Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
zfcristian scrie:Touche !!!RSC scrie:2. Pescuitul se asociaza si se asorteaza mult mai bine cu "cortul" decat cu "casuta"...
4. du tu cu caruciorul bagaje si alimente ptr 1 sapt pe lac. si inconjoara 3 ha de apa. sa fim seriosi. nebunie curataSakal scrie:Regulamentul va arata cam asa !
1.bile si seminte doar ce se va vinde la balta,(pop up la liber)
2.saltea de primire mare,mincioc,geanta de cantarit,trepied si cantar de la noi (asa evitam aducerea bolilor de pe alte balti)
3.interzis saci de crap !! prinzi,cantaresti,pozezi si eliberezi in cel mai scurt timp !!
4.nu se va intra cu masinile !!! vor fii mai multe carucioare pt bagaje.
si mai vedem noi
Ff bine,atunci fa o doar ptr tine,poti sa iti montezi cortul si langa cabana daca te simti mai bine in el. Oricum ,cel mai bine ar fi sa deschizi tu balta si sa faci sa i creasca reputatia de la un an la altul si mai apoi cu tot felul de conditii(OFERA SI APOI CERE),in ritmul asta o sa ne trezim maine ca nu accepti pescari romani la fel ca lakele de la Sarulesti.Sakal scrie:zfcristian scrie:Touche !!!RSC scrie:2. Pescuitul se asociaza si se asorteaza mult mai bine cu "cortul" decat cu "casuta"...
CORECT !
cine ia pescuitul crapului in serios sta relaxat o saptamana la cort !
eu unu prefer sa stau 10 zile dupa unu de +20,sau 2,sau 3,sau 20 !!!
Da' ce ai de esti asa..vehement? E balta lui, regulile lui.Daca te-a obligat sa mergi acolo as intelege cuvintele mari dar asa...potoleste-te, in stilul asta devi tu penibil cu caps si bold.danielcotoz scrie: 1. aberatie, asta am mai spus
pai daca mi-am permis sa vand la Pleasa 600 de bucati 5-10 kg eu cred ca mi-a mai ramas ceva pestisori !mimisikuuu scrie:unde si aici e o mica problema,balta fiind noua,pescarii ar trebui sa te creada pe cuvant ca in balta sunt 150 pesti peste 15 kgzfcristian scrie:Touche !!!RSC scrie:2. Pescuitul se asociaza si se asorteaza mult mai bine cu "cortul" decat cu "casuta"...