Amical in Bulgaria !

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Ivan Petre Paul, odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Avatar utilizator
gor965
Moderator
Mesaje: 14706
Membru din: Vin Mai 25, 2007 17:04
Puncte: 0
Localitate: Calarasi

Amical in Bulgaria !

Mesaj de gor965 »

M-a rugat un coleg de pe forumul bulgaresc http://www.carpbg.com sa postez un link catre anuntul unui concurs (inteleg ca mai amical), cu mentiunea ca ar fi foarte bucuros si onorat daca vre-o echipa de la noi ar avea placerea sa participe. Mai jos am incercat sa intru pe adresa respectiva cu Google, poate se intelege mai bine despre ce e vorba :
http://translate.googleusercontent.com/ ... 89ThmSDx4w
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Avatar utilizator
gor965
Moderator
Mesaje: 14706
Membru din: Vin Mai 25, 2007 17:04
Puncte: 0
Localitate: Calarasi

Re: Amical in Bulgaria !

Mesaj de gor965 »

De le Google translate citire :

Informatii despre eveniment:

Date: un-04 noiembrie 2012
Dam: Trustikovo lac
Durata: 72 ore
Reguli: FIPS cu modificări minore
Taxa de participare: 150 Lev pentru o echipă
Echipe: din două sau trei drivere complete

Punct de plecare: Bazat pe Reed Lacul pe octombrie 31 - 14.30 ore.
-15.00 Ore tragerea la sorți
-16.00 Ore sectorul de cazare, și să implementați bivouacs
-17.00 Ore-a începe partea distractivă, mănâncă, bea și mai mult
1 noiembrie la ora 09.00 începutul cursei - prima fotografie
Noiembrie -2 - cursă
-3 Noiembrie - Cursa
-4 Noiembrie - 08.45 oră - al doilea foc
- 09.00 - treia lovitură
- 11.00 - Ceremonia de
Vă invităm pe toți să sponsorizeze evenimentul sa ne contactati pentru a specifica modul de sponsorizare și de publicitate.

A lua legatura cu:
0899183518 0888803078 și - Yanko Yankov

Plata taxei de 26 octombrie.

Reguli:
Echipe * format din până la trei jucători.
* Jucatorii din fiecare echipa sunt sector limitat (inchis cu banda sau inel de frânghie) dimensiuni 20h12 m, care au corturi, umbrele, copertine cu culori discrete (verde, albastru, camuflaj kaki,).
* Distanța dintre sectoarele adiacente, în care echipele sunt în cursă, nu poate fi mai mică de 30 m \ distanța se măsoară între partea exterioară adiacentă a câte două sectoare adiacente \.
* Coastă întreg în zonele de cursă la nivel de 12 metri de apă este interzisă pentru prezența spectatorilor.
* Un jucator de la o echipa poate intra sectorul de o altă echipă, cu acordul de jucători în ea.
* Nu prezența și circulația vehiculelor în zonele de rasă, cu excepția celor de organizatori.
* Orice dispozitiv operate de aer comprimat, gaz sau electricitate, sunt interzise.
* Utilizarea de flacari deschise de orice fel este interzisă în corturi și sub copertine si umbrele.
* Interzis strigat, punând muzică și crearea unui zgomot puternic în timpul cursei.
* Zona de pescuit este de 20 m lățime de pescuit trebuie să fie efectuate în cadrul zonei de pescuit desemnată pentru perechea, limitele laterale ale sectorului definite prin două perechi de poli, gândurile lor perpendiculare pe extensiile pe țărm ar trebui să fie văzută ca două puncte care definesc Zona meciul \ de pescuit \. Turnare sau pictura liniile din afara zonei de curse. Concurentii pot utiliza spatiul la discreția lor, singurul sector desemnat. Instalarea pot fi furnizate în zona de pescuit cu undita
* Liniile de fiecare linie ar trebui să aibă doar un singur cârlig; ansamblu de strat este necesară. Permise doar metodele traditionale de pescuit, cu o greutate de cel puțin 50 de ani. În ansamblurile folosite pentru a asigura eliberarea lacrima ușor de pește în greutate. Linia nu este permis să liant auxiliare pivotant sau de altă natură, prevenind eliberarea de greutate.
Instalare * trebuie să aibă "anti-șoc", sisteme de prevenire pentru distanțe scurte.
* Float pescuitul este interzis. Pescuitul cu alimentator suingtip, kuivertip și alimentatoare este interzisă.
* Utilizarea de greutăți din spate sunt permise, dar în orice moment judecătorii pot dispune eliminarea unui control de linie.
* Judecătorii pot, în orice moment, pentru instalare și modul în care se păstrează peștele în saci Karp.
* Permise alarme electronice, acustice și vizuale.
* Fiecare echipă poate utiliza până la 4 tije simultane de pescuit la crap, cu o lungime de 4 metri. Permisă numai cu role fixe bobina .. Garnituri de înlocuire nu ar trebui să fie introduse pe stand și trebuie să fie înapoi în direcția de apă.
Sticks * markeri trebuie să se distingă cu ușurință să fie etichetate și, de asemenea, nu poate avea un pol se află la actorie. Poli de putere poate fi, de asemenea, amplasat in tije care acționează standuri.
* Interzis categoric utilizarea de momeală vie sau moartă și momeală de origine animală, ouă și năluci metalice.
Permisă numai:
- Faina amestecurile de acoperire (de testare)
- Semințe, pelete, pelete si proteine ​​naturale și artificiale. Toate amestecurile preparate cu utilizarea produselor de mai sus nu ar trebui să fie incluse într-o sferă cu un diametru de peste 70 mm.
Este interzisă momeala cârlig și învelit în greutate aluat.
* Valoarea Cantitatea permisă de nada si momeala este de 200 de kg pe echipa. Este interzisă adăugarea de momeala suplimentare și momeală în timpul cursei.
* Puterea poate fi efectuată de către industrie și în apă folosind o praștie cu o lopată \ bin \ mâner lung \ dreptaci sau bimanual \ sau fără mâner, cu mâna sau bimanual cobra elastică catapulta cu un trepied cu mâna intindere elastica, a cărui putere depinde de caracteristicile elastice și de rezistență ale stretching, cu filet solubil în apă, rețea sau pungi și torțe la diametrul interior de 50 mm și 200 mm lungime sau spomb.
* De la 19:00 pm la 9:00 pm aprovizionare catapulte si rachete este interzisă. Puterea este permisă numai cobre handed și bimanual.
* Keppel și crap saltea ar trebui să Potrivit siguranta pentru pești. Dimensiunea și calitatea de a asigura siguranța de pește. Keppel și saltea trebuie umezite înainte de contactul cu pește.
* Introducerea de apă pentru extragerea de pește se poate face de către ambii jucători simultan.
* Este permis să intre în apă, adâncimea de piept, dar numai atunci când se lucrează cu Kepa sau extracții cârlig de asamblare turnare de pește și de aprovizionare.
* Nu iluminare apă cu felinare și lanterne, dar care permite utilizarea a farurilor atunci când turnare, extracția și accident vascular cerebral, cu Kepa de pește capturat. Alte surse de lumină sunt permise doar in interiorul cortului.

