VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

VEI VOTA PENTRU DEMITEREA LUI TRAIAN BASESCU?

DA
119
44%
NU
153
56%

Voturi totale: 272

carp_master
Partener Crapmania.ro

Re: VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Mesaj de carp_master »

lasa-l in paca CMB , saracu sufera de stockholm syndrom ca multi altii
ps: google it:)
http://www.flufy.ro
Paturica cu maneci

cristiand
Puncte: 0

Mesaj de cristiand »

:))
BARICADA CARP CLUB
(part-time)

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Victor Paul Dobre şi Ioan Rus au fost interceptaţi de procurorii din Parchetul General, cu mandat de la Curtea Supremă de Justiţie. Potrivit interceptărilor, Victor Paul Dobre se plângea lui Ioan Rus că a fost atacat de deputatul PNL Relu Fenechiu. "Dacă nu cumva e bine să fugim din acest grup infracţional organizat!", l-a sfătuit un prieten.
"Om fi proşti, dar chiar tâmpiţi nu suntem!", i se confesa fostul ministru Ioan Rus, colegului său Victor Paul Dobre.

Daca informatia este corecta...se ingroasa gluma. :!:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

mariusd

Mesaj de mariusd »

doru_croc scrie:Victor Paul Dobre şi Ioan Rus au fost interceptaţi de procurorii din Parchetul General, cu mandat de la Curtea Supremă de Justiţie. Potrivit interceptărilor, Victor Paul Dobre se plângea lui Ioan Rus că a fost atacat de deputatul PNL Relu Fenechiu. "Dacă nu cumva e bine să fugim din acest grup infracţional organizat!", l-a sfătuit un prieten.
"Om fi proşti, dar chiar tâmpiţi nu suntem!", i se confesa fostul ministru Ioan Rus, colegului său Victor Paul Dobre.

Daca informatia este corecta...se ingroasa gluma. :!:
Bineinteles ca e corecta. Se ingroasa gluma asta cu joaca cu legile tari, asa bune sau proaste cum sunt ele.
Cei drept incepusem sa ma satur de toata politica romaneasca. Imi doream sa inceapa odata si urmaririle penale, arestarile.....nu se mai poate deloc cu astia!!! Poate in sfasit se potolesc de prostii si se apuca sa faca si ceva treaba.
Marius Dumitru

the mover

Mesaj de the mover »

cea mai buna scrie:
the mover scrie:....Ma asteptam la ceva mai inteligent......dar mai lamurit! cred ca din cauza asta ai un pseudonim de femeie.!
Avandu-l pe Baselu' drept idol, nu ma mira ca esti misogin.
Si nici gramatica nu-i punctul tau forte....exact ca Suspendatu'... :twisted:

Ai tras concluzii profund...e ,dintr-o singura fraza, de la un agramat,felicitari.
Recunosc,ma roade ca nu stiu cine esti, daca te intalnesc pe la vreun concurs sa te lovesc cu un trandafir.
Dan Stoica
CLUBUL GREEN LAKE
4Carphttp://www.crapmania.ro/forum/marele-bazar-f8/ ... 25664.html
Dacă vrei să ştii cine este un om, dă-i o funcţie de conducere.

the mover

Mesaj de the mover »

carp_master scrie:lasa-l in paca CMB , saracu sufera de stockholm syndrom ca multi altii
ps: google it:)
Tu ce te bagi anonimule,ca chiloti in popou ??
Dan Stoica
CLUBUL GREEN LAKE

SlCB

Mesaj de SlCB »

daa... daa si uite ca din nou suntem politicieni.. SIG HAIL BASESCU.. PASOL NA TURBINCA cu Antonescu si asa continuam cu restuu.. e si acu acu sa vedeti mari pasoptisti si revolutionari cum o sa sara pe mine.. ca Da .. am votat da si as fi votat de o mie da ori da.. DE CE??? uite ca asa vreau eu... e optiunea mea.. fara logica.. fara argumente.. ca asa vreau eu.... ei si ce va spun.. nu am voie???. respect tuturor dar mai ales celor care i-mi vor raspunde .. da

cea mai buna

Mesaj de cea mai buna »

the mover scrie:....Recunosc,ma roade ca nu stiu cine esti, daca te intalnesc pe la vreun concurs sa te lovesc cu un trandafir.
Neaparat sa fie un trandafir alb, ca vara asta se poarta alb. :lol:
La bataia politica sa vii imbracat in tricou bleu si cu lumanarea democratiei in mana, nu cumva sa-i inrosesc kuruletzul vreunui nevinovat... :twisted:
When nothing is sure, everything is possible.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

the mover

Mesaj de the mover »

Neaparat sa fie un trandafir alb, ca vara asta se poarta alb. Mai bine sa dai limbi, decat sa stai capra!
La bataia politica sa vii imbracat in tricou bleu si cu lumanarea democratiei in mana, nu cumva sa-i inrosesc kuruletzul vreunui nevinovat... :twisted:[/quote]

Iti propun sa-ti schimbi pseudonimul :lol: ,,cea mai varza"-suna mult mai modest

Sa-nteleg ca asta iarna erai in fruntea patriotilor (platiti) din p-ta Universitatii?Eu pe balta ma gandeam........!
Lumanarea sa fie d-aia de nunta,(de-scurta cat de-lunga si de-subtire cat de-groasa)?? :lol: :lol: :lol:
Dan Stoica
CLUBUL GREEN LAKE

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”