VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

VEI VOTA PENTRU DEMITEREA LUI TRAIAN BASESCU?

DA
119
44%
NU
153
56%

Voturi totale: 272

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Mesaj de miyagi »

Altfel!
Sunt pe site-ul asta unii care salta topicul intentionat ca sa-l mentina in atentie, ca sursa deschisa, bagand numai ineptii stiind ca la astea reactioneaza omul :| .
:mrgreen: , ... vrajitoareloooooor!
Urban culture.

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Nu-ti bate capul chiar atat de mult. Totul e indus. Trebuie sa fi neutral in vreme de haos.
Motoul lor: ... Daca nu reusesti sa-i convingi, zapaceste-i. ....
Divide et impera s-a fetisizat.
Totul e subliminal.
Nu e de pus botu`.[/quote]

Nu este vreme de neutralitate ! Tot respectul pentru tine,esti unul dintre putinii oameni inteligenti care dezbat problema cu argumente ! Multi fac doar afirmatii(in cunostinta de cauza sau NU :oops: ) !
Asa cum a afirmat Pavel Corut "O natiune NU este infranta decat cand ultima persoana din aceasta este infranta!"
Sunt bucuros ca exista o "clasa!!!" inteligenta in Romania si aceasta natie nu va fi "infranta!" NICIODATA"!
In intreaga istorie a Romaniei(Daciei) au existat mii(milioane) de amibe si parameci care si-au murdarit valorile neamului pentru 1 kg de "fasole"!Majoritatea PERSONALITATILOR din Romania au avut sansa sa fie respectati "afara" deoarece in tara lor au fost umiliti!!!! :oops:

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Intrebari nevinovate :

1) Unde este reactia lui "tanti UE" la actiunile staliniste a procurorilor pupu' in base(NECONSTITUTIONAL)
2) Unde este reactia lui "pipinstein" ambasadorul SUA fata de incalcari extrem de grave la drepturile omului
3) De ce chiorul a castigat alegerile cu "falsul ordinar al voturilor din strainatate!!! :oops: ",care acum datorita CCR(un fel de muppets dar sinistru) nu se pot cuantifica!
4) De ce exista un prag de votanti ,hotarat de aceeasi CCR(un fel de "Intoarcerea Mortilor Vii"! :oops: ) prin care o functie votata cu 5 milioane de persoane nu poate fi schimbata cu 8 milioane impotriva !!!!!
5) Ce a promis chiorul din rezervele Romaniei(GRATUIT) pentru a fi sustinut international???

cea mai buna

Mesaj de cea mai buna »

Decat sa te pui cu fanaticii curteanului, mai bine iti pastrezi energia si tonusul pt altceva.
Iti vor scrie ca esti comunist, limbist, Voiculist, Badist, Ciutacist, puturos ca te trezesti tarziu, sofer de raliu etc.
:mrgreen:
When nothing is sure, everything is possible.

Digital
Pescar de competitie

Mesaj de Digital »

“În Germania, au venit mai întâi să-i ridice pe comunişti şi nu am luat atitudine, pentru că nu eram comunist. Apoi au venit după evrei şi nu am luat atitudine, pentru că nu eram evreu. Apoi au venit dupa membrii de sindicat şi nu am luat atitudine, pentru că nu eram membru în niciun sindicat. Apoi au venit după catolici şi nu am luat atitudine, pentru că eram protestant. Apoi au venit după mine, dar, în acel moment, nu mai rămăsese nimeni care să ia atitudine pentru mine”
Martin Nimoeller
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Citat din CTP:
"România nu mai e ultima găină din gostat. Washingtonului şi Bruxellesului chiar le pasă de ce se întâmplă pe aici. Existăm pe hartă. Bine era să fi fost băgaţi în seamă şi înainte de suspendarea lui Băsescu, bine ar fi să fim şi după"

