VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

VEI VOTA PENTRU DEMITEREA LUI TRAIAN BASESCU?

DA
119
44%
NU
153
56%

Voturi totale: 272

Val
Pescar de competitie

Re: VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Mesaj de Val »

carp_master scrie:ascultati cu atentie va rog , cate ipocrizie...
http://www.youtube.com/watch?v=H1qlzY0h ... e=youtu.be
Este OK postarea ta . Daca ai fi stat un pic sa te gandesti la ce se refera aceste vorbe si care a fost starea de fapt atunci ai fi realizat ca

1. toate partidele ( inclusiv PDL ) erau disperatate ca ramin numai 300 parlamentari , pentru ca asa a crezut Basescu ca vrea neamul asta .
2. nu am vazut la vremea acelui referendum ( votat cu peste 70 % ) , tombole , jocuri de sociatate , urne mobile prin carciumi si pe plaje pe la cearceafuri , samd ...
3. a avut o idee , a supus-o votului popular , a purtat un razboi mediatic cu toate partidele si totul a fost OK . Nu a facut NIMIC din ce fac astia astazi ..

Omul si-a spus o parare , stia ca va fi boicotat in ideea lui de 300 in Parlament , pe fata sau prin dos , DE TOATE PARTIDELE .
Uite ca a reusit un referendum normal , nu ca asta de acum si i-a iesit ideea . De ce ? Pentru ca in viata consona cu dorinta noastra .
Asa trebuie sa se intimple lucrurile - normal si firesc , sau juste si perfecte . Altfel e haos ...

Prin concluzie , ipocrit era daca facea din acel referendum unde avea toate partidele in spate , ceea ce fac astia cum ......iar acum ar fi acuzat acleeasi fapte .
Ultima oară modificat Joi Iul 26, 2012 16:52 de către Val, modificat 1 dată în total.

carp_master
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carp_master »

pai nu ca nu a vrut , doar ca nu a putut , crezi sincer ca daca putea nu facea?
http://www.flufy.ro
Paturica cu maneci

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

carp_master scrie:pai nu ca nu a vrut , doar ca nu a putut , crezi sincer ca daca putea nu facea?
Tu de unde sti ca le facea ? Nici eu nu stiu ca nu a putut ! Judecam simplu si pe idei preconcepute .

Urbanx
Puncte: 0

Mesaj de Urbanx »

carp_master scrie:ascultati cu atentie va rog , cate ipocrizie...
http://www.youtube.com/watch?v=H1qlzY0h ... e=youtu.be
:) Hotul striga hotii!

carp_master
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carp_master »

Val scrie:
carp_master scrie:pai nu ca nu a vrut , doar ca nu a putut , crezi sincer ca daca putea nu facea?
Tu de unde sti ca le facea ? Nici eu nu stiu ca nu a putut ! Judecam simplu si pe idei preconcepute .
asta tot ce putem face din pacate...
http://www.flufy.ro
Paturica cu maneci

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Nu este adevarat ...nu asta e tot ce putem face . Discutam , schimbam impresii , argumentam , stam de vorba si ajungem cu totii sau nu , la o opinie comuna . Cind cetatenii aceleiasi tari nu pot ajunge , printr-o forma normala si democratica la o idee comuna sau unanim multumitoare , tinind cont si de distributia lui Gauss , asta inseamna razboi civil . Pe aceste frecusuri intre noi , isi bazeaza cariera toti acesti politicieni a caror calitate la acest monent si ma refer la intregul lor , este jalnica ...Dar Romania cind a fost un stat democratic ? Spuneti-mi voi pe intervale de ani si vedem ceea ce eu stiu deja ... nu exista cultul democratiei . Trebuie sa existe mereu un jupin , ca il cheama rege , presedinte , sef de PCR , Antonescu , Carol 2 , etc .
Cum dracu sa facem si noi sa ne gasim forta interioara sa le spunem astora ca sunt acolo pentru ca noi i-am pus ...... si daca dorim ii dam jos uite asa ... In aceste vremuri ma uit la greci si ii admir , dintr-un singur punct de vedere ...cind vor ceva politic darima Parlamentul ....!! fara emotii !!

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Digital
Pescar de competitie

Mesaj de Digital »

Val scrie:Nu este adevarat ...nu asta e tot ce putem face . Discutam , schimbam impresii , argumentam , stam de vorba si ajungem cu totii sau nu , la o opinie comuna . Cind cetatenii aceleiasi tari nu pot ajunge , printr-o forma normala si democratica la o idee comuna sau unanim multumitoare , tinind cont si de distributia lui Gauss , asta inseamna razboi civil . Pe aceste frecusuri intre noi , isi bazeaza cariera toti acesti politicieni a caror calitate la acest monent si ma refer la intregul lor , este jalnica ...Dar Romania cind a fost un stat democratic ? Spuneti-mi voi pe intervale de ani si vedem ceea ce eu stiu deja ... nu exista cultul democratiei . Trebuie sa existe mereu un jupin , ca il cheama rege , presedinte , sef de PCR , Antonescu , Carol 2 , etc .
Cum dracu sa facem si noi sa ne gasim forta interioara sa le spunem astora ca sunt acolo pentru ca noi i-am pus ...... si daca dorim ii dam jos uite asa ... In aceste vremuri ma uit la greci si ii admir , dintr-un singur punct de vedere ...cind vor ceva politic darima Parlamentul ....!! fara emotii !!
Metoda cea mai simpla,democratica : prin vot - ori de cate ori avem okazia
"cat o sa mai stati?...
cat sa indurati?...
un destin de carpa..
unde sa va duca?
sa vedeti ca nu e unde?
cand va veti raspunde?..

prea multa prostie!...
doar ipocrizie..
stati ascunsi in turma!
traiti la borcan vieti de sobolan,
vieti traite-n van

cata lasitate!
cata nedreptate!
cat pamant in gura, cate sa-nghititi pana va treziti?!
cat va mai mintiti??..."

sursa : florin chilian (suflete de sluga)
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

Digital
Pescar de competitie

Mesaj de Digital »

Val scrie:Nu este adevarat ...nu asta e tot ce putem face . Discutam , schimbam impresii , argumentam , stam de vorba si ajungem cu totii sau nu , la o opinie comuna . Cind cetatenii aceleiasi tari nu pot ajunge , printr-o forma normala si democratica la o idee comuna sau unanim multumitoare , tinind cont si de distributia lui Gauss , asta inseamna razboi civil . Pe aceste frecusuri intre noi , isi bazeaza cariera toti acesti politicieni a caror calitate la acest monent si ma refer la intregul lor , este jalnica ...Dar Romania cind a fost un stat democratic ? Spuneti-mi voi pe intervale de ani si vedem ceea ce eu stiu deja ... nu exista cultul democratiei . Trebuie sa existe mereu un jupin , ca il cheama rege , presedinte , sef de PCR , Antonescu , Carol 2 , etc .
Sau pasivitate .........nepasare - cum ni se recomanda
Toate formele de pasivitate sau nepasare omoara si otravesc suflete.
Nu le recomand pe nici una din ele.
Stima.
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”