Sunt pe site-ul asta unii care salta topicul intentionat ca sa-l mentina in atentie, ca sursa deschisa, bagand numai ineptii stiind ca la astea reactioneaza omul

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu este vreme de neutralitate ! Tot respectul pentru tine,esti unul dintre putinii oameni inteligenti care dezbat problema cu argumente ! Multi fac doar afirmatii(in cunostinta de cauza sau NUFlorin Pata scrie:Nu-ti bate capul chiar atat de mult. Totul e indus. Trebuie sa fi neutral in vreme de haos.
Motoul lor: ... Daca nu reusesti sa-i convingi, zapaceste-i. ....
Divide et impera s-a fetisizat.
Totul e subliminal.
Nu e de pus botu`.
Bineinteles ca le pasa ca romanii au demonstrat in Decembrie `89 ca stiu sa deturneze planurile de globalizare. De asta le e frica si acum. La fel s-a intamplat si cu Ceausescu. Nu s-a pliat pe traseul lor si l-au exclus. De-asta il vor si pe Chioru` ca e docil si pare a le fi fidel lor.doru_croc scrie:Citat din CTP:
"România nu mai e ultima găină din gostat. Washingtonului şi Bruxellesului chiar le pasă de ce se întâmplă pe aici. Existăm pe hartă. Bine era să fi fost băgaţi în seamă şi înainte de suspendarea lui Băsescu, bine ar fi să fim şi după"
Nu sunt fanul lui, dar de data asta are dreptate.
Probabil asta l-a inspirat si pe Corut cand a spus/scris textul ala. Cei sigur e faptul ca a spus ca dupa 20 de ani de la revolutie or sa inceapa sa se omoare unii pe altii, sa se bage in puscarii fabricand dosare unii altora, etc.Digital scrie:“În Germania, au venit mai întâi să-i ridice pe comunişti şi nu am luat atitudine, pentru că nu eram comunist. Apoi au venit după evrei şi nu am luat atitudine, pentru că nu eram evreu. Apoi au venit dupa membrii de sindicat şi nu am luat atitudine, pentru că nu eram membru în niciun sindicat. Apoi au venit după catolici şi nu am luat atitudine, pentru că eram protestant. Apoi au venit după mine, dar, în acel moment, nu mai rămăsese nimeni care să ia atitudine pentru mine”
Martin Nimoeller
Totul: Gazele de sist, cuprul de la Rosia Montana ca are cea mai mare cerere si miscare pe bursele occidentale,( aurul e doar de fatada si daca iese ceva tocmai bine ca sa-si amortizeze investitia aia ), poate ca si Uraniul, dar despre asta nu e voie sa se vorbeasca. Avem muntii plini. Am si eu un teren acasa chiar deasupra minei pe care Ceausescu a inchis-o si sigilat-o cu camioane intregi de beton.Florin Pata scrie:Intrebari nevinovate :
.................
5) Ce a promis chiorul din rezervele Romaniei(GRATUIT) pentru a fi sustinut international???