Stoica dragos scrie:Levi scrie:Deci, in primul rand e vorba despre acest peste. Si ca este considerat recrod mondial. Ok? Nu am insinuat ca trebuie sa te duci pe o balta salbatica. Am zis doar daca se prinde un crap ca acesta, cum plm sa se considere record mondial??? Trebuie luate in considerare si niste detalii, nu? Un crap de 25 in delta sigur ca este mai presus decat acest peste. Cel putin pentru mine. Poate altii se uita doar la greutate.
Scuze daca am scris intr-un ton enervat, evident fiecare isi decide singur locatia de pescuit.
Furajul iarasi este necesar. Poate stii si tu. Eu am zis ca un crap ingrasat ca un porc in alte conditii decat cele naturale, daca se considera record mondial, atunci inseamna ca ne-am pierdut exigenta.
Balti ar fi care ofer pestelui hrana naturala necesara, numai ca la noi trendul este suprapopularea

si de altfel, AS prefera mai mult pescuiesc dupa pesti crescuti natural. Asta e, avem idei diferite, n-are rost sa ne convingem unul pe celalt. Si inca o data subliniez
Fir intins!
eu sunt de acord cu tine ca un crap salbatic de 25 de kg e mai presus ...dar unde il vezi u prins pe ala ??? doar cu plase ai sanse la asa ceva pe o apa salbatica .... pana acum toti pesti care au fost recorduri mondiale au fost prinsi pe diferite balti ... orice patron urmareste ca pestii care ii are in balta sa creasca nu ? normal ca nu ii lasa hraniti doar de boiliesurile pescarilor care vin pe balta ... iar un record e un record ... sa nu imi zici ca daca prindeai vreun peste din ala u refuzai denumirea de record ca ar fii pestele ingrasat din furajare ... orice pescar la crap se lauda mereu cu cel mai mare peste prins de el ( si nu e intrebat sigur daca era un peste furajat sau salbatic ). fir intins si tie si sper sa prinzi un "porc din asta furajat" de peste 20 kg pe o balta sa iti schimbi parerea ..

Deci, despre asta vorbesc, avem idei idei diferite, n-are rost discutia. In 2008 la Chilia Veche am vazut crap de 26 kg, prins de un lipovan la porumb. Il cunosteam, si stiu ca pescuia cu lanseta la cuibul de barza (daca stii locul). Numai ca nu are acces la Internet sa incarca poza, si nici interes sa o faca. Asemenea cazuri, evident, sunt mai rare, am zis doar ca exemplu.
Vad ca intr-adevar avem idei diferite, ptr ca nici atitudinea fata de aceasta discutie nu este una limpede, tu deja ma intepi cu urari sa prind unul de 20 de parca ai sti daca am prins sau nu.
Daca tu spui ca o sa te lauzi cu un crap de 30 prins la Rainbow, desi ai luat si unul de 19 pe Dunare, treaba ta.
Fir intins!
P.S. Daca ai f..ut crva satului, care, adevarat, e frumoasa si a castigat si un concurs de modelling, dar pe langa ea ai mai fost in pat si cu una virgina poate mai putin frumoasa la ochi sau la par sa zicem, cu care te lauzi in fata prietenilor? Stiu, cu aia de la sat

Foarte bun!