daca mai baga inca 15 tone ..cand arunci cu plumbul in apa o sa sara pestele in sus ca nu mai are loc de plumb in apa ...felicitari ptr o asa balta !!!!
Prinde,pastreaza dar si ELIBEREAZA !!!!
FIELDTESTER SENZOR PLANET www.snz.ro
Am hotarat cu Florin, colegul meu de club, ca ultima partida de anul acesta sa o facem pe MV2.
Partida a inceput aseara la ora 16:30 pe o vreme frumoasa pentru pescuit si a continuat si a sfarsit astazi la ora 15:00 pe nori si un vant crancen.
Am ales sa pescuim pe locurile 2 si 4, iar ca nada, bile solubile de 8-10mm date de colegul nostru Neacsu Mircea(Pompy) si 1,5kg de pasta data de Iulian Petre + informatia sa folosim si pop-up simplu de 8mm (una sau doua bobitie pe firul de par). A urmat un adevarat festival cu peste 28 de pesti, multi ,foarte multi in jurul cifrei 6-6,5kg si catva mai inbracati din care 4 buc de 8kg; 1 buc de 9kg;1 buc de 10kg; 1 buc de 11,1kg si unul de 12,2kg, ultimii doi fiind prinsi de Florin .
Rezultatul final fiind Florin(LULUPESCAR) 88Kg si eu 108kg.
Deci care mai aveti timp pana nu se strica vremea mergeti poate la o ultima distractie pe anul asta la Mv2.
Fişiere ataşate
3.jpg (165.75 KiB) Vizualizat de 936 ori
2.jpg (153.26 KiB) Vizualizat de 936 ori
1.jpg (180.86 KiB) Vizualizat de 936 ori
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020
Vladut Mateianu scrie:Asa da Arshi ! Felicitari, atat tie cat si lui Florin !
Pe weekend cred ca o sa fie plina balta !
Merci Vladut!
Aviz amatorilor : Nu va hazardati sa naditi .Noi cred ca am nadit la toata partida 1kg de bile.( am vazut azi la cineva dimineata,era chitit pe el cu galeata cu bulgarii....)
Ace mici si momeala si mai mica .
Fir intins !
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020