Acolo am invatat si eu.
Treaba lor ce fac in timpul liber, dar nu putem sa bagam in aceiasi oala toti rromi, eu cati rapidisi cunosc poate 2-3 sunt tigani, dar nu-i vezi ca fura si restul de rapidisti care-i cunosc sunt romani. In schimb, cunosc multi stelisti & dinamovisti, tigani. N-am treaba cu etnia lor, fiecare cu etnia lui. Galeria stelei a castigat duelul cu Rapid, bine, baietii visinii n-au avut voie cu bannere, steaguri. Da' pana incepe asta, mihai stoica sa se bage el in seama si sa faca el misto de o minoritate, rahatul asta, care-si batea proprii suporteri pe stadion si care i-a stins Borcica trabucul pe frunte si mai si zice ca nu s-a intamplat asta, dar avea urma de arsura pe frunte

... Cred ca e realist ca maine la Ploiesti, "Lupii galbeni" nu-l vor primi bine sa vedem ce face atunci, ca joaca in deplasare.
Iar de Dinamo, e bine, se schimba in bine, poate asta nu o sa facem fapte mari, dar poate la anul, sau peste 2 ani cu siguranta Dinamo va fii iarasi acolo. O sa fie greu cu Pandurii, joaca prea bine baietasii aia.