* Numai respectat crap \ oglindă, gol și solzos \ Amur alb. Respectati numai pește cântăresc mai mult de 1500 g. Pește prevăzute pentru măsurarea urme de neglijență evidentă, nici respect și este motiv de sancțiuni.
Fish *, care este prins în linia de extracție de piloti din sectorul vecin nu contează. Nu a fost respectat și pește baie Kepa din zona de pescuit / 20 m / a concurenților. Aceste circumstanțe trebuie să fie irefutabil stabilit de judecători și a concurenților din sectoarele vecine.
* Pește capturat ar trebui să fie păstrate în saci de Karp, \ nu mai mult de un pește în Karp-sac \.
Fiecare echipă trebuie să aibă cel puțin 3-Karp jachete, antibiotice și saltea. Karp-saci trebuie să fie plasate în așa fel încât judecătorii le pot vedea. De pește păstrate în ele până când ei Karp-ponderate pungi cu pești în ele, trebuie să fie scufundată în apă până la maxim admisibil pentru jucatori Wade profund, fără greutăți, balast sau alte obiecte în interiorul lor. De cântărire se face în dimineața între 6-7 ore intre 9-10 ore între orele 12-13 18-19 15-16 ore între orele între 21-22 ore între 23-00:00 00 chasa.Ot : 00 am la pește capturat 06:00 sunt păstrate în saci pentru a Karp retragerea dimineață de la judecători.
* Dacă toate Karp-saci sunt angajați, jucătorii trebuie să meargă la judecător să cântărească pește și eliberarea Karp-saci.
* Nu lăsați orice alte mijloace de stocare pentru pești.
* Pește este respectat, chiar dacă accidentale stau, dar in jurul gurii. Orientate "tarmachene" este strict interzisă.
* Dupa cursa, concurenții trebuie să fie perfect curate sectorului.
* Al doilea semnal avertizează jucătorii că finalul cursei restul de 15 minute.
* Semnalul treia marchează sfârșitul cursei.
* Participanții detectate de pește înainte de semnalul treilea este furnizarea de încă 15 de minute pentru a scoate apa. În acest caz, după 15 minute semnalul patra este alimentat, după care a considerat numai peștele din apă. Bip pentru o altă fază a competiției trebuie să fie scurt, în toate cazurile, să fie luate în considerare la începutul.
* În timpul competiției, judecătorii sunt situate pe stânga sau la dreapta în spatele jucătorilor, fără a perturba activitățile lor, dar cu o posibilitate de monitorizare asupra lor si prinde-le. Cântărire este testat cu soldul furnizate de organizatori. Cântărirea se efectuează sectoare sau în sectoare apropiate de apă și de lângă una dintre cele două limitele laterale ale sectorului.
* Rezultatele de cântărire trebuie să fie scrise în mod clar și ușor de înțeles pentru judecători și concurenții.
* Membru al completului de judecată efectuate de cântărire și se aplică rezultatul în documentul oficial.
* Pungi de cântărire a peștelui trebuie să fie furnizate de către organizatori, utilizarea lor este opțională și servesc pentru a cântări fiecare pește individual. Înainte de fiecare pungă de ponderare succesive ar trebui să fie umezită și calibrat scale cu ea.
* Măsurate în grame. Pentru a judeca de la saci de echipa de cântărire-Karp cu peștele prins, nu ar trebui să fie scos din apă. La măsurarea peștele este transferat de la Karp-punga in saci de crap cu greutatea saltelei de la un jucător, după cântărirea peștelui cu atenție înapoi în apă sub supravegherea judecătorului. În timpul cântărește-atlet trebuie să apară pe echipa pentru a controla procesul și să semneze protocolul, care stabilește greutatea fiecărui pește. În cântărire captura participa la sectorul vecin și concurent asistat și semnat la fel în procesul-verbal al judecătorului. După măsurarea de pește de ao returna apa si semnarea protocolului nu ia nici un protest privind membrii ei de greutate juriului și judecătorilor în domenii majore trebuie să cunoască normele de sofisticare și de a asigura conformitatea.
* Fiecare concurent trebuie să cunoască și pe deplin conforme cu normele. Pentru fiecare sector, va exista un panou de informații cu numele jucătorilor și pe numărul, tipul și greutatea fiecărui pește, care este actualizat la fiecare 6 ore.
* Organizatorii și judecătorii nu sunt responsabili pentru orice accidente sau daune care pot apărea în timpul cursei.


