In urma cu mai bine de o luna m-am decis sa-mi schimb avertizorii... Zis si facut, am bantuit 2-3 zile Marele Bazar, am gasit o oferta convenabila si mi-am achizitionat un set de Delkim.
Pana aici, toate bune si frumoase.
Aveam, insa, o noua problema : swingerii pe care-i utilizam nu se mai potriveau la Delkim; dai, intereseaza-te, citeste, eram intr-o dilema, fie sa-mi cumpar DuoCarb-urile si NiteLIte-pro, fie sa-mi cumpar niste swingeri la care sa pot utiliza izotopi.
Una peste alta, ma decid la un set de FOX MK II + izotopi.
Dau iama intr-un magazin cunoscut din Bucuresti, intreb, mi se zice : daca doriti, n-avem decat setul de trei.
Ce te faci, mie-mi trebuie patru?!...
Imi iau inima in dinti, tai orasul in doua, si ajung la TOTAL FISHING.
Intru, intreb, un angajat zice : da, poftiti, avem, cum sa nu!
Cand mergem la raft, surpriza : aveau 7-8 swingeri Fox MK II, dar doar de trei culori : albastru, rosu si verde...
Dau sa plec, dar angajatul, amabil, are o solutie "salvatoare"... Zice sa iau 4 swingeri (obligatoriu doi de aceeasi culoare) si, cand s-o primi marfa de la Fox, cam in zece-cincisprezece zile, sa trec cu bonul si cu swingerul dublura si mi-l schimba.
Ii explic omului ca eu ii iau sa-i folosesc, nu sa-i tin sigilati 10-15 zile.
Zice : "Nicio problema, domnule, ii folositi fara grija, doar sa nu-i zgariati sau sa-i deteriorati, si vi-l schimbam".
Pe cale de consecinta, cumpar 4 swingeri, ditre care doi rosii, mai cumpar si 4 izotopi si fuga pe garla!
Trec cele 10-15 zile, iau numarul de pe net si sun la Total Fishing; n-au primit marfa de la Fox.
Mai trec alte 10-15 zile, sun din nou, raspunde un angajat; il intreb daca au swingeri FOX MK II de TOATE CULORILE, caci as dori un set de patru... Zice : "Numai putin sa verific... Da, avem pe stoc!" Toate culorile? il mai intreb odata. "Da, da, fara probleme, va steptam la magazin!".
Ii multumesc frumos, iau punga cu ambalajele, bonul fiscal si swingerul rosu, ma urc in masina si, cu chiu, cu vai, ajung la Total Fishing.
Ii spun domnului de la casierie cu ce problema il deranjez, se uita ciudat la mine... Zice : "Sigur i-ati luat de la noi?" Da, spun eu, uitati bonul. Zice "Si cine v-a spus ca vi-l schimba?" Un angajat de-al dumneavoastra, raspund eu. "Dar cum arata?" Imi venea sa-i zic ca era un baiat cu mainile lungi, dar m-am abtinut!... Nu stiu dom'le sa vi-l descriu! "Aha, stati sa chem pe cineva..." Apare o doamna trecuta de prima tinerete. Ii explic situatia, se scarpina in cap, face o mica ancheta si ajunge la concluzia ca este posibil sa fie un anume Mugurel, care, sa vezi ghinion, nu se afla de tura astazi...
Intreb daca este cazul sa mai trec in alta zi si daca doar acest Mugurel poate sa-mi schimbe marfa, in conditiile in care bat drumul din comuna Berceni.
Zice sa stau putin, sa cheme pe altcineva.
In fine, apare un domn de vreo 35 de ani, care se prezinta : "Responsabilul de magazin". Ma descoase in fel si chip : "Cine, cum, cand, dar chiar mi-a zis ca mi-l schimba?!..."
Putin debusolat de explicatiile primite, ma roaga sa mai astept, sa-i dea un telefon, zice : "...Stiti, este pe tura cealalta".
Fatalmente, Mugurel nu catacdiseste sa-i raspunda sefului in ziua sa libera.
Imi zice seful cel mare : "Daca este asa cum spuneti, o sa o rezolvam, lasati-i doamnei numarul de telefon si va mai sunam noi!..."
Ii las doamnei numarul, aceasta si-l noteaza, amabila.
Daca tot batusem atata amar de drum, mai casc gura 15-20 de minute prin magazin, timp in care se auzeau din birou, din cand in cand, strigatele autoritare ale celui care se prezentase mai devreme ca fiind seful : "Ca nu-i posibil asa ceva, ca au luat-o salariatii razna, ca imprumuta marfa din magazin etc..."
In fine, dupa toata tevatura, imi zambeste putin soarta si da seful cu ochii, din nou, de mine : "Ah, dumneavoastra, credeam ca ati plecat... Am luat legatura, este in ordine, o sa vi-l schimbam!"
Ce mai tura-vura, mi s-a umplut inima de bucurie la auzul unei asemenea vesti, venita tocmai din gura sefului.
Vine un alt angajat, mergem la raft, cand, STUPOARE : nu aveau swingeri Fox MK II decat rosii si albastrii.
