popescu59 scrie:
Daca cineva crede ca acesti domni vor trece pe la puscarie se inseala amarnic .
Si sa va mai spun inca ceva cred ca le-ar fi foarte greu la puscarie , cred ca vor suferi la fel de mult ca si Nastase.
Adica celula cu apa calda si rece ,dus , lcd tv , frigider , laptop, telefon etc. Foarte foarte naspa le va fi cred ca se vor bate cu detinuti pe o portie de arpacas pe acolo.Cunosc destule persoane care au facut bani multi din spatele gratiilor cu toate restrictiile si viata grea din puscarie cind s-au liberat ereau la o cota financiara foarte buna. Vad ca le poarta uni de grje pentru banii care trebuie sa ii dea la buget , cu siguranta vor ramine muritori de foame dupa ce vor plati .
---------------------------------------------
Hai ca usor usor ii baga pe toti la puscarie o sa vedeti . Dar stau si ma intreb credeti oare ca puscaria ii va schimba cu ceva ?
Fratilor au oamenii bani foarte multi bani si vor sta la puscarie exact ca la sanatoriu isi vor odihni mintile si vor iesii de acolo cu mult mai multe idei sa isi continue afacerile curate sau necurate .
Vreau sa va comunic un fapt real in inchisoare nu o duc rau decit aceia care nu au bani , cei care au bani au toate conditiile celule cu aer conditionat cu tv lcd , dus apa calda apa rece , frigider , uneori cite un laptop si telefon mobil.Deci una peste alta ies din puscarie foarte foarte surmenati si stresati . Si unde mai pui ca unii isi freaca miinile si se bucura ca ia pedepsit justitia , cind colo ii trimte la tratament .
Asta e tara astea sunt mentalitatile unii se bucura cind aud asa ceva iar alti cauta pe toate caile sa faca si ei ceva banisori indiferent de metoda prin care ii fac, fiindca stiu clar 3-4-5 ani la puscarie cind ai bani inseamna ca mergi la refacere si odihna.
Nae cum le sti tu pa toate ca un om mare!!!!!

Da` numai ca e greu sa te decizi. Odata zici ca daca crede cineva ca ajung la puscarie se inseala amarnic, a doua oara ca ii baga usor, usor pe toti.
Da` ce-i mai interesant e ca sti si cum or s-o duca pe-acolo.
Acuma stie toata lumea ca si tu esti plin de bani, iti place confortul ( laptop, tv, frigider, aer conditionat, rulota, pe balta etc ) si te mai si pricepi la format idei.
Le-ai pregatit astora asternuturile? :)Ai fost pe-acolo?!
Urban culture.