ATENTIE ! SHIMANO BBRLC SUSPECTE.....SI IN ROMANIA !

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

cristiss
Puncte: 0

Mesaj de cristiss »

salutare. am auzit si eu de facaturile de prin Ungaria si se pare Vladut ca au patruns si la noi. diferenta e ca la "facaturi" nu e stantzata tara de origine(daca nu ma insel malaiezia) pe talpa. am auzit ca ar exista in niro insa nu confirm lucrul asta..... oricum la shimano/daiwa parerea mea ca e destul de greu sa iei teapa. apropos vladut, andrei cand se aprovizioneaza shopul? SBS, plumbi carp system feeder, sufix-uri chestii dintr-astea.

PS: propun sa punem o bomba in NIRO si OBOR. cine subscrie?

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

lasa niro in pace fratioare ca mai sunt si oameni amarati care dau la peste.cum exista dacile pentru oamenii saraci asa trebuie sa fie si cu produsele din niro pentru pescarii fara pretentii.

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Cauta-ne frate amarat pe site de babusca si mamaliga Crapmania e site de crap nu de bomba

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

sunteti rai mai oamenilor ! :cry: poate sunt pescari de cap mai bun decat tine tine chiar dacai sarac ! si poate sa pescuiasca si sportiv sa dea drumul la peste. cei bogati sunt cei care fura cel mi mult, nu saraci

cezaro
Puncte: 0

Mesaj de cezaro »

Busse scrie:Cauta-ne frate amarat pe site de babusca si mamaliga Crapmania e site de crap nu de bomba
Sa sti ca se poate pescui la crap si cu scule din Niro,Europa etc.Nu sunt adeptul acestor scule.Slava Domnului am ce-mi trebuie si cred eu posibilitatea sa-mi cumpar scule de calitate dar sa sti ca nu ai dreptate.Sa nu uitam ca prima data fiecare dintre noi am pescuit tot cu o undita fie ea de trestie,bambus ,piper sau ce mai exista pe atunci...Nu s-a nascut nimeni cu mana pe mandrina Fuji sau pe manivela de BBRLC...sa fim seriosi si modesti...si putin mai buni! E loc pt toata lumea si cine nu poate ,se cerne dar sa-i lasam pe ei sa ia hotararea asta.Fir intins chiar si la babusca!
"Lasati ciortanii sa vina la mine !"
cezar oprea

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”