Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Tot spam sunt.popescugeorge scrie:As dori mai multe detalii despre spam daca stie cineva ceva sigur.
Primesc mesaje nesolicitate care au jos la semnatura ceva legat de anumite articole din lege care le da voie sa imi trimita acel mesaj deoarece este semnat, nu ma obligacu nimic financiar citirea mesajului, sunt datele de identificare ale companiei si ca te poti dezabona.
As dori sa stiu daca aceste mesaje sunt legale si daca pot face ceva legat de asta.
Va multumesc
SPAM-ul este un fel de popescu59 ( nu stiu daca il cunosti?!?popescugeorge scrie:As dori mai multe detalii despre spam daca stie cineva ceva sigur.
Primesc mesaje nesolicitate care au jos la semnatura ceva legat de anumite articole din lege care le da voie sa imi trimita acel mesaj deoarece este semnat, nu ma obligacu nimic financiar citirea mesajului, sunt datele de identificare ale companiei si ca te poti dezabona.
As dori sa stiu daca aceste mesaje sunt legale si daca pot face ceva legat de asta.
Va multumesc
SPAM-ul este un fel de popescu59 ( nu stiu daca il cunosti?!?lucianman scrie:
Sionut scrie:SPAM-ul este un fel de popescu59 ( nu stiu daca il cunosti?!?lucianman scrie:) care posteaza orice si oricat.
Nu l-a putut opri nimeni...![]()
![]()
cred ca il uitati pe cel mai mare SPAM al forumurilor de pescuit . Se poate![]()