Am o problema !

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
danielcotoz
Puncte: 0

Re: Am o problema !

Mesaj de danielcotoz »

poti sa-l contrazici? are la fel de multa dreptate cata ai si tu. procentul e de 50-50%. ar trebui sa nu fie partida cu capturi de peste 15 si nu 1-2 buc.
din cate stiu tipu le are pe pescaria insa se pare ca si cu aberatile. nici la lacuri consacrate nu auzi astfel de treburi. dar .... la noi orice e posibil. scuza o sa fie: LAC EXCLUSIVIST unde sa nu vina toti borfasi sa-si bage carligele in apa si sa arunge rumegus in apa sa strice ph-ul apei sau sa le produca diaree pestilor

Saky

Mesaj de Saky »

zfcristian scrie:
RSC scrie:2. Pescuitul se asociaza si se asorteaza mult mai bine cu "cortul" decat cu "casuta"...
Touche !!!

CORECT !

cine ia pescuitul crapului in serios sta relaxat o saptamana la cort !
eu unu prefer sa stau 10 zile dupa unu de +20,sau 2,sau 3,sau 20 !!! :wink:

Saky

Mesaj de Saky »

Regulamentul va arata cam asa !

1.bile si seminte doar ce se va vinde la balta,(pop up la liber)
2.saltea de primire mare,mincioc,geanta de cantarit,trepied si cantar de la noi (asa evitam aducerea bolilor de pe alte balti)
3.interzis saci de crap !! prinzi,cantaresti,pozezi si eliberezi in cel mai scurt timp !!
4.nu se va intra cu masinile !!! vor fii mai multe carucioare pt bagaje.

si mai vedem noi

danielcotoz

Mesaj de danielcotoz »

Sakal scrie:Regulamentul va arata cam asa !

1.bile si seminte doar ce se va vinde la balta,(pop up la liber)
2.saltea de primire mare,mincioc,geanta de cantarit,trepied si cantar de la noi (asa evitam aducerea bolilor de pe alte balti)
3.interzis saci de crap !! prinzi,cantaresti,pozezi si eliberezi in cel mai scurt timp !!
4.nu se va intra cu masinile !!! vor fii mai multe carucioare pt bagaje.

si mai vedem noi
4. du tu cu caruciorul bagaje si alimente ptr 1 sapt pe lac. si inconjoara 3 ha de apa. sa fim seriosi. nebunie curata
3. 2. de acord cu tine
1. aberatie, asta am mai spus

mimisikuuu

Mesaj de mimisikuuu »

Sakal scrie:
zfcristian scrie:
RSC scrie:2. Pescuitul se asociaza si se asorteaza mult mai bine cu "cortul" decat cu "casuta"...
Touche !!!

CORECT !

cine ia pescuitul crapului in serios sta relaxat o saptamana la cort !
eu unu prefer sa stau 10 zile dupa unu de +20,sau 2,sau 3,sau 20 !!! :wink:
Ff bine,atunci fa o doar ptr tine,poti sa iti montezi cortul si langa cabana daca te simti mai bine in el. Oricum ,cel mai bine ar fi sa deschizi tu balta si sa faci sa i creasca reputatia de la un an la altul si mai apoi cu tot felul de conditii(OFERA SI APOI CERE),in ritmul asta o sa ne trezim maine ca nu accepti pescari romani la fel ca lakele de la Sarulesti.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Mai oameni buni, e balta lui, banii lui, crapalaii lui .
Nu va obliga nimeni sa pescuiti acolo, sunt alte N balti, nu e obligatoriu sa mergeti acolo.

Eu salut ideea de a se face ceva gen in Hu si la noi, hai sa vedem oferta finala si atunci fiecare decide daca va pescui acolo sau nu .
E al dracu de simplu !

BBadescu

Mesaj de BBadescu »

Felicitari pentru initiativa!

Personal, cred ca merita luata in calcul si varianta pescuitului pe zi sau pachete de 2-3 zile (pentru cei care vin mai de departe). 7 zile pentru o partida mi se pare cam mult.(exceptie face delta).

Nu trebuie neglijat confortul, deci niste casute cu ceva facilitati ar fi binevenite. Sunt mult mai bune decat cortul, mai ales pentru o perioada mai mare de timp.

Ideea cu bilele baltii nu ma deranjeaza, dar sa aibe un pret rezonabil.

Deci, pe scurt eu cred ca prioritatile ar trebui sa fie pestii si confortul pescarului. Restul (gen transport bagaje, acces auto) se pot face si din mers.

Spor la treaba si succes!
...cum se poate prinde pestele mic cu unelte mari...

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

danielcotoz scrie: 1. aberatie, asta am mai spus
Da' ce ai de esti asa..vehement? E balta lui, regulile lui.Daca te-a obligat sa mergi acolo as intelege cuvintele mari dar asa...potoleste-te, in stilul asta devi tu penibil cu caps si bold.

On-topic mie mi-ar place sa existe o asa balta in jurul Bucurestiului.

danielcotoz

Mesaj de danielcotoz »

cam 90% din partide le fac in ungaria si astfel de conditii nu am intalnit pe nici un lac. ma agit ptr ca vad astfel de atitudini la unii administratori de lacuri care sunt aberante si ced ca lacul lor e carpodrom mondial. ave m si noi in zona 1-2 de acest gen dar s-au mai potolit cand au vazut cum se raresc pescarii. unu dintre ei chiar te verifica la nada si venea la tine pe lac de spe ori sa vada ce faci. nu am nimic de ascuns insa spiritul securist ma intriga. sunt pescar C&R 100% si sunt convins ca trebuie sa fie reguli stricte pentru a-si proteja lacul dar unele sunt aberante. daca noi vom tolera ... ne trezim ca tot aia avem si trebuie sa mergem in alta parte. si mie mi-ar place sa merg la 20km la lac nu sa fac 400-600km

Saky

Mesaj de Saky »

mimisikuuu scrie:
zfcristian scrie:
Touche !!!
unde si aici e o mica problema,balta fiind noua,pescarii ar trebui sa te creada pe cuvant ca in balta sunt 150 pesti peste 15 kg
pai daca mi-am permis sa vand la Pleasa 600 de bucati 5-10 kg eu cred ca mi-a mai ramas ceva pestisori !
cei ramasi la mina anul asta mi-au mancat 6400 kg pelete si 4000 kg porumb cu grau,
dar sa lasam balta sa vorbesca dupa deschidere :wink:

asta din poza e din grupa mica !
IMG_0393.jpg
IMG_0393.jpg (107.37 KiB) Vizualizat de 1709 ori

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”