SPAM

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

popescugeorge
Puncte: 0

SPAM

Mesaj de popescugeorge »

As dori mai multe detalii despre spam daca stie cineva ceva sigur.

Primesc mesaje nesolicitate care au jos la semnatura ceva legat de anumite articole din lege care le da voie sa imi trimita acel mesaj deoarece este semnat, nu ma obligacu nimic financiar citirea mesajului, sunt datele de identificare ale companiei si ca te poti dezabona.

As dori sa stiu daca aceste mesaje sunt legale si daca pot face ceva legat de asta.

Va multumesc

stefanmuraru
pescar de competitie

Re: SPAM

Mesaj de stefanmuraru »

popescugeorge scrie:As dori mai multe detalii despre spam daca stie cineva ceva sigur.

Primesc mesaje nesolicitate care au jos la semnatura ceva legat de anumite articole din lege care le da voie sa imi trimita acel mesaj deoarece este semnat, nu ma obligacu nimic financiar citirea mesajului, sunt datele de identificare ale companiei si ca te poti dezabona.

As dori sa stiu daca aceste mesaje sunt legale si daca pot face ceva legat de asta.

Va multumesc
Tot spam sunt.
Spam = mesaj nesolicitat

Dar ca sa ii dai in judecata - mai bine pleci 2-3 saptamani la pescuit.

claudiue

Mesaj de claudiue »

popescugeorge scrie:As dori mai multe detalii despre spam daca stie cineva ceva sigur.

Va multumesc
SPAM-ul este un fel de popescu59 ( nu stiu daca il cunosti?!? :lol: ) care posteaza orice si oricat.
Nu l-a putut opri nimeni... :lol: :lol: :lol:

popescugeorge

Mesaj de popescugeorge »

exemplu:

Primiti acest e-mail deoarece sunteti sau ati fost inscris pe unul din grupurile de discutii de pe retelele de socializare apartinand Infopescar TV, pe website-ul nostru sau pe al unuia din partenerii nostri. In conformitate cu legea 365/2002 privind comertul electronic, acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece contine datele necesare de identificare si instructiunile de dezabonare. Pentru ca intelegem si apreciem dorinta dumneavoastra de intimitate, ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs. iar daca doriti sa nu mai primiti astfel de mesaje in viitor, puteti trimite un e-mail la adresa - . Va multumim pentru intelegere!

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

[/quote]

SPAM-ul este un fel de popescu59 ( nu stiu daca il cunosti?!? :lol: ) care posteaza orice si oricat.
Nu l-a putut opri nimeni... :lol: :lol: :lol:[/quote]

LIKE :D :D :D
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

Sionut

Mesaj de Sionut »

lucianman scrie:
Nu l-a putut opri nimeni... :lol: :lol: :lol:[/quote]

LIKE :D :D :D[/quote]

cred ca il uitati pe cel mai mare SPAM al forumurilor de pescuit . Se poate :D
CS APS

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Sionut scrie:
lucianman scrie:
Nu l-a putut opri nimeni... :lol: :lol: :lol:

LIKE :D :D :D[/quote]

cred ca il uitati pe cel mai mare SPAM al forumurilor de pescuit . Se poate :D[/quote]

:lol:
Urban culture.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Ca sa nu va dau satisfactie nu pot sa nu va reamintesc ca tot cea ce faceti dv se numeste INVIDIE . V-am obligat eu vreodata sa citit cea ce am scris ??? NUUUUUUUUUUUUUUUUUUU nicidecum dar findca va roade va amintiti mereu de mine . Va pot spune ca am mai mult de 2 saptamini de cind nu am scris un cuvint pe acest forum. Deci tot echipa voastra este fruntasa nu aveti zi sa nu interventi la vre-un subiect. Cum vedeti ca nu am mai scris ceva pac incepeti sa va reamintiti de mine, ce sa cred din asta ? E o vorba batrineasca cel mai destept cedeaza cum eu am renuntat sa mai scriu nu stiu care e celalalt.
Stai sa va amintesc ce va facut omu cu Greaca astazi VA RUPT BOTU pardon va astupat gura mai precis. Sa nu va ginditi ca a fost pus de mine :lol: :lol: :lol: :lol:

claudiue

Mesaj de claudiue »

cred ca il uitati pe cel mai mare SPAM al forumurilor de pescuit . Se poate :D

Nu l-am uitat Ionut, doar ca eu nu ii mai vad postarile :)
Desteapta setarea aia.... :))

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Esti penibil, incult si tendentios "popescule"! Ai citat mesajul din subsolul UNICULUI newsletter pe care l-ai primit anul acesta de la Infopescar.tv
Spam-ul prin definitie este un mesaj nedorit, abuziv, dat de obicei cu frecventa mult peste media obisnuita, pe o adresa discreta, privata, nepublicata si nefolosita la inregistrarea pe diferite forumuri sau website-uri care pot cere dreptul de a o utiliza in scopul trimiterii de informari. Cu atat mai mult ar trebui sa taci, cu cat adresa ta este publica, la datele de contact ale unui magazin on-line (nu zic numele sa nu-ti fac reclama) :oops:
M-ar incanta ideea sa ne distram pe la tribunal, nu de alta dar ai inceput sa defaimezi un brand vechi si sa-i aduci prejudicii. Ai grija! :wink:
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”