ÎNCĂLCĂRI ȘI SANCȚIUNI

Pentru prima dată, normele - 5 kg pește captura deduse din otbora.
Pentru încălcarea normelor doua - 10 kg de pește de captură va fi dedusă din echipa.
Pentru a treia încălcare a regulilor - descalificare.
Pentru a îndeplini instrucțiunile unui judecător în legătură cu încetarea unei încălcări a normelor, penalizarea este o descalificare directa a echipei.
Echipele descalificate nu participă în clasamentul. Plătiți taxa de intrare este de rambursat și competența sa și premii pentru cel mai mare pește prima și. Premii pentru primul pește mai mare și a echipei, după oferindu-le în această listă. După anunțarea descalificarea echipei de sportivi descalificate se în termen de 120 de minute pentru a aduna echipamentul lor și să părăsească iaz.

CLASAMENTUL

Clasamentul echipelor este din greutatea capturilor \ 1 punctul 1 g \. Echipa cu cel mai mare număr de puncte (ponderea cea mai mare a capturii totale) a avut loc prima echipa după puncte - al doilea, etc În caz de egalitate a două sau mai multe echipe au un avantaj echipa cu cele mai multe de pește. Într-o nouă echipă egalitate predomină prins pește cu greutate medie mai mare. În caz de egalitate, în acest clasament a echipelor de locuri în clasamentul sunt distribuite prin tragere la sorți. Exemplu: Cele doua echipe cu greutate de captură și aceeași gen și alte criterii au Dva randament mai mică decât cea din fiecare dintre primele patru echipe din clasamentul, și mai mult decât oricare dintre celelalte echipe, remiză care o determină va ocupa cincea și a șasea, care loc.
Toate echipele fără pește este ultima clasata.


Dacă este necesar, în timpul organizatorii turneului poate convoca o reuniune extraordinară.
Prezența reuniunii căpitani este obligatorie.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

gosdra
Mesaje: 50
Membru din: Mie Ian 18, 2012 20:39

Re: Amical in Bulgaria !

Mesaj de gosdra »

De ce nu merge Madalin Olariu? Am inteles ca a invatat f bn bulgara........................

Avatar utilizator
Zambaccian
Mesaje: 217
Membru din: Vin Mar 17, 2006 12:29
Puncte: 0
Localitate: Globe trotter

Re: Amical in Bulgaria !

Mesaj de Zambaccian »

Madalin Olariu няма да има изпити през май и че човек трябва да се занимава с кариерата си ... Може би някой друг път.Междувременно, приятелю, може да ви научи на урок за вас да се справят с българския Rig първенство през следващата година.

Лека нощ!
Essential fishing tackle: Jura, Bushmills, Glenmorangie

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”