Nu sunt fanul lui, dar de data asta are dreptate.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Florin Pata scrie:Nu-ti bate capul chiar atat de mult. Totul e indus. Trebuie sa fi neutral in vreme de haos.
Motoul lor: ... Daca nu reusesti sa-i convingi, zapaceste-i. ....
Divide et impera s-a fetisizat.
Totul e subliminal.
Nu e de pus botu`.
Nu este vreme de neutralitate ! Tot respectul pentru tine,esti unul dintre putinii oameni inteligenti care dezbat problema cu argumente ! Multi fac doar afirmatii(in cunostinta de cauza sau NU :oops: ) !
Asa cum a afirmat Pavel Corut "O natiune NU este infranta decat cand ultima persoana din aceasta este infranta!"
Sunt bucuros ca exista o "clasa!!!" inteligenta in Romania si aceasta natie nu va fi "infranta!" NICIODATA"!
In intreaga istorie a Romaniei(Daciei) au existat mii(milioane) de amibe si parameci care si-au murdarit valorile neamului pentru 1 kg de "fasole"!Majoritatea PERSONALITATILOR din Romania au avut sansa sa fie respectati "afara" deoarece in tara lor au fost umiliti!!!! :oops:[/quote]

Citeste "rabdarea pietrelor" de Albert Casai. Nu e vorba de neutralitate ci sa nu cazi in capcana pe care o intind si unii si altii. Daca te expui prea tare te transforma intr-un fel sau altul in element de manevra.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

doru_croc scrie:Citat din CTP:
"România nu mai e ultima găină din gostat. Washingtonului şi Bruxellesului chiar le pasă de ce se întâmplă pe aici. Existăm pe hartă. Bine era să fi fost băgaţi în seamă şi înainte de suspendarea lui Băsescu, bine ar fi să fim şi după"

Nu sunt fanul lui, dar de data asta are dreptate.
Bineinteles ca le pasa ca romanii au demonstrat in Decembrie `89 ca stiu sa deturneze planurile de globalizare. De asta le e frica si acum. La fel s-a intamplat si cu Ceausescu. Nu s-a pliat pe traseul lor si l-au exclus. De-asta il vor si pe Chioru` ca e docil si pare a le fi fidel lor.
Ganditi oameni buni ca o sa ne salte astia si o sa ne trimita in Coreea de Nord sa construim baraje si canale navigabile pentru dinastiile alora. Oricati vom fi.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Digital scrie:“În Germania, au venit mai întâi să-i ridice pe comunişti şi nu am luat atitudine, pentru că nu eram comunist. Apoi au venit după evrei şi nu am luat atitudine, pentru că nu eram evreu. Apoi au venit dupa membrii de sindicat şi nu am luat atitudine, pentru că nu eram membru în niciun sindicat. Apoi au venit după catolici şi nu am luat atitudine, pentru că eram protestant. Apoi au venit după mine, dar, în acel moment, nu mai rămăsese nimeni care să ia atitudine pentru mine”
Martin Nimoeller
Probabil asta l-a inspirat si pe Corut cand a spus/scris textul ala. Cei sigur e faptul ca a spus ca dupa 20 de ani de la revolutie or sa inceapa sa se omoare unii pe altii, sa se bage in puscarii fabricand dosare unii altora, etc.
Iata ce se intampla acum dupa 20 de ani!
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Florin Pata scrie:Intrebari nevinovate :

.................
5) Ce a promis chiorul din rezervele Romaniei(GRATUIT) pentru a fi sustinut international???
Totul: Gazele de sist, cuprul de la Rosia Montana ca are cea mai mare cerere si miscare pe bursele occidentale,( aurul e doar de fatada si daca iese ceva tocmai bine ca sa-si amortizeze investitia aia ), poate ca si Uraniul, dar despre asta nu e voie sa se vorbeasca. Avem muntii plini. Am si eu un teren acasa chiar deasupra minei pe care Ceausescu a inchis-o si sigilat-o cu camioane intregi de beton.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”