popescu59 scrie:Cred ca varianta cu punctarea celor mai mari 10 crapi scuteste orice balta de sectorizare si schimbarea de locuri pe timpul concursului.In aceste conditii se vede cine are marfa de calitate si atrage pestele mare.Ar scadea participanti care nu se deslipesc de vesnica mamaliga .
corect.multi din alte judete evita concursurile din jurul bucurestiului din cauza mamaligarilor.haideti sa evoluam si sa pescuim la alte standarde mai moderne
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.
popescu59 scrie:Cred ca varianta cu punctarea celor mai mari 10 crapi scuteste orice balta de sectorizare si schimbarea de locuri pe timpul concursului.In aceste conditii se vede cine are marfa de calitate si atrage pestele mare.Ar scadea participanti care nu se deslipesc de vesnica mamaliga .
Nae, daca pici pe C-uri, tu ai impresia ca-i bati vre-odata la calitate pe cei din A-uri ?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
corect.multi din alte judete evita concursurile din jurul bucurestiului din cauza mamaligarilor.haideti sa evoluam si sa pescuim la alte standarde mai moderne
nu o sa poti echilibra balta daca puncteaza cei mai mari 10 pesti si nu sectorizezi.Cei de pe A or sa castige balta fara probleme chiar daca pescuiesc la mamaliga si plastice.
Georgica am studiat citeva din concursurile pe MV2 si stupoare nici o captura nu este din sectorul A , toate capturile sunt in sectoarele B si C deci e clar ca pestele mare circula nu sta inghesuit pe sctorul A . IN felul asta de punctare sunt sanse cit de cit egale pentru toti pescari de pe toata balta .
Edificator este si ultimul concurs in care captura a fost in sectorul B.
Florin-
In sectorul A este densitate mare si predomina pestele de 5-7 kg capturile s-au plimbat permanent si au scos capul in parte de B si C, si inca un amanunt nu cred ca majoritatea pestelui peste 10 kg s-a prins la plastice.
Asa ca ramin la propunerea punctarii celor mai mari 10 crapi fara sectoare si schimbari de locuri.
popescu59 scrie:Georgica am studiat citeva din concursurile pe MV2 si stupoare nici o captura nu este din sectorul A , toate capturile sunt in sectoarele B si C deci e clar ca pestele mare circula nu sta inghesuit pe sctorul A . IN felul asta de punctare sunt sanse cit de cit egale pentru toti pescari de pe toata balta .
Florin-
In sectorul A este densitate mare si predomina pestele de 5-7 kg capturile s-au plimbat permanent si au scos capul in parte de B si C, si inca un amanunt nu cred ca majoritatea pestelui peste 10 kg s-a prins la plastice.
Asa ca ramin la propunerea punctarii celor mai mari 10 crapi fara sectoare si schimbari de locuri.
daca te uiti la cupa ierni cele mai bune clasari in clasamentul de calitate sunt in sectorul A.
Varianta cu loturile e valabila cluburilor de pescuit findca niciodata daca nu faci parte dintr-un club nu ai cum sa aduni 3 echipe ca sa participi la un astfel de concurs.
Vreau sa mai fac o remarca de fiecare data cind am pescuit pe Mv2 nu am prins peste mai mare de 12 kg pe zona pontoane in schimb pe standurile aferente sectoarelor B si C am prins mereu pesti peste 12 kg .Anul trecut pestele de 17,750 kg l-am prins pe standul 25 deci la mijlocul balti .
Acum la concursul acesta este adevarat ca cele mai bune clasari la calitate au fost in A dar au fost la peste 5-600 de kg de peste prins.
Cind se vor puncta cei mai mari 10 pesti tacticile vor fi altele si bilele cele mai bune isi vor spune cuvintul nu sutele de kg de malai si mamaligi.
popescu59 scrie:Georgica am studiat citeva din concursurile pe MV2 si stupoare nici o captura nu este din sectorul A , toate capturile sunt in sectoarele B si C deci e clar ca pestele mare circula nu sta inghesuit pe sctorul A . IN felul asta de punctare sunt sanse cit de cit egale pentru toti pescari de pe toata balta .
Florin-
Pestele mare e solitar ! E greu sa gasesti 10 pesti mai mari pe C-uri care sa bata 10 pesti mari de pe A-uri !
L.E.
Nae, pescuitul de placere nu se compara cu cel de competitie !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Florin-
Pestele mare e solitar ! E greu sa gasesti 10 pesti mai mari pe C-uri care sa bata 10 pesti mari de pe A-uri !
L.E.
Nae, pescuitul de placere nu se compara cu cel de competitie !
niciodata n-o sa castige sectorul c!
ca sa-l faci cei mai mari 10 pesti,trebuie cu schimbare,altfel castigatorul va fi din sector A sau maxim din B.cei din C stau resemnati!