WCC 2012 - Bolsena Lake, 02-08.IX.2012

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Sharky
Puncte: 0

Re: WCC 2012 - Bolsena Lake, 02-08.IX.2012

Mesaj de Sharky »

https://twitter.com/#!/search/?q=%23WCCLive&src=hash

pe twitter apar cava mai repede, dar tot cu u o intarziere semnificativa :(
Dan Petre aka Sharky

Andrei G

Mesaj de Andrei G »

laurentiu sarghie scrie:
Dragos Sinca scrie:AV, Toto si Cipica au mai prins un crap. Au 5 in total.[/quote

Exista vreun site cu clasamentul " la zi?" , pe cel oficial wcc arata ca au doar un peste, sau vorbesti cu ei la telefon????
Sau urmariti live ce se prinde pe twitter:
http://twitter.com/#!/search/realtime/%23WCC2012

Acum 1h Andrei Vladeanu a mai prins un crap 6.2kg
WLC Carp Club

Bogdan Corbu
Pescar de competitie

Mesaj de Bogdan Corbu »

Astazi am fost pe acolo(toata ziua) si incerc sa va expun parerile personale cu ceea ce am vazut.

- sectorul SBS este un sector nou, nu prea este pescuit in timpul anului, motiv pt care pesti nu au un traseu predefinit. Partea frumoasa ar fi ca s-ar putea prinde captura.
- sectorul ATT este foarte dezechilibrat, in ciuda faptului ca este pescuit cam tot timpul anului (sunt 2-3 standuri) care pot da pesti, celelalte nimic.
- sectorul PV TV nu am fost, nu stiu, nu ma bag
- sectorul Pescalis, cel mai prolific. Este o plaja in care toate standurile prind peste. este pescuit TOT TIMPUL ANULUI, asadar nadit. Vant din fata si de maine din ce in ce mai puternic. Probabil singurul sector pe care se va mai putea pescui joi si vineri
- sectorul Carping, buun insa cu cateva locuri gen "dr bradu"
- sectorul pescalis doar ultimul sfert de sector ar fi bun, restul stand pe apa mica
- sectorul CC MOORE , nu am ajuns, nu il cunosc si nici nu pot sa ma bag. Vant din spate

La echipele Nitu si Tomulescu nu am putut ajunge din cauza "hartoapelor" si ploi din ziua de astazi. Din ceea ce am inteles, Tata Nitu pescuieste "din mana" (nu plantat) deorece la 30-40 m de mal cade abrupt la 30m de adancime. REPET, din ceea ce am auzit
Echipele Stanila si Nederi sunt cu sperante mari la a face cate o surpriza (peste mare).
Paraschiv astazi prinsese 3 pesti insa si ei pescuiau din mana pt ca se speriasera un pic de valuri. si de faptul ca arbitri venisera sa la dea un avertisment pt faptul ca erau un pic peste zona (toti din sectorul lor pescuiesc peste limita), insa culmea ca tocmai pe ei i-au vazut carabinieri. Cum s-a fript cu ciorba la Madine acum sufla si in iaurt, hehehe.
Vladeanu sta bine, zona relativ buna, INSA cand se va schimba vantul il va incurca rau de tot
Tite si Dan CC stau pe apa ff mica (3-4m), temperatura apei fiind undeva pa la 25-26 grade,imaginativa voi????

P.S. PARERILE SUNT STRICT PERSONALE
Cu respect,
Bogdan Corbu

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Vladeanu a mai prins 2 crapi. Din pacate nu se posteaza niciun clasament pe nicaieri.

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

Paraschiv are 9
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

sebas

Mesaj de sebas »

Dragos Sinca scrie:Vladeanu a mai prins 2 crapi. Din pacate nu se posteaza niciun clasament pe nicaieri.
Pe facebook au pus asta:

"We are very sorry for the lack of catch updates today! There was a large amount of overnight catches that are still being reported in! The catch list is currently being updated as quickly as possible and will be posted on here when it is finished! Twitter/Facebook updates should resume tomorrow. Thanks"
http://www.facebook.com/pages/World-Car ... 8582293965

Acum o ora!!!

F&H
Partener Crapmania.ro

Mesaj de F&H »

TRANSMISIE DIRECTA WORLD CARP CLASSIC - http://live.pv**.**/stream3/live.php
ACUM - FRANK WARWICK
Fişiere ataşate
FRANK.jpg
FRANK.jpg (107.97 KiB) Vizualizat de 971 ori

DoruSS

Mesaj de DoruSS »

Peter Micula & co au 13 buc.marcate, in jur de 125 kg, vantul le sufla bine!, daca pana in final nu se schimba directia vantului satmarenii se pare ca au loc pe podium!
Hai Romania!

claudiubv

Mesaj de claudiubv »

DoruSS scrie:Peter Micula & co au 13 buc.marcate, in jur de 125 kg, vantul le sufla bine!, daca pana in final nu se schimba directia vantului satmarenii se pare ca au loc pe podium!
Hai Romania!

Hai Peter ca se poate .....Hai Romania
Lukacs Claudiu

*** CAMPION NATIONAL 2012***
*** CAMPION MONDIAL 2012***
*** VICE CAMPION MONDIAL LA INDIVIDUAL 2012 ***
...ACS Carpteam Brașov...

roman felix
Pescar de competitie

Mesaj de roman felix »

HAI ROMANIA