătura doi judecători din CC, trecerea sub controlul său a Monitorului Oficial, schimbarea comisiei de atestare a diplomelor și titlurilor universitare care a spus că Ponta a plagiat, schimbarea președinților celor două Camere din Parlament fără să se respecte procedurile, precum și destituirea și numirea unor noi conduceri la Radioul public și TVR.
România se îndreaptă „cu pași rapizi” către suspendarea din Consiliul European în urma încălcărilor repetate ale principiilor democratice

Ne indreptam incet dar sigur spre dictatura de catifea a doi handicapati.
Graba de a pune gheara pe ciolan va produce prejudicii incomensurabile Romaniei, poate chiar mai grave decat cele produse de mineriadele lui Iliescu (am beneficiat de binefacerile excursiei din 13-15 iunie a ortacilor la Bucuresti).

Nu sunt fan Basescu, dar toate mizeriile produse de maimutoii astia ma fac sa votez impotriva suspendarii si impotriva clasei politice de doi lei pe care o ducem in carca de 22 de ani.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

doru_croc scrie: Ne indreptam incet dar sigur spre dictatura de catifea a doi handicapati.
Graba de a pune gheara pe ciolan va produce prejudicii incomensurabile Romaniei, poate chiar mai grave decat cele produse de mineriadele lui Iliescu (am beneficiat de binefacerile excursiei din 13-15 iunie a ortacilor la Bucuresti).

Nu sunt fan Basescu, dar toate mizeriile produse de maimutoii astia ma fac sa votez impotriva suspendarii si impotriva clasei politice de doi lei pe care o ducem in carca de 22 de ani.

Bravos ! Sustin.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”