Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Retine ce vrei . Dar ai luat mult prea multa viteza si nu cu mine iti faci tu imaginea . Nu accept teoreme neverificate si nici pareri din public , nedovedite cu argumente .miyagi scrie:Chiar nu inteleg ce te-a deranjat?! Da` nu mai conteza. Retin sictirul pentru timpul potrivit. Eu glumeam mai devreme, iar daca n-ai inteles chiar ai o problema.
Sa fi sanatos.
Baaaah tu chiar ejti cu capu`!Val scrie:quod erat demonstrandum.
Si adaug si un SICTIR scris cu litere mari ! Bai frantule sunt cu sotia , cu copii si cu Cezar plus sotia , la o vila in Bulgaria ... si tu ce spui ? Sa beau din PET ? Du-te d.......... ! Imi pare rau dar chiar astfel de oameni ma enerveaza ...Mici si rai , imensi in rautatea lor , mici in realizari ... niste viermi sau termite , dar si astia usor - usor iti darima casa .
Iti recomand lecturi din Rodica Ojog Brasoveanu - este o excelenta romanciera in ceea ce inseamna sufletele mici in relatia cu socialul , chiar daca sunt ascunse sub masca unor romane politiste .
Nu mai vorbesc cu tine o perioada.Val scrie:Retine ce vrei . Dar ai luat mult prea multa viteza si nu cu mine iti faci tu imaginea . Nu accept teoreme neverificate si nici pareri din public , nedovedite cu argumente .miyagi scrie:Chiar nu inteleg ce te-a deranjat?! Da` nu mai conteza. Retin sictirul pentru timpul potrivit. Eu glumeam mai devreme, iar daca n-ai inteles chiar ai o problema.
Sa fi sanatos.
Plus ca sunt suparat si nu numai eu pe niste chestii de aici de la noi , din pescuit. De data asta serioase si nu cum va imaginati voi . Sunt trist .
esti glumet si te respect pt. asta .dar aici e lucru serios si nu iti mai da cu parerea ca am inteles-o .lasa si pe altii .nici eu nu particip la vot .daca te ajutamiyagi scrie:Nu vrea nimeni sa va convinga. Votati pentru Basescu si tot e bine.