TEST SOLUBILE PENTRU CARLIG - SENZOR, CARPING, MAGIC BAIT

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
Lucian Manea
Puncte: 0

Re: TEST SOLUBILE PENTRU CARLIG - SENZOR, CARPING, MAGIC BAI

Mesaj de Lucian Manea »

popa viorel scrie:Si daca nu prinde pescarul peste cu ele inseamna ca e prost NU ?
Daca nu prinde pescarul cu ele ... inseamna ca pot fi mai multi factori de vina. NU NEAPARAT BILA.

Bilele Carping, ca si celelalte de la noi sunt niste bile care prind bine. Nu le iau apararea, ba din contra am spus mai sus ca nu le folosesc pt ca consider ca nu isi justifica pretul. Sunt bile la fel de bune, poate chiar mai bune de la producatori mondiali (CC Moore, Solar, NAsh, etc.) la preturi mai mici. Asta nu inseamna ca bilele de la noi nu sunt bune.

Si inca ceva, domnule Popa, pescuitul la boilies necesita timp si o anumita abordare - nu inseamna ca daca pui o bila pe firul de par in locul unei boabe de porumb, gata, pescuiesti la boilies acum. Nu este la fel ca pescuitul la mamaliga si cu porumb (care are si el farmecul lui)
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

Catalin Bujita

Mesaj de Catalin Bujita »

popa viorel scrie:Si daca nu prinde pescarul peste cu ele inseamna ca e prost NU ?
Nu ma pot pronunta asupra acestui aspect, banuiesc ca stii si tu ca daca nu prinzi peste sunt mai multi factori in joc, iar aici poate interveni "maiestria" pescarului de a schimba situatia adaptandu-se la conditiile pe care le are.....

cristi big carp

Mesaj de cristi big carp »

Cele mia bune boiliesuri solubile sunt CPK XXL :wink: :D :D :D :mrgreen:
MEET CARP COMPANY!!!
CAPTURA VINE DE LA NOI!
http://www.meetcarp.ro
http://www.cpk.ro

Cpk Carp&More

Cristi Baciu

alex_cta

Mesaj de alex_cta »

Argumenteaza cristi ,de ce sunt cele mai bune ??

Catalin Bujita

:roll:
Ultima oară modificat Dum Iun 24, 2012 21:37 de către Catalin Bujita, modificat 1 dată în total.

Catalin Bujita

Cum de ce?! pentru ca le vand ei :lol: Saluta-l te rog pe Cipica din partea mea.

cristi big carp

Mesaj de cristi big carp »

alex_cta scrie:Argumenteaza cristi ,de ce sunt cele mai bune ??
PENTRU CA LE-AM TESTAT SI AM PRINS LA ELE,PENTRU CA LA MULTI LE.AM RECOMANDAT AU PRINS LA ELE,IAR DUPA PARTIDA M-AU SUNAT SPUNANDU.MI CA MAI VOR :wink: :wink: :wink: :mrgreen:
MEET CARP COMPANY!!!
CAPTURA VINE DE LA NOI!
http://www.meetcarp.ro
http://www.cpk.ro

Cpk Carp&More

Cristi Baciu

CRAPSOR

Mesaj de CRAPSOR »

Eu unul la toate concursurile din Craiova am folosit BOGDAN DRAGAN si am avut rezultate remarcabile ..justice for craiova !!!

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

eu cred altceva.poate gresesc .o bila buna ,ii da valoare pescarul care o foloseste .daca el nu repecta niste principi de baza si nu are incredere in ea,atunci toate bilele sunt proaste.daca pescarul are cat de cat o valoare ,atunci toate dau un randament ,unele mai putin,altele mai mult.acum depinde si de balta
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

CRAPSOR scrie:Eu unul la toate concursurile din Craiova am folosit BOGDAN DRAGAN si am avut rezultate remarcabile ..justice for craiova !!!
ai incercat si alceva?eu cred ca toate bilele sunt pur si simplu comerciale, multe nu au valoare .eu cred ca cele mai bune bile sunt facute de tine cu mana ta .de mine ,de prieteni mei de orcare pescar care isi da silinta sa le inteleaga cat de cat.poate gresesc ,dar asa vad eu lucrurile.asa le poti adapta dupa stilul tau de pescuit ,dupa lacul care il preferi de pescuit.....
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”