Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
popescu59 scrie:Dl felicitari pentru frumusetile pe care le detineti aveti intradevar pesti de pesti. Vin cu o intrebare ne puteti spune ce lungime si latime are acest lac ?
Prin partile noastre la asa lac i se spune lighean iar referitor la conditiile si taxele de pescuit cred ca dv visati . Eu nu vreau sa va dezamagesc dar sincer va spun nu cred ca va veni cineva sa pescuiasca 7 zile pe acest lac . Nu tu pom nu tu umbra nu tu wc nu tu plaure nu tu stuf suprafata foarte mica dar in schimb vad ca visati la preturi occidentale. Cred ca va place sa visati ca vor veni pescari sa stea 7 zile in aceste conditii.
Aveti intradevar din ce se vede in poze pesti de invidiat darrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr in afara de peste pe o suprafata foarte mica nu aveti nimic.Daca aveati o balta de 15-20 de hectare ar fi fost altceva dar ce se vede in poze arata ca un bazin de reproducere . Eu unul nu as pierde mai mult de 24 de ore pe acest bazin la pescuit.Si sa fiu sincer taxa mai mare de 100 ron pe 24 de ore nu aveti cum sa percepeti.
e greu sa citesti tot topicul ?popescu59 scrie:Se poate sa fiu incurcat rau cum spui dar te rog mult sa ne spui lungimea si latimea lacului si inca ceva ca am tot citit ce ai vrea sa faci , totul este la viitor .De la a vrea sa faci la facut este ceva drum. Astept cu nerabdare sa vad in primavara cum vei amenaja cele 6 standuri de pescuit ce foisoare vei face ce dusuri ce wc etc. si dupa aceea vom vedea daca e mai bine la tine decit in Ungaria de care ne mai desparte putin km.
Oricum iti urez sa realizezi tot ce iti doresti sa faci.
Salut Ulmene !Razvan Ulmeanu scrie:Sakale,
Peste are vreo 21 de kg.
Da' drumu la treaba ca venim in formula completa la deschidere!
Sakal scrie:am pescuit azi vreo 3 ore
cate kg credeti ca are ???
salut !popescu59 scrie:(e greu sa citesti tot topicul ?
balta pe care o vezi in poza e de 1 h si va fi doar pt competitii de Feder.
balta cu Monstri Apelor 6 h, 350 cu 200 lungime si 200 latime, 90 % sant gata,PESTE MARE SI MULT AM,gresie am,faianta am,adica am TOT)
Gata am citit si rasfoit tot topicul si am vazut ca ne tot duci cu zaharelul. Ai postat citeva poze in care se vede numai balta mica de reproducator care la noi se numeste cum ti-am mai spus lighean.
Acum vine intrebarea cea mai grea De ce nu ne pui poze cu adevarata balta de pescuit ??? Ce ascunde aceasta balta de ne-ai aratat-o numai in desen?? Pune frate poze cu balta in care ne propui sa pescuim si nu ne mai da poze cu un bazin . Daca ai si detii asa ceva arata adica balta minune arata sa vedem si noi si atunci vei fi credibil .Pina atunci cam tot ce ne-ai spus si aratat este pus la indoiala .Din ce am vazut din acel desen nu imi dau seama apa din aceste bazine de unde vine ? Exista izvoare sau cum? Cum rezista la vara acesti pesti la 40 grade caldura fara sa ai sursa de apa ?
Ne ascunzi destule si chiar nu vad de ce. Pina una alta pune poze cu balta de pescuit sa vedem si noi daca exista sau ne spui povesti.
Sper sa nu incepi sa ma jignesti ca ti-am adresat citeva intrebari normale .