Moderator: viorel dulamita
florin-v scrie:"Ce amestec are vinatoarea pe un site de pescuit ? Asta cu Bambi caprioara a ajuns deja un leit motiv pentru toti cei care nu inteleg nobila arta a vanatorii .
""
Sa stii ca altii considera pescuitul tot o nobila arta...asa cu tu iei un trofeu un mistret si-l pui pe perete altii iau peste si-l pune in tigaie. Padure fara uscaciuni nu o sa vedem asa ca................!!!!!!.
Cat despre jignit si eu sunt deacord cu cei care bat campii, dar cel mai bine ar fi sa-i jignim pe cei care merita asta nu pe toti.
@Valcornelserbu scrie:mai sorica, las-o si tu mai moale, fiindca locul acelui filmulet nu era pe site-ul asta. deja incercam sa facem cluburi sportive, sa participam la cat mai multe concursuri, sa avem rezultate cat mai bune si in primul rand sa ELIBERAM crapii...filmuletul s-ar fi potrivit mai bine pe celalalt site unde toti utilizatorii urasc concursurile si dracul stie ce fac cu pestii...
Nu va mai adresati la capitolul vanatoare - pentru ca intram pe alte meleaguri - acolo unde banii sunt multi - vanatul putin si apreciat ca atare - si nu e cazul vostru . Ca sa recoltezi un tzap de trofeu - poti pierde si 2-3 ani - si pierzi 4-5 mii de euro , fara sa ai garantia ca iti maninca macar un crap de 3 kgfreecarp scrie:am mai citit odata postarea lui Serbu! si nu vad sa scrie undeva un nume de forum(cum ar fi Crap.ro)
@Valcornelserbu scrie:mai sorica, las-o si tu mai moale, fiindca locul acelui filmulet nu era pe site-ul asta. deja incercam sa facem cluburi sportive, sa participam la cat mai multe concursuri, sa avem rezultate cat mai bune si in primul rand sa ELIBERAM crapii...filmuletul s-ar fi potrivit mai bine pe celalalt site unde toti utilizatorii urasc concursurile si dracul stie ce fac cu pestii...
daca tu ca administrator gandesti asa, atunci de ce nu ne banezi pe toti cei care nu am participat la nici un concurs sau care nu au cel putin un loc (1-2-3)castigat la un concurs!! nici eu nu am participat la asa ceva! inafara de concursurile de pescuit ,pe care le organizez eu si alea nu sant destinate pescuitului la crap!
in legatura cu pestii, la fiecare peste(care corespunde marimi)eliberat aici(Ger.) , de mine, incalc legea!! si totusi o facem majoritatea!! dar iau si cate un peste acasa! asa cum si vanatorul(nu ma refer la tine) mai aduce cate un iepure ,mistret, samd. acasa!!
numai bine