Simt ca innebunesc, explic ca tocmai ce vorbisem la telefon inainte sa vin, ca am intrebat, cu subiect si predicat, daca au si, mai ales, daca au de toate culorile, dar nu mai era nimic de facut...
Am plecat cu coada intre picioare si, mai mult de atat, pe acolo nu mai calc!
Ca o concluzie, nu am nimic cu Mugurel (daca chiar asa l-o chema), nu am absolut nimic cu doamna trecuta de prima tinerete, nu am nimic nici cu seful, care chiar a fost amabil, insa pe angajatul care mi-a raspuns la telefon l-as invita sa-si piarda degeaba 2-3 ore din viata, parcurgand Bucurestiul dintr-o extrema in cealalta si retur, la ora de varf, pe benzina si pe nervii lui, doar pentru a asista la niste scuze penibile, sa vedem daca i-ar placea!...
Atentie, prostii imi provoaca repulsie; ii rog, pe aceasta cale, sa se abtina!
Prima reactie
Vina cred ca iti apartine in mare parte.
Pe site-ul lor ai optiunea alerta stoc la fiecare produs care nu este in stoc la un moment dat, bagi adresa de mail si iti faci de lucru , astepti pana iti vine mailul castigator .
Ei au un sistem online bun si atunci cand le intra marfa si se face intrarea apar imediat si pe site, astfel nu prea ai cum sa gresesti, daca acum tu te iei dupa ce spune x sau y la telefon, ce sa zic, avand in vedere ca ei au mii de produse in portofoliu , o cam faci pe barba ta .
Consider ca e normal sa apara greseli la un volum asa mare si diversificat de produse .
Cat despre Mugurel, ceea ce el a uitat despre pescuit altii inca nu ai citit sau vazut macar odata, e un baiat de nota 15 , ghinionul tau ca ai nimerit aiurea in magazin .
Eu cumpar de ceva timp de la ei si intr-adevar mai apar mici greseli dar sa artunce piatra ala care nu a gresit niciodata !!!
Mda...tu esti nervos ca ai luat capitala in roti de la un cap la altul, dar atat. Ca in rest toata lumea a dat dovada de bunavointa. Mai putin angajatul cascat de la telefon care nu stia de stoc. Parerea mea e ca nu trebuia sa te enervezi, ci sa mai astepti pana intra in stoc culoarea lipsa.
Recunosc ca nu sunt foarte familiarizat cu sistemul lor de comenzi on-line. Eu sunt mai de moda veche, prefer sa vorbesc direct cu oamenii... Bazandu-ma pe ceea ce se scrie prin site-uri am patit un alt gen de intamplare hazlie, cu magazinul Geen Season, unde, pe site, aparea foarte foarte multa marfa existenta, IN STOC, motiv pentru care m-am dus sa cumpar si ... surpriza, in pravalie, rafturile chioare. Intreb, alte scuze, gen : "N-am avut timp sa actualizam site-ul...". Revenind la ce spuneam, prefer sa vorbesc direct la telefon si mi s-ar parea normal sa vorbesc cu oameni care au proprietatea spuselor lor, daca tot sunt angajati sa raspunda la telefoane... N-am cerut nimic iesit din comun!
Pe Mugurel nu-l cunosc personal, dar sunt sigur ca a vrut doar sa ma ajute, nu este vina lui ca s-a sfarsit asa!
Atentie, prostii imi provoaca repulsie; ii rog, pe aceasta cale, sa se abtina!
Dar sustin si cele scrise mai sus referitor la problema cu Total Fishing. Din cate am observat, doar Mugurel este un consilier bun in domeniul sculelor de crap. Restul sunt cam praf. Am sunat si eu sa intreb daca au CLO (eram in oras si la Big FIsh nu gasisem, conuceam si imi era greu sa verific pe netul de la tel) mi-au zis ca da si cand am ajuns acolo...stupoare. Au incurcat CLO-ul cu CSL-ul . Asta a fost prima chestia care mi-a venit acum in minte....
Din cate imi aduc aminte povestea a inceput putin altfel dar cand omul este nemultumit se mai poate schimba putin cursul evenimentelor. Cel care va ajutat sau incurcat cu cele 4 swingere sunt eu, Mihai, dar asta are mai putina importanta.
Va astept la magazin cu un swinger galben din setul meu pentru a remedia problema.
miki scrie:Din cate imi aduc aminte povestea a inceput putin altfel dar cand omul este nemultumit se mai poate schimba putin cursul evenimentelor. Cel care va ajutat sau incurcat cu cele 4 swingere sunt eu, Mihai, dar asta are mai putina importanta.
Va astept la magazin cu un swinger galben din setul meu pentru a remedia problema.
Din orgoliu,eu nu l-as mai lua de la tine,adica cum,din mila? refuz sa cred ca nu are 100 lei sa isi ia din alta parte si sa si-l vanda pe al lui la juma de pret.
Treaba asta cu foloseste-l si-l aduci inapoi si ti-l schimb...eu stiu ca swingerele fox sunt sigilate in plastic....Dan Radulescu stie de povestea asta?eu stiu ca este un om de toata isprava caruia tu,Charlex trebuia sa-i explici fara a mai sta la discutie cu altcineva.