SALAVATI TANCABESTUL!!!!!!!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Florin Pata
Puncte: 0

Re: SALAVATI TANCABESTUL!!!!!!!

Mesaj de Florin Pata »

Voi fi alaturi de sustinatorii Tancabestiului la intalnire/demonstratie/etc.!

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

Oare ar trebuii sa ne aducem aminte de aceste versuri:

"— Orice gînd ai, împărate, și oricum vei fi sosit,
Cît suntem încă pe pace, eu îți zic: Bine-ai venit!
Despre parte închinării însă, doamne, să ne ierți;
Dar acu vei vrea cu oaste și război ca să ne cerți,
Ori vei vrea să faci întoarsă de pe-acuma a ta cale,
Să ne dai un semn și nouă de mila măriei tale…
De-o fi una, de-o fi alta… Ce e scris și pentru noi,
Bucuroși le-om duce toate, de e pace, de-i război."

Calea diplomatica e cea mai buna,poate, in unele cazuri, pentru rezolvarea unor probleme.Nu santem animale, santem oameni, oameni care candesc si pot ajunge la un punct comun!
O rezolvare in care toata lumea sa aiba de castigat!

Sa citim oare mai departe versurile:
"Eu nu ți-aș dori vreodată să ajungi să ne cunoști,
Nici ca Dunărea să-nece spumegînd a tale oști."
......
"Eu? Îmi apăr sărăcia și nevoile și neamul…
Și de-aceea tot ce mișcă-n țara asta, rîul, ramul,
Mi-e prieten numai mie, iară ție dușman este,
Dușmănit vei fi de toate, făr-a prinde chiar de veste;
N-avem oști, dară iubirea de moșie e un zid
Care nu se-nfiorează de-a ta faimă....."

Subiectul legilor nerespectate in Romania este general si dezbatut pe toate planurile, sant lucruri grave care sant amanate si nu au o rezolvare, oameni amarati fara case,saracie in multe zone ale tarii....
Poate ca pescuitul si ce ne intereseaza strict pe noi pescarii de competitii,sau de placere pentru alti oameni amarati pare o nebunie cand ei nu au ce pune pe masa.Sportul pe care il practicam noi este considerat un lux.

Aici nu se pune problema ca noi "avem o jucarie Lacul Tancabesti" si cineva ne-o ia! Este vorba de FURT, DE INCALCAREA DREPTURILOR DE PROPRIETATE, DE FRAUDA, DE MUSAMALIZARI A UNOR ACTE DEMNE DE PUSCARIE!

PUR SI SIMPLU E TALHARIE LA DRUMUL MARE!
CAND UN PRIMAR SPUNE IN FATA CAMERELOR CA "ESTE O CHESTIUNE POLITICA", CA PUR SI SIMPLU ISI DA FOC LA VALIZA DACA NU FACE SI NU SEMNEAZA CUM SE ORDONA DE LA CENTRU, ATUNCI INSEAMNA CA SANTEM PRAF!!!

O NATIUNE CARE NU POATE SA ISI APERE OAMENII DE RAND, O TARA IN CARE POLITIA RIDICA DIN UMERI, CAND HOTII ITI FURA DIN CASA , DIN MUNCA SI UMBLA LIBERI PE STRAZI IN LIMUZINE DE LUX .....

Si lacul TANCABESTI este infestat de aceasta CIUPERCA!

Poate daca lacul ar fi fost administrat de niste tigani cu furci si topoare altfel ar fi stat situatia!
UNDE ERATI DOMNILOR PRIMARI DIN SNAGOV SI PERIS CAND SE FACEAU SI SE FAC IN CONTINUARE CONCURSURI DE CARITATE PENTRU OAMENII CU PROBLEME DIN COMUNELE D-VOASTRA?

A-ti stat cot la cot cu d-nul Valvis? NU!
A-ti stat cu 2 OAMENI DE AUR, VLAD SI OVIDIU PARFENE! Va place munca lor, curatenia pe care o mentin in zona,dar ii injunghiati pe la spate..... RUSINE!

CE SE INTAMPLA CU TANCABESTIUL NU VA UITA NIMENI!
SI DUPA CUM SE SPUNE IN POPOR : DUPA FAPTA SI RASPLATA!

CINE CREDEA VREODATA CA ADRIAN NASTASE VA AJUNGE UNDE ESTE ACUM?

LUCRURILE SE SCHIMBA DOMNILOR, JUDECATORII SE TREZESC, VOR FACE DREPTATE!

"Și apoi în sfatul țării se adun să se admire
Bulgăroi cu ceafa groasă, grecotei cu nas subțire;
Toate mutrele acestea sunt pretinse de roman,
Toată greco-bulgărimea e nepoata lui Traian!
Spuma asta-nveninată, astă plebe, ăst gunoi
Să ajung-a fi stăpînă și pe țară și pe noi!"

