Asta si datorita noii tehnologii cu care ne-am dotat, dar si datorita experientei si colaborarii extraordinare din cadrul echipei.
Ultima oara reusisem sa facem " abia " 85 de kg in accelasi interval....

Moderator: viorel dulamita
30 kg/ora= 1 boiles de 8.33g/secunda ........daca ai dat unu cate unu!danutlupu scrie:Apropo de record de viteza la boilies eu am aruncat in balta cu cobra 30 kile bile intr-o ora, se intampla in 99 cand invatam sa dau cu ea si m-a lasat omu la butoiu cu bile, nu m-am lasat pana nu l-am terminat. Cred ca de atunci am prins dependenta de "cobrat" ca mai mai sui cateodata pe bloc cu ceva bile si dau asa de placere sa nu-mi ies din mana.
la ce penurie de bile era in 99,cred amice ca dadeai cu corcoduse,daca imi aruncai mie 30kg de bile,asa de antrenament,si acuma erai la cautat dupa ele,cit despre cantitate.............fi mai onorabil ca ne rusinamdanutlupu scrie:Apropo de record de viteza la boilies eu am aruncat in balta cu cobra 30 kile bile intr-o ora, se intampla in 99 cand invatam sa dau cu ea si m-a lasat omu la butoiu cu bile, nu m-am lasat pana nu l-am terminat. Cred ca de atunci am prins dependenta de "cobrat" ca mai mai sui cateodata pe bloc cu ceva bile si dau asa de placere sa nu-mi ies din mana.