DESFASURARE CUPA S.N.A.P. ed.a-II-a - 05-08.07.12 - GREACA

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
banauTM

Re: DESFASURARE CUPA S.N.A.P. ed.a-II-a - 05-08.07.12 - GR

Mesaj de banauTM »

ghitighiusan scrie:
booghy28 scrie: In primul rand felicitari tuturor concurentilor care au ramas pe pozitii si au luptat cu caldura si cu mustaciosii, in special baietilor de pe A11, care au fost lasati singuri , diploma de fair play o meritati din plin.
Si altii s-au luptat cu caldurile si cu mustaciosii pana in momentul in care s-a incalcat grav regulamentul.Ma lupt cu oricine si cu orice, mai putin cu acest lucru.Nu am facut scandal, nu am reprosat nimanui nimic, am preferat pur si simplu sa ma retrag(desi in acel moment eram "in carti") decat sa fiu partas la o parodie.Spre deosebire de altii, am coloana, nu am stat capra si nu o sa stau in fata nimanui, mai ales ca nu stateam intr-o amarata de cupa.Am facut exact ce mi-a dictat constiinta, fiind convins in continuare ca am luat decizia corecta.
Numai bine tuturor si felicitari ocupantilor podiumului. :wink:
Nu stiai de dinainte cine va castiga ? La ce te-ai dus ca mielu la taiere ? Organizatorii pe locul 1 si 2, banii la ei , oboseala si nervii la tine si la altii !

Stef 12
Puncte: 0

Mesaj de Stef 12 »

Despre ce incalcari grave de regulament este vorba ?!
Banii, interesele, gloria...pot oricand schimba istoria.

addicted

Mesaj de addicted »

mama mama e ....... foc ala...pe cuvantu meu de nu....daca nu stii u sa prinzi peste asta nu inseamna ca s`au facut manevre

Stef 12

Mesaj de Stef 12 »

addicted scrie:mama mama e ..... foc ala...pe cuvantu meu de nu....daca nu stii u sa prinzi peste asta nu inseamna ca s`au facut manevre
Lasa oamenii in pace, domnu' "addicted"! Baiatul in speta a fost si pe podium, pana a ajuns cantarul la....nu dau nume...capatul de stand...ala de langa dig :mrgreen:
Banii, interesele, gloria...pot oricand schimba istoria.

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

addicted scrie:mama mama e .....foc ala...pe cuvantu meu de nu....daca nu stii u sa prinzi peste asta nu inseamna ca s`au facut manevre
Pe cine faci tu ma prost? :shock:
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

ghitighiusan

Mesaj de ghitighiusan »

addicted scrie:mama mama e ...... foc ala...pe cuvantu meu de nu....daca nu stii u sa prinzi peste asta nu inseamna ca s`au facut manevre
Baietzica, ne cunoastem de undeva??? De unde stii cati pesti am prins noi sau cum am pescuit???
Stai in banca ta ca te depaseste subiectul. :wink:
Imagine

ghitighiusan

Mesaj de ghitighiusan »

Albert scrie:
ghitighiusan scrie: ..... pana in momentul in care s-a incalcat grav regulamentul.
e a doua oara cand spui lucrul asta. Detaliaza :)
..sau e pe acelasi principiu cu tot ce e legat de concursul asta: promovare in zeci de pagini si cand a venit vb. de clasamente si alte chestii reale au disparut toti :lol: :lol:

Cume era pe topicul de promovare? AMR 45 de zile :lol: :lol: :lol:
Concret...pe la jumatatea concursului echipele aflate pe locurile 1 si 2 au prezentat cate un peste mort la cantar.Cum unul din impricinati era chiar organizatorul, normal ca nu s-a luat nicio masura desi regulamentul nu lasa loc de nicio interpretare.Evident...la al doilea urma eliminarea si la ce calduri crunte au fost.....
Sunt convins insa ca pestii morti nu au fost din vina concurentilor si ca si-au luat toate masurile sa nu li se intample acest lucru, insa regulamentul, bun sau rau cum a fost el, trebuia respectat.Plus alte chestii dubioase .....chiar nu mai am niciun chef sa dezgrop morti, asta a fost.
Numai bine tuturor
Imagine

taloi ionut

Mesaj de taloi ionut »

Vreau sa felicit toti participantii cat si castigatorii!!!Eu am fost multumit, ca de pe standul "8 pontoane", am reusit sa ne clasam pe locul 5 dupa o muna fantastica,nici acum nu mi-am revenit.Multumim lui Dnl George pentru cum am fost primiti si pt tot sprijinul acordat.Legat de balta,eu sunt de parere ca orice stand de pe balta poate da peste mult dar cu munca.....este adevarat ca sunt cateva standuri care pleaca cu un avantaj......dar cine spune ca balta Greaca Cercani nu are peste,inseamna ca nu a pescuit acolo niciodata sau chiar nu cunoaste f bine feomenul.....lui Nea Matei i-as recomanda sa nu mai participe ca si concurent atunci cand organizeaza dansul concursuri,pentru a evita discutii cu tenta.Pentru mine a fost un test important acest concurs din toate punctele de vedere................concluzia este ca in 72 de ore am sarutat in jur de 130 de mustaciosi:)))))
MG Special Carp

Decebalus
Pescar de competitie

Mesaj de Decebalus »

addicted scrie:mama mama e ...... foc ala...pe cuvantu meu de nu....daca nu stii u sa prinzi peste asta nu inseamna ca s`au facut manevre

Maestre las-o mai usor cu injurile,nu te-a jignit nimeni pe aici,lasa omul sa isi spuna pasurile
Nu este nevoie sa faci bravura pe seama nemultumirilor persoanei respective
SpritZCarp

addicted

Mesaj de addicted »

nam jignit pe nimeni dar sa nu cauta vina ca nu au prins ei podium in alta parte...si noi am pierdut locu` 1 la 10kg si nu am mai comentat ca echipa care ne`a depasit a avut si in stanga si in dreapta liber din cauza ca au abandonat alte 2 echipe...asa ca mai bine luati ca atare o infrangere fara sa intrati in polemici....daca cumva aveati de gand ca puteti castiga in fata lui mircea pe balta lui va inselati amarnic...dar fiecare are dreptul sa incerce....

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”