Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Stanescu Mircea
Puncte: 0

Re: Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Mesaj de Stanescu Mircea »

GClaudiu scrie:
bOSSAKE scrie:Acum numai aveti subiecte ca sunteti penibili si va legati ca Lacatus este tigan. Mi-ar fi rusine daca eram dinamovist sa mai deschid gura nu inteleg de unde aveti atat tupeu catelusilor... P.s ala care se vede ultras de ne face ultrasii de canapea pe noi stai flexat acolo in groapa si latra mult si bine!
Tu cred ca ai invatat in 114, nu? In Bucuresti :).

Bine, poate Lacatus nu era tigan, dar Ilie Dumitrescu cu siguranta e, dar cu siguranta e unul dintre cei mai cizelati jucatori de fotbal dupa Cornel Dinu. Iar ca fan al fotbalului romanesc, nu poti sa-l adori pe Rica Raducanu. Insa nu poti sa-l respecti pe Tanase, care nu articuleaza 2 cuvinte.
Da acolo am invatat de ce? si Lacatus este tigan si petre marin si banel multi au fost tigani dar cu bun simt pai compara putin tiganimea de pe giulesti nu exista partida sa nu faca ceva inaripatii aia. Decebalus dupa ce ca esti fiert mai iti arde si caterinca nicku asta de coca este special pt ruptii ca tine stai linistit in cotetu tau ca nu te-am bagat in seama.

Decebalus
Pescar de competitie

Mesaj de Decebalus »

Vei ca m-ai citat mai devreme nu ma bag in seama cu bosii neinvitat.Nu jignesc pe nimeni cand spun de Lacatus ca e tigan ungur :?: :?: NU :?: :?: :mrgreen: .
Lacatus un jucator mediocru(pomanagiu)la fel si antrenor,foarte slab....vezi cazul Slughita.Ati avut numai tarfe in antrenorat,singurul mai cu capul pe umeri a fost Ilie Dumitrescu.
sefulica,sefu,bos,bosulica sunt cuvinte care nu le rostesc numai lingaii
Fire intinse
SpritZCarp

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Acolo am invatat si eu.

Treaba lor ce fac in timpul liber, dar nu putem sa bagam in aceiasi oala toti rromi, eu cati rapidisi cunosc poate 2-3 sunt tigani, dar nu-i vezi ca fura si restul de rapidisti care-i cunosc sunt romani. In schimb, cunosc multi stelisti & dinamovisti, tigani. N-am treaba cu etnia lor, fiecare cu etnia lui. Galeria stelei a castigat duelul cu Rapid, bine, baietii visinii n-au avut voie cu bannere, steaguri. Da' pana incepe asta, mihai stoica sa se bage el in seama si sa faca el misto de o minoritate, rahatul asta, care-si batea proprii suporteri pe stadion si care i-a stins Borcica trabucul pe frunte si mai si zice ca nu s-a intamplat asta, dar avea urma de arsura pe frunte :lol: :lol: :lol: :lol: ... Cred ca e realist ca maine la Ploiesti, "Lupii galbeni" nu-l vor primi bine sa vedem ce face atunci, ca joaca in deplasare.

Iar de Dinamo, e bine, se schimba in bine, poate asta nu o sa facem fapte mari, dar poate la anul, sau peste 2 ani cu siguranta Dinamo va fii iarasi acolo. O sa fie greu cu Pandurii, joaca prea bine baietasii aia.

Decebalus
Pescar de competitie

Mesaj de Decebalus »

http://www.cancan.ro/sport/fotbal-inter ... 36975.html

gura bate curul,marca inregistrata a ciobanului albanez :P :P
SpritZCarp

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

A fi suporter nu inseamna sa ataci, jignesti sau balacaresti alti suporter ai altor echipe.
A fi suporter inseamna sa sustii sau sa simpatizezi cu o anumita echipa.
Vai de capul vostru!
Mergeti la pescuit sa va mai racoriti!
C. S. PELICANUL

Decebalus
Pescar de competitie

Mesaj de Decebalus »

Razvan Ulmeanu scrie:A fi suporter nu inseamna sa ataci, jignesti sau balacaresti alti suporter ai altor echipe.
A fi suporter inseamna sa sustii sau sa simpatizezi cu o anumita echipa.
Vai de capul vostru!
Mergeti la pescuit sa va mai racoriti!

[/quote]Iar ati inceput schelalaitul????
Pregatiti-va in continuare!
P.S. SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!![/quote]

Ai dreptate si tu pe alocuri Razvane :!: :!: Cu toate ca intri si tu uneori in categoria intepaturi subtile.

Sa fi suporter in ziua de azi inseamna sa iti sicanezi si adversarii cateodata :lol: :lol:
Sa nu imi spui ca tu nu otravesti apele Dinamovistilor :mrgreen:
SpritZCarp

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Corect! Intepaturi subtile.....
Dar pana la faze gen tigani, nespalati, te bat, te rup si Duckadam!
Am o cunostinta care e suporter X.
Cand pierde echipa X injura, blesteama, nu vorbeste cu nimeni 2 zile, iar daca aude ca altcineva tine cu alta echipa.....hop incepe cu atacurile verbale la adresa respectivului.
Stau si citesc ce scrieti pe aici... nu aveti preocuparile voastre? Muriti de grija echipei favorite?
Hai mai bine sa organizam un concurs amical intre suporteri si sa pescuim....decat sa ne blestemam pe aici.
C. S. PELICANUL

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

Razvan Ulmeanu scrie:Corect! Intepaturi subtile.....
Dar pana la faze gen tigani, nespalati, te bat, te rup si Duckadam!
Am o cunostinta care e suporter X.
Cand pierde echipa X injura, blesteama, nu vorbeste cu nimeni 2 zile, iar daca aude ca altcineva tine cu alta echipa.....hop incepe cu atacurile verbale la adresa respectivului.
Stau si citesc ce scrieti pe aici... nu aveti preocuparile voastre? Muriti de grija echipei favorite?
Hai mai bine sa organizam un concurs amical intre suporteri si sa pescuim....decat sa ne blestemam pe aici.
Esti stelist? :mrgreen:
Daniel Ciuchendea

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Nu. Sunt suporter al echipei Steaua. Nu si al conducerii...
C. S. PELICANUL

cea mai buna

Mesaj de cea mai buna »

sandus. scrie:steaua = otv= echipa prostimii

are vreunul dintre cei care posteaza pe aici (stelisti) o diploma de inginer la o facultate de stat ? aud ? :roll:

Sunt suporter Steaua si asta nu dauneaza cu nimic diplomei de inginer de la USAMV Bucuresti.
Doar in capul vostru de potai in calduri, galeria Stelei e formata din persoane de etnie, analfabete.

P.S: daca in locul lui Energy era Dinamo, tineam cu Africa de Sud. :mrgreen:
When nothing is sure, everything is possible.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”