RUSINE SA VA FIE!

carp_master
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carp_master »

popescu59 scrie:Frati pescari frati iubitori de frumos de aer curat si liniste de ce va mira cea ce se intimpla???? Ne-am vindut frumusete de tara strinilor care ne cotropesc fara mila . Murim cu legea in mina fiindca peste tot banul si coruptia la nivel inalt nu va disparea .Avem si noi in acest lac Tincabesti o oaza de paradis si acest cetatean grec vrea sa ne ia bucuria vrea cu tot dinadinsul sa ne strice jucaria de care se bucura poate mii de pescari din tara si strainatate.De ce si cine a putut sa dea aprobari peste aprobari , cum oare a putu obtine autorizatie de construire acest cetatean grec Valvis ??? Zona de protectie sanitara trebuie sa existe pana la luciu apei 10 m, in ciuda faptului celor care au dat gresit actele, si ar trebui reparata greseala ciocoilor vechi. Nici una din aprobarile obtinute de acest domn Valvis nu este legala , toate aprobarile si autorizatiile sunt obtinute numai si numai prin influente si coruptie care despasesc orice limite . Acesti 2 frati Parfene impreuna cu parintele lor au muncit si an de an au facut din acest loc ceva de vis , au facut un lac de renume mondial de care ne bucuram impreuna mii de pescari din tara si foarte multi pescari renumiti din straintate care pasesc pe acest lac cu multa bucurie. De ce vrea acest domn Valvis sa ne ingradeasca drepturile noastre de oameni de cetateni si lupta pe toate planurile sa ne inchida cea mai frumoasa parte a acestui lac??? Cum se poate ca aceia care au dat aprobari ilegale acestui cetatean grec sa nu se gindeasca nici macar o clipa ca suntem Romani si trebuie sa ne aparam frumusetile acestei tari. Se poate sa ne vindem pe citiva euro celor care ne COTROPESC incontinuu, cetateni straini care pe bani putini au cumparat cam tot ce avem mai frumos in tara asta .Putem oare sa lasam acesta mindrie a noastra a pescarilor de rind sa ne fie luata ??? Domnule Valvis nu veti reusi sa ne luati bucuria noastra nu veti reusi sa ne despartiti de cea mai frumoasa zona a lacului Tincabesti, va anuntam ca suntem trup si suflet alaturi de frati Parfene si vom lupta impreuna cu ei pina vom reusi ca Zona de protectie sanitara sa existe pana la luciu apei 10 m. Avem o mare rugaminte ca cei care au dat aprobarile dl Valvis sa mai treaca o data peste acele aprobari sa vada ca au gresit si sa indrepte greseala facuta . Noi va anuntam ca nu vom renunta NICIODATA la zona de pescuit pe care dl Valvis vrea sa ne-o distruga. Se poate ca cineva din anturajul dl Valvis sa citeasca aceste proteste ale noastre si sa il anunte si pe dl Valvis despre rugamintea noastra de a renunta sa ne distruga cea mai frumoasa parte din lacul Tincabesti.
Va scris aceste rinduri din inima un om de 54 de ani din Alexandria care impreuna cu fiul meu iubim din tot sufletul lacul Tincabesti .
Ps- Vom participa in orice moment la orice se va intreprinde pentru salvarea Zonei de protectie sanitara care trebuie sa existe pana la luciu apei de 10 m
foarte gresit abordezi , aici nu e vorba de straini si romani...greu sa intelegi , imi dau seama...dar mioara mantale tot grec era? sau , afara de straini nu a facut nimeni rau? nu poti sa generalizezi , este vina individuala fiecarui om cea ce face nu ce pasaport are...pacat ca la varsta ta ai o mintea asa de slaba...
http://www.flufy.ro
Paturica cu maneci

Cristi Olaru

Mesaj de Cristi Olaru »

Ma alatur si eu suflarii crapiste, in sprijinirea protestului fata de aplicarea gresita a legii Romane, cu privire la ocuparea abuziva a zonei de protectie a lacului Tancabesti, nerespectand suprafata impusa de lege pana la luciul apei.
Ce este de fapt Lacul Tancabesti?, Este o oaza de liniste, un loc in care relaxarea si pescuitul se imbina perfect, un loc in care cele mai mari nume din pescuitul sportiv national si mondial, vin sa pescuiasca, atat in concursuri, cat si in pescuitul de placere, un loc in care, o data ajuns, nu ai cum sa nu mai vii si a doua oara, un loc in care Fam. Parfene, incepand cu foarte multi ani in urma, a investit o munca continua cu un efort material considerabil, pentru a aduce Lacul Tancabesti unde este acum, pe primele pozitii din Europa. Nu putem lasa sa se intample asemenea abuzuri. Suntem alaturi de Fam. Parfene.
Tot ceea ce spui, vorbeste despre tine...

