Cupa Ciocarlia 4 - Editia I - 21-23.09.2012

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
LORD WADER

Re: Cupa Ciocarlia 4 - Editia I - 21-23.09.2012

Mesaj de LORD WADER »

mai giani (as putea face pariu ca esti de etnie,,) nu te mai agita asa si sari in sus ca concursurile le faci cum vor pescari ca ei sunt platitori ! capisci ? mai nou toata lumea face concursuri incaseaza anuleaza promoveaza, dar putini stiu cum se mananca astea...vedeti si voi la altii mai mari si poate se prinde ceva !!! ciao.

Ciocarlia4

Mesaj de Ciocarlia4 »

He, hei, hei... Sa ne calmam putin !!!
Consider ca cine vrea sa inteleaga ceva, va INTELEGE mereu si... va face ceea ce este CORECT. Nu va urmari altceva.
INDIFERENT DE CEEA CE VOR INTELEGE MULTI, DIN CUVINTE, TEXTE, VIRGULE SAU CRATIME EU ( Marius IONITA - administrator al Baltii Ciocarlia 4 ) VOI URMARI TRANSPARENTA SI CORECTITUDINEA CONCURSULUI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fire intinse tuturor. :shock: :D

florian
Puncte: 0

Mesaj de florian »

geani scrie:va semna si martorul in fisa de concurs ,..corect ,...chiar nu observasem ca nu am specificat ,..dar era un subpunct mai sus ,.....si cred ca se subintelegea . Iar in privinta concursurilor ai perfecta dreptate ,..numai ca s-au plins ca sunt premiile mici,ca nu asa se promoveaza o balta .....si ca ei nu se baga la asa premii.perfect de acord ,...nici nu vroiam sa se bage ,...special am pus premii mici ,taxa mica ,..ptr. a venii la concurs ,citi mai multi amatori nu profesionisti. profesionistii sa mearga la cele de calibru lor ...sarulesti ,mv,..doripesco sau camp. mondial ...nu la ciocirlia ,..sa isi strice stilu. fir intins ,...
ce legatura au amatorii sau profesionistii care vin la concurs..nu vi se pare ca e o diferenta cam mare intre banii incasati si premiile puse in joc??si pe baltile ale de calibru pe care le enumerati s-au facut concursuri de pescuit cu taxa decenta...

ciortanica

Mesaj de ciortanica »

Mai baieti ptr cine a fost pe tentativa asta de balta,isi dau seama ca asta e un concurs de caras,daca cu barcuta se prind bucati de 1kg :shock: :shock: ,va inchipuiti ce se va prinde la concurs,eu personal am fost pe aceasta balta cu drum de acces pe balta excelent,daca ai masina "ofroad",am fost in vizita la unchiul meu care se afla de 20ore pe balta si prinsese 5 carasei(nu din aia la gk cum suna reclama)iar niste vecini de ai lui scoteau la plantat niste superbe salonte :lol: :lol: care cu greu treceau cantarul,am postat acelasi text si pe alt site dar moderatorul cred ca este prieten cu patronul baltii :?: :?: :?:

clinci
Pescar de competitie

Mesaj de clinci »

geani scrie:ce nu este corect Madaline ,....ma refer la un martor din unul din standurile alaturate ,..ai vrea sa fi doar tu si cu arbitrul??SI EVENTUAL ,..ceva pesti de la metro?
nu stiu cei cu voi,...aveam pretentii de la CARP ZONE ,...vreti premii mari,..ca de,..... asa se promoveaza balta ,..acum va deranjeaza martorul de alaturi ,..etc ,...dar de inscris v-ati inscris ??sau voi mergeti numai de la 50 mil in sus premii>??? vom organiza si un concurs special ptr . voi ,..la care taxa va fi de 350 ron ,...si va pun premiu 1... 500ron,...asta asa ca sa va calmati.

Cainele moare de drum lung si ... de grija altuia! De ce nu lasi dumneata Carp Zone sa-si poarte singur de grija?
CPK

0721406017

Remus Drobota

Mesaj de Remus Drobota »

Balta Lazar - Alexandria, partea a doua.
Drobota Remus-Mihai
EnjoyFishingClub

Ion Mironov

Mesaj de Ion Mironov »

geani scrie:va semna si martorul in fisa de concurs ,..corect ,...chiar nu observasem ca nu am specificat ,..dar era un subpunct mai sus ,.....si cred ca se subintelegea . Iar in privinta concursurilor ai perfecta dreptate ,..numai ca s-au plins ca sunt premiile mici,ca nu asa se promoveaza o balta .....si ca ei nu se baga la asa premii.perfect de acord ,...nici nu vroiam sa se bage ,...special am pus premii mici ,taxa mica ,..ptr. a venii la concurs ,citi mai multi amatori nu profesionisti. profesionistii sa mearga la cele de calibru lor ...sarulesti ,mv,..doripesco sau camp. mondial ...nu la ciocirlia ,..sa isi strice stilu. fir intins ,...
esti grav rau...... mai gandeste-te la taxa si la premii.o paritate ceva si apoi sa comentezi la altiii....vreti sa prostiti incepatoriii sau ce?RUSINE
Mironov Ion Valentin
http://www.barcute-plantat.com
0726424099

geani

Mesaj de geani »

nu eu stabilesc taxa si premiile ,...sunt doar coorganizator ,..

geani

Mesaj de geani »

ciortanica scrie:Mai baieti ptr cine a fost pe tentativa asta de balta,isi dau seama ca asta e un concurs de caras,daca cu barcuta se prind bucati de 1kg :shock: :shock: ,va inchipuiti ce se va prinde la concurs,eu personal am fost pe aceasta balta cu drum de acces pe balta excelent,daca ai masina "ofroad",am fost in vizita la unchiul meu care se afla de 20ore pe balta si prinsese 5 carasei(nu din aia la gk cum suna reclama)iar niste vecini de ai lui scoteau la plantat niste superbe salonte :lol: :lol: care cu greu treceau cantarul,am postat acelasi text si pe alt site dar moderatorul cred ca este prieten cu patronul baltii :?: :?: :?:
cred ca ai fost pe alta balta ,...sau ,..atit a putut prinde unchiu,...

geani

Mesaj de geani »

LORD WADER scrie:mai giani (as putea face pariu ca esti de etnie,,) nu te mai agita asa si sari in sus ca concursurile le faci cum vor pescari ca ei sunt platitori ! capisci ? mai nou toata lumea face concursuri incaseaza anuleaza promoveaza, dar putini stiu cum se mananca astea...vedeti si voi la altii mai mari si poate se prinde ceva !!! ciao.
ai pierde pariul,...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”