Moderator: gor965
Te deranjaza o chestie tipc romaneasca dar inchei postarea cu una la fel ! Ce treaba are caracterul lui Ciprian (care e chiar un baiat ok) cu faptul ca a concurat in alt lot decat cel din orasul de bastina ?! Ce, Marius Lacatus n-a avut caracter, ca n-a stat sa joace numai la Steagu Rosu Brasov ?tibi nicolae scrie:daddy caddy scrie:la festivitatea de premiere a lipsit carping club,de ce???nu stiti sa pierde-ti?
E N E R G Y B R A S O V = V A L O A R E![]()
![]()
![]()
![]()
tipic romanesc !
felicitari energy brasov, cred ca toata tara a tinut cu voi ! felicitari vali martoiu pentru revenirea in forta in concursuri !
felicitari si "brasoveanului" dochita ciprian, mare caracter !
Chiar ca stiu,sunt un real pericol,crede-ma. Le-am studiat toata echipa cum faceam in facultate cu echipele italiene la pronosport.miyagi scrie:Bai frate s-a muncit ca la mina. Stiu SudAfricanii sa munceasca asa?!!!
Mie mi-e teama ca nu vor mai fi caldurile astea, iar aia cred ca sunt mai acomodati oricum. Problema e ca numai maine nu-i poimaine, iar baietii nostrii trebuie sa se puna din nou si repede, iar pe munca.cristian505ro scrie:Chiar ca stiu,sunt un real pericol,crede-ma. Le-am studiat toata echipa cum faceam in facultate cu echipele italiene la pronosport.miyagi scrie:Bai frate s-a muncit ca la mina. Stiu SudAfricanii sa munceasca asa?!!!
Se adapteaza foarte bine si oriunde. Sunt cei mai tari crapari care au fost vreodata.Dar avem avantajul unei echipe nationale formate din "catari" (scuze baieti) care nu vor da inapoi de loc si bineinteles avantajul locului pe care brasovenii il cunosc si il vor lucra la maxim.
popa viorel scrie:Felicitari Brasovul ! Rusine Carping ca nu ati stat la festivitate sa ii felicitati, de data asta au fost mai buni ca voi.Si au castigat pescuind domnilor, nu prin jocuri de culise.
Inca o data, cinste EMERGY BRASOV !
pescaruamator15 scrie:popa viorel scrie:Felicitari Brasovul ! Rusine Carping ca nu ati stat la festivitate sa ii felicitati, de data asta au fost mai buni ca voi.Si au castigat pescuind domnilor, nu prin jocuri de culise.
Serios? Si anularea primei etape cum se numeste daca nu joc de culise? Poate se numeste pescuit pe balta...cinstit
Multa BAFTA Energy la Campionatul Mondial! Poate se face si acolo o sedinta si ajungem pe podium
Nu vreau INCA,sa te jignesc dar te rog sa ma crezi ca o fac fara remuscari si foarte colorat.Iti pot spune doar atat,acea etapa s-a anulat pentru toate echipele nu numai pentru Energy.pescaruamator15 scrie:popa viorel scrie:Felicitari Brasovul ! Rusine Carping ca nu ati stat la festivitate sa ii felicitati, de data asta au fost mai buni ca voi.Si au castigat pescuind domnilor, nu prin jocuri de culise.
Serios? Si anularea primei etape cum se numeste daca nu joc de culise? Poate se numeste pescuit pe balta...cinstit
Multa BAFTA Energy la Campionatul Mondial! Poate se face si acolo o sedinta si ajungem pe podium
si cu prima etapa punctata tot brasovul castiga, stai linistit. iar etapa 1 a fost anulata de 17 loturi, nu de brasov, asa ca nu are rost sa-i acuzi si sa le urezi bafta la cm, in primul rand reprezinta romania !pescaruamator15 scrie:popa viorel scrie:Felicitari Brasovul ! Rusine Carping ca nu ati stat la festivitate sa ii felicitati, de data asta au fost mai buni ca voi.Si au castigat pescuind domnilor, nu prin jocuri de culise.