Delta 2012

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

carp_master
Partener Crapmania.ro

Re: Delta 2012

Mesaj de carp_master »

amenda este 70 lei , daca stai 2 in cort , 35 /persoana , decat sa te chinui sa il ridici si sa il pui la loc , considera taxa de pescuit si gata...
http://www.flufy.ro
Paturica cu maneci

pharaoh
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de pharaoh »

Daca baietii sunt de treaba, la mai multe corturi platesti o singura amenda. Noi am fost o gasca de 7 insi cu 4 corturi. Am pus cate 10 lei de caciula la amenda. Dar atentie: aveam toate permisele si taxele platite, nu aveam peste sub limita legala in juvelnic si era impecabil de curat in tabara. Cred ca au contat si toate astea.
Marius Sârbu

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

pharaoh scrie:Daca baietii sunt de treaba, la mai multe corturi platesti o singura amenda. Noi am fost o gasca de 7 insi cu 4 corturi. Am pus cate 10 lei de caciula la amenda. Dar atentie: aveam toate permisele si taxele platite, nu aveam peste sub limita legala in juvelnic si era impecabil de curat in tabara. Cred ca au contat si toate astea.
Se pare ca am ajuns sa platim taxe de smecher pe proprietatea statului chiar daca suntem romani si detinem acele locuri prin nastere !
Prin achitarea amenzii nu faceti decat sa incurajati hotii aia trimisi de autoritati sa vaneze turistii in loc sa sanctioneze braconierii.
Daca eram eu in locul vostru strangeam toate gunoaiele pe o raza de 200 m le depozitam in saci menajeri la vedere si in momentul in care venea super agentul de mediu ii ceream despagubire pentru munca prestata in folosul comunitatii daca vroia sa-i platesc amenda,altfel ma urnea de acolo cu politie si televiziune.
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Da, dar totusi, mergem acolo sa ne relaxam. De proteste si luari de pozitie ar fi loc in alta parte.
Marius Sârbu

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

pharaoh scrie:Da, dar totusi, mergem acolo sa ne relaxam. De proteste si luari de pozitie ar fi loc in alta parte.
Asa este ...in alta parte,poate si in alt sezon,peste cativa ani ca poate se va schimba intre timp si nu si-ar avea rostul sau mai bine sa lasam copiii si nepotii ca poate asa vor mai iesi si ei de la PC !
De ce nu intelegeti ca momentul cand trebuie sa iei atitudine vine spontan...nu programat !

sebyy

Mesaj de sebyy »

Scuze ca ma bag in postul lui Vladut dar am si eu preconizata luna viitoare o iesire in delta si ....e prima. Vroiam sa intreb ce monturi sa folosesc si ce nada avand in vedere ca nu am pescuit pe ape curgatoare niciodata.
Vladut scuze inca o data ca am scris aici.

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Asa cum am "promis" la prima si singura iesire pe acest an in Delta noastra mult iubita NU mi-am procurat permis ARBDD,asta pentru ca am ajuns vineri dupa-masa la cateva minute dupa terminarea orelor de program la ghiseu. Cum nu puteam sa ma intorc cei 300 km parcursi de la Ploiesti doar pentru ca autoritatile in incompetenta lor nu au preconizat prelungirea programului la sfarsit de saptamana pentru ca atunci vine CLIENTUL, mi-am vazut de drum si am trecut cu bacul la Mahmudia cu punct terminal "pe bucla" cum se cunoaste zona printre pescari.
Ajuns pe zona de pescuit am gasit pescari ca pe MV2 din 10 in 10 m,de la moldoveni din Vrancea care aveau tulburelu in vene si manelele la maxim in difuzoare pana la bucuresteni evadati din blocurile gri care scoteau sunete de exorcizare ca reactie alergica la aerul curat din lunca Dunarii !
Din "fericire" pentru noi tocmai plecase un grup de "deltari autentici" si ne-am asezat pe locul lor...bineinteles dupa doua ore de strans gunoaie si resturi menajere rezultand 6 saci menajeri mari de pe o suprafata de aprox.200m patrati.Ma gandesc cum au putut sta animalele alea in asa mizerie avand in vedere ca am fost nevoit sa improvizez maturi din crengi de copaci pentru a putea pune bagajele pe sol.
Mergea carasul intr-o veselie,toate bune si frumoase (mai putin d.p.d.v al vecinilor care apartineau Evului Mediu) pana sambata cand vine o barca cu 3 jandarmi (cel mai mare in grad fiind plutonier major ! ) care ne solicita permisul ARBDD.Bineinteles ca am solicitat prezenta unui agent de la Mediu sau un reprezentant ARBDD care puteau solicita astfel de permis si i-am rugat sa mearga la vecini sa-i someze sa-si stranga gunoaiele.Raspunsul lor a fost : NOI SUNTEM AICI CA SA CONTROLAM PERMISELE ! ulterior afland de la vecini ca numai 2 dintre ei aveau permis,restul de 8 pescari fiind la fel ca noi dar mai "inspirati" cu 50 ron care au ajuns in "tolbele" jandarmeriei romane. Din acel moment am inceput sa ne "zburlim" la ei ,dar totusi facand marea greseala de a le da buletinele pentru a ne lua datele ,acest lucru intrand intradevar in atributiile jandarmeriei, nestiind cat de perfizi pot fi angajatii platiti din bani publici...acestia au mers la birou au intocmit un Proces Verbal de Contraventie cu un martor fictiv (este posibil sa fie agentul de la ARBDD din zona,asta daca au fost baieti destepti :wink: ) pe care l-am primit ieri la domiciliu.Maine consult un coleg jurist si contest in instanta procesul verbal si o sa am in vedere sa mai calc prin zona lor ca sa-i prind in "off-side" :twisted:
Trebuie sa-i dau dreptate colegului Pharaoh ca baietii au fost dresati bine de "pescarii de complicitate" si raspund promt in fata marilor romani de pe bancnotele emise de Monetaria Nationala,dar totusi eu prefer sa ma judec pana in panzele albe pentru drepturile mele in speranta ca nepotii mei vor avea minimul de sanse de a pescui in "ape limpezi".
Fire intinse...printre pet-uri si gunoaie !

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

Nu sunt nici eu de acord cum se comporta reprezentantii institutiilor de profil, dar daca tot esti asa de corect si informat, de ce n-ai sunat la ARBDD din timp sa te interesezi cum se poate obtine un permis ? Ai fi putut afla ca poti plati permisul de acces/ permisul de pescuit prin mandat postal, si daca ti se eliberau, puteai sa le ridici de la paznicul respectivei institutii...eu n-am avut probleme in a le ridica duminica dimineata cind am ajuns in Tulcea, plus PG-ul de la Politia de frontiera.
in rest, cu mizeria, ai dreptate...suntem un popor de tarani... :(

florin pocris
pescar de competitie

Mesaj de florin pocris »

deci daca intentionam sa plecam in delta,pe 8 noiembrie 3 familii..trebuie sa luam.
-permis de intrare in delta care am inteles ca ar fii 30 ron
(asta pentru toate persoanele)
-permis de pescuit in delta care am inteles ca ar fii tot 30 ron.

Se iau de la Tulcea,iar programul institutiei este pana la 14-15:00....

Cum procedam mai bine ca sa nu am parte e nervi??

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Cumperi un flacon de Distonocalm. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”