Nada Carping de vinzare

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Val
Pescar de competitie

Re: Nada Carping de vinzare

Mesaj de Val »

up

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Am clarificat nada . Sunt 100 kg de Boilies Carping Premium Meat , in varianta tari si solubile , in marimile de 20 si 24 mm . Pretul / kg - 40 lei .
Bilele sunt ambalate in pungi de 1 kg si au valabilitate dec 2013 . Cine cumpara peste 20 kg - pretul ajunge la 35 lei / kg .

In plus se adauga

- lichid atractant Dynamite bait Hi Attract - in variantele Source , Tiger Nuts Oil , Banana Crounch si Peach & Mango - 28 lei / flacon
- pelete Marine Halibuts - de 4 sau 8 mm - 15 lei / kg .
- boilies Dynamite Bait - bile tari de 10 mm - Banana Crounch - 25 lei / kg .

Relatii pe PM sau la office@agencom.ro

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Am separat pungile si au mai ramas urmatoarele

- 50 kg tari de 24 mm
- 10 kg tari de 20 mm
- 20 kg solubile de 24 mm

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

up

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de oanavictor »

Val scrie:up
baga-le in pamant .......poate se inmultesc pana la primavara :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

levi74
Partener Crapmania.ro

Mesaj de levi74 »

Scz ca intervin dar eu am fost arbitru la acest CM si nu stiu de unde au ramas atitea bile pt ca africanii le-au dat pe toate si drept dovada si eu am vreo 20 kg, cu tot respectul cred ca cineva vrea sa vinda niste bile sub un pretext zic eu romanesc. Cei drept la ce logistica aveau le mai trebuiau niste bani ca sa puna coletele la avion pt Portugalia!!!!!!!
Liviu Ilie Membru Fondator
CS APS Bucuresti

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

levi74 scrie:Scz ca intervin dar eu am fost arbitru la acest CM si nu stiu de unde au ramas atitea bile pt ca africanii le-au dat pe toate si drept dovada si eu am vreo 20 kg, cu tot respectul cred ca cineva vrea sa vinda niste bile sub un pretext zic eu romanesc. Cei drept la ce logistica aveau le mai trebuiau niste bani ca sa puna coletele la avion pt Portugalia!!!!!!!
Nu stiu cine esti si ce vrei sa sugerezi . Te asigur ca nu am rulat bile Carping peste noapte si ma apuc sa le vind la aproape 1/2 pret , doar ca sa ai tu ce scrie si sa maninci rahat .

Si pina la urma , ma f..t . Daca nici aproape pomana nu va mai satura de comentat , le dau la vreo ferma de animale .
Topicul se poate inchide .

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Val scrie:
Si pina la urma , ma f..t . Daca nici aproape pomana nu va mai satura de comentat , le dau la vreo ferma de animale .
Topicul se poate inchide .

cotcodac .....cotcodac ..........guit .........guit ......... :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

levi74
Partener Crapmania.ro

Mesaj de levi74 »

Sincer dl Pangica eu nu am vrut sa va simti-ti jignit de postarea mea, doar, si o spun clar (adica nu manink rahat), eu nu consider un gest pe care eu l-as fi facut ceea ce faceti dvs. Eu nu as face asta chiar daca as fi ca dvs prieten cu cei din africa de sud si pina astazi credeti-ma aveam o alta parere despre dvs, va vedeam mult mai sus. Daca v-am jignit eu am curajul si demnitatea sa i-mi cer scz aici nu ca multi altii care chiar maninka rahat pe acest forum. Sper sa apreciati corectitudinea limbajului pe care l-am folosit. Sanatate maxima va doresc!!
Liviu Ilie Membru Fondator
CS APS Bucuresti

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

of, of, grea scoala asta ! :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”