Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
intelegi cam din 2 in 2, Madalin a spus foarte clar. Modifica punctul respectiv si ADAUGA faza cu martorul. Iar la faza cu concursurile nu cred ca trebuie sa le duci grija celor de la carp zone in ceea ce priveste concursurile, fiecare este liber sa se inscrie la ce concurs vreageani scrie:ce nu este corect Madaline ,....ma refer la un martor din unul din standurile alaturate ,..ai vrea sa fi doar tu si cu arbitrul??SI EVENTUAL ,..ceva pesti de la metro?
nu stiu cei cu voi,...aveam pretentii de la CARP ZONE ,...vreti premii mari,..ca de,..... asa se promoveaza balta ,..acum va deranjeaza martorul de alaturi ,..etc ,...dar de inscris v-ati inscris ??sau voi mergeti numai de la 50 mil in sus premii>??? vom organiza si un concurs special ptr . voi ,..la care taxa va fi de 350 ron ,...si va pun premiu 1... 500ron,...asta asa ca sa va calmati.
geani scrie:ce nu este corect Madaline ,....ma refer la un martor din unul din standurile alaturate ,..ai vrea sa fi doar tu si cu arbitrul??SI EVENTUAL ,..ceva pesti de la metro?
nu stiu cei cu voi,...aveam pretentii de la CARP ZONE ,...vreti premii mari,..ca de,..... asa se promoveaza balta ,..acum va deranjeaza martorul de alaturi ,..etc ,...dar de inscris v-ati inscris ??sau voi mergeti numai de la 50 mil in sus premii>??? vom organiza si un concurs special ptr . voi ,..la care taxa va fi de 350 ron ,...si va pun premiu 1... 500ron,...asta asa ca sa va calmati.