maty

Mesaj de maty »

Si eu imi exprim cinvingerea ca se va rezolva favorabil lacului Tancabesti acest conflict,intrucat asa este normal si perfect legal.Deaceia ma alatur celor ce protesteza si rog, SALVATI Tancabestiul,acest leagan al pescuitului de competitie,unde stim cu totii sau disputat primele concursuri de pescuit la crap din tara noastra.
Au fost organizate concursuri de binefacere,campionate nationale,concursuri internationale,de toate genurile ,ptr. ca lacul Tancabesti este unic,este un lac de exceptie, unde sunt conditii ptr. astfel de competitii.
Sper ca intelepciunea si ratiunea forurilor abilitate care pot solutiona cazul,sa primeze.
ajutorul vine de sus.

Faraon

Mesaj de Faraon »

nu vreau sa intru in polemici cu nimin dar dau dreptate du-lui Bora Burak .drept dovada ca acest anunti este infinsat de mine cu tot ca nu sunt ROMAN :!: :!:
haideti sa lasam rasele la o parta si sa ne unim indefrent de rasa si adenia si de relegia
altfel baga iar Diavolul coarnele in traba nostra.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cu respect pt toti.
PRO Team ®
Ali Motaz
Life For Angling
ViceCampion National 2016

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Ma alatur si eu fratilor Parfene si tuturor celor care-i sustin!!!

equinox

Mesaj de equinox »

Dupa parerea mea s-au facut mai multe ilegalitati pana in momentul in care Valvis a intrat in posesia terenului(ma refer strict la zona dintre Avicola 5 si Planet):
1. Cum a intrat cineva persoana fizica in posesia unui teren(ma refer la cel care i-a vandut lui Valvis),teren care a fost "avicola" deci probabil de stat .
2. Cadastristul autorizat care a intocmit planurile cadastrale este cel mai vinovat pentru ca in momentul in care s-a facut tarusarea nu a tinut cont ca in zona exista un drum de acces (chiar doua ) care in sine reprezentau un reper clar de masurare si peste care se poate trece numai in anumite conditii.(de exemplu proprietarii terenurilor de dincolo de Planet erau vaduviti de accesul lor catre proprietati,e.t.c.).Si mai grav este ca el nu a tinit cont de zona de protectie a unei ape publice(Vlad si cu Ovidiu fiind numai concesionari).Mai mult decat atat, eu tin minte ca acolo Avicola avea un gard .Daca se cauta bine cred ca se mai pot gasi elemente ale gardului si se poate demonstra ca chiar in conditiile in care cineva a intrat in posesia terenului de la Avicola,acesta era pana in gard nu pana in apa.
3. Este un caz clar de tulburare de concesiune(anterioara vanzarii catre Valvis),adica nu poti sa imi concesionezi un lucru si apoi ma impiedici sa am acces la el.
Ce se poate face?
1.Este clar ca toate ce s-au intamplat nu s-au putut infaptui fara complicitatea(probabil negratuita) a functionarilor de la Primarie,a primarului ,a cadastristului(ala isi pierde clar painea-stiu ce vorbesc) si a functionarilor de la Oficiului De Cadastru si Publicitate Imobiliara.Se pot face plangeri penale celor in cauza si de teama Parchetului se pot face "ajustari benevole" sau chiar impuse ale planurilor cadastrale referitoare la zona in cauza.(asta este valabil si pentru celelalte zone in litigiu) .
2.Actiune de granatuire in instanta.
3.Sa ne strangem mai multi si sa cerem audienta la Primarul din Peris.
4.Presa.Dati pe goarna in presa(aia de larga circulatie) si la TV.Lucrurile se pot precipita,mai ales ca se apropie si campania electorala.
Fir intins si ne vedem la Champions Challenge.
Gelu....pescuim si noi?!!

Faraon

Mesaj de Faraon »

transimisia live de la Tancabesti Duminca 14-10-2012 la ora 10:00 . profitam de vizita celor 25 de pescar (GRECI) la lacul tancabesti. eie sunt alturi si vor sa protestaza alturi de noi in potriva lui Valvis .
rog seriozetate.
va multumesc frumos.
PRO Team ®
Ali Motaz
Life For Angling
ViceCampion National 2016

dan_mesteru2000

Mesaj de dan_mesteru2000 »

Celor care doresc sa faca o petitie la mediu in nume personal, dar trebuie sa si declare neaparat datele personale va indrum cu adresa de mail de la mediu;
srp@mmediu.ro

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”