Pozele facute si postate pe forum au caracter pur informativ ! Personal ma numar printre pionierii acestui tip de mediatizare a concursurilor pe forum si inca de la inceput, impreuna cu organizatorul, ne-am propus sa transmitem cat mai real "viata" unui asemenea eveniment... de la inceput pana la sfarsit, cu bune si cu rele ! Critica foto cred ca nu intereseaza pe nimeni, atata timp cat si un rahat de poza facuta cu o sapuniera poate transmite un mesaj mai important decat tehnica cu care s-a facut poza ! Pe noi, mesajul ala ne intereseaza ! Nu stiu pe cati ii intereseaza daca s-a respectat regula treimilor si s-a incadrat corect subiectul in poza, dar cu siguranta sunt mai multi cei care vor sa vada o balta, un aspect al malului, un rod-pod, o lanseta, un lanseu, o mulineta, o asezare a firului pe un tabur, o expresiea a fetei unui pescar obosit, sau bucuros, un cort, o nada, un carlig, o montura, un crap frumos, un peisaj, aspectul vremii, starea de spirit pe balta, si tot asa ... chestiile astea conteaza mai mult pentru cei care ne urmaresc si nu tin cont tehnica foto ! Dar dupa cu spuneam, la capitolul asta am fost pionieri... probabil a venit timpul sa fim inlocuiti de profesionisti sau sa devenim noi profesionisti (asta insemnand ca ar trebui sa lucram cu scule mai bune si sa scoatem profit de pe urma fotografiilor) !
Pana una alta, sa incheiem concursul de fata :