In dimineata asta am avut treala la Lehliu. Drum frumos, liber si NICI O BALTA INGHETATA. Poate da domnul si se incalzeste mai repede sa iesim la treaba.
Vroia sa spuna bagami-as ... batul in balta, boilies-ul in cobra, salteaua sub crap ... . Lasa ca in 10 zile dau astia drumul la caldura si sa vezi ce pustiu o sa fie pe aici
Daca nu merge din prima cu ciocanu'....incearca un ciocan mai mare !
Cand am plecat din Lehliu era soare. A inceput sa ninga dupa ce am trecut de Tanganu. De unde se adevereste ca ceea ce se vede din birou sau din Bucuresti nu este la fel cu ce se intampla pe balta.
@carpkiller
Ai dreptate este o balta de cacat. Dar ptr prima partida asculta la mine ca merita ! Apoi,din mai incepe derbeul si nu mai ai unde sa dai si te enervezi.
PS Nu uita ca adancimea este de 60 cm !
Da, 60 cm ! numai bine pe vremea asta.Eu am gasit un loc unde este ceva mai mare, are 1 m. Oricum balta este frumoase, cu putin mai multa atentie ar fi un loc chiar suberb !
Tu unde ai pescuit datile trecute, pe care mal ? Eu am pescuit exact in coltul opus intrarii cand am luat noroiul ala mare anul trecut, in niste agataturi rele printre stuf.
Am vreo 30 de iesiri pe aceasta balta si pot sa-ti spun cu mana pe inima ca ai dat pe cel mai prost loc de pe balta !
Cele mai bune locuri sunt pe digul de intrare....
PS Am ramas si eu innamolit de vreo 3 ori..
Am debutat pe 25 martie la ora 7:00 dimineata. Am stat pana pe 26 la ora 17:00, cand am plecat ca prostul sa vad saracia de meci, lasandu-mi colegii de suferinta singuri pe balta.....
Din pacate nu am avut nici o trasatura in cele 36 de ore petrecute pe balta ! Am folosit boilesuri de cea mai buna calitate de la Pelzer si SBS, ambele cu o cantitate mare de alcool ! (in ele, nu in mine)
In situatia mea au fost si ceilalti 10 (!!!!!!!) pescari cu care am impartit balta.Nimeni nu a acceptat vreun compromis, asa ca toti au pescuit la boiles.
Temperatura exterioara :0 noaptea, 20 ziua.
Temperatura apei : intre 7 si 10 grade,in crestere permanenta !(in mod normal,azi 27 ar trebui sa ajunga la 12 grade si sa inceapa capturile !)
PS Felicitari lui Bogdan,baiatul lui Sandu Calina, care a rezistat o noapte la 0 grade din dorinta de a fi alaturi de noi pe balta ! O sa mai auziti de el !