CEle de 112 grame, linia mea - Shimano Technium de 0,22max-carpfishing scrie:Ce greutate au cei testati de tine ? (eventual si diametru fir) 35 g,56 g,85 g sau cei de 112 grame?Si cum sta treaba cu ei?Multumesc

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
CEle de 112 grame, linia mea - Shimano Technium de 0,22max-carpfishing scrie:Ce greutate au cei testati de tine ? (eventual si diametru fir) 35 g,56 g,85 g sau cei de 112 grame?Si cum sta treaba cu ei?Multumesc
I-am incercat pe cei de la Maver la partida anterioara de pescuit si erau enervanti in dril plus ca daca aveai trasatura ti-i ridica din apa la mal , astia de la Fox raman pe "fund" avand in vedere greutatea lor si poti face drilul fff bine dupa ce intepi.Lao scrie:Parerea mea e ca iti faceai treaba si cu cei de 4,5 lei de la maver de 40 gr care stateau pe fir.
Nu trebuia musai sa dai de zece ori mai mult...
Ti-am zis, eu ii pun pe lansetele laterale ca sa pot scoate fara problemele pestii de pe betele 2 si 3 , sa nu mai trebuiasca sa bagi lanseta pe sub celelalte, aia de la Maver nu m-au impresionat deloc, astia de la Fox functioneaza ca o parghie astfel ca se semnalizeaza bine si trasaturile , fie ele cat de discrete plus ca in momentul cand intepi elibereaza firul si faci drilul linistit.Lao scrie:Mda...nu am pescuit cu cei de la fox, dar daca zici ca sunt asa buni poate merita banutul ala scump.
Nu ajung la gara pentru ca eu ma misc mai repedeV.adrian scrie:cu menzoko te-ai sfatuit?...el ce parere are?!...sa nu ajungi si tu pe la gara!![]()
![]()