Drumul de la pescuitul amator la pescuitul de competitie!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
valiauto68
Puncte: 0

Re: Drumul de la pescuitul amator la pescuitul de competitie

Mesaj de valiauto68 »

Deci tu zici,din cate inteleg, ca la nivelul la care se pescuieste acum, ar fii si varsta un impediment?

Asta poate sa fie si un fel de a spune cuiva " te-ai apucat cam tarziu" ? :?
Incet,incet facem un profil al pescarului de competitie?
Cu +/- la fiecare capitol.

Madalin Dirla
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Madalin Dirla »

Orice sport evolueaza,vezi fotbalul anilor '80 cum jucatori ai echipelor romanesti Dinamo,steaua jucau de placere si culmea faceau performante Europene acum au toate conditile si se fac de ras in Europa............cred ca este cea mai buna comparatie care mi-a venit acum in minte :wink:
valiauto68 scrie:Super tare filmuletul! Are si continuare?

Aia erau pescari, fara nash,fox,korda si alte acareturi la moda acum.
Echipamentul tuturor pescarilor de acolo nu facea cat face echipamentul unei singure echipe de acum.
Baietii relaxati,arbitrul un mosulet linistit,o berica,o tuiculita.

De revazut! E clar ca pescuitul nu mai e ce a fost! Dar cine ne spune la ce s-a ajuns?

Ps. Nu poti compara sahul cu pescuitul! Pescuitul merge mai bine cu tablele...

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Deci tu zici,din cate inteleg, ca la nivelul la care se pescuieste acum, ar fii si varsta un impediment?
Ma rog, nu varsta in sine, ci afectiunile care, de regula, biologic, apar si insotesc varsta.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

"Incet,incet facem un profil al pescarului de competitie?
Cu +/- la fiecare capitol."

Pai, un "+" sau "-", esential, e ... nevasta! :lol: :lol:
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Eu tare sunt curios cum ar arata un clasament al pescarilor de competitie din toate timpurile bazat pe criteri generale si votat de pescarii de competitie,si bineinteles un clasament anual efectuat la finalul sezonului...
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornel.s scrie:
Val scrie:Nu intinde coarda .... mai mult decit tine :oops: Nu vorbim de numarul de postari .....
Da-le-n Doamne iarta-ma de numar de postari. Asta-i acum problema ta?
Eu am zis acolo ca daca era asa de simplu eram mai multi din astia, betivii, care ne facem veacul pa bara, ca si tine dealtfel. Ce a fost gresit?
Draga forumist - este ultima postare in care eu unul iti mai permit sa te exprimi la modul asta . Nu te supara , dar sunteti vreo 2-3 pe aici care numai scrieti .... urat si dpmdv prost si fara substanta .
Eu unul m-am saturat de tot soiul de apasatori de taste , care critica din spatele unui ecran , nu ii stie nimeni , nu au facut niciodata ceva real pentru pescuitul crapului ci numai au carcotit ! , scriu si scriu , fac caterinca , isi dau cu parerea la orice ( dar absolut la orice ! ) .... De unde p...a mea suntem noi doi betivi impreuna ....si stam pe aceeasi bara ..????
Poate daca ne vedem te sui pe vreun copac sau pe vreun pichet , sau cine stie ce iti mai fac , ....dar pina atunci daca mai scrii asa ceva ...ne certam rau de tot ! Gluma e gluma , dar primita de la cineva cu pedigree old timer ...asta daca ma intelegi .
Nici nu ai baut cat mine , nici nu ai pescuit cat mine , iar cat priveste ceva carte , iti garantez ca eu nu am baut cerneala ....
Scriu rar de ceva vreme , dar m-am saturat sa te vad pe tine si pe unul cu probleme de iarba , sa monopolizati discutiile pe orice topic .
Daca eu pot sa tac , trebuie sa o faceti si voi !!!!
Scrieti mai rar si lasati forumul sa se dezvolte si sa nu devina capusat !! Macar pentru faptul ca eu l-am inventat .

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Val scrie:
cornel.s scrie:
Val scrie:Nu intinde coarda .... mai mult decit tine :oops: Nu vorbim de numarul de postari .....
Da-le-n Doamne iarta-ma de numar de postari. Asta-i acum problema ta?
Eu am zis acolo ca daca era asa de simplu eram mai multi din astia, betivii, care ne facem veacul pa bara, ca si tine dealtfel. Ce a fost gresit?
Draga forumist - este ultima postare in care eu unul iti mai permit sa te exprimi la modul asta . Nu te supara , dar sunteti vreo 2-3 pe aici care numai scrieti .... urat si dpmdv prost si fara substanta .
Eu unul m-am saturat de tot soiul de apasatori de taste , care critica din spatele unui ecran , nu ii stie nimeni , nu au facut niciodata ceva real pentru pescuitul crapului ci numai au carcotit ! , scriu si scriu , fac caterinca , isi dau cu parerea la orice ( dar absolut la orice ! ) .... De unde p...a mea suntem noi doi betivi impreuna ....si stam pe aceeasi bara ..????
Poate daca ne vedem te sui pe vreun copac sau pe vreun pichet , sau cine stie ce iti mai fac , ....dar pina atunci daca mai scrii asa ceva ...ne certam rau de tot ! Gluma e gluma , dar primita de la cineva cu pedigree old timer ...asta daca ma intelegi .
Nici nu ai baut cat mine , nici nu ai pescuit cat mine , iar cat priveste ceva carte , iti garantez ca eu nu am baut cerneala ....
Scriu rar de ceva vreme , dar m-am saturat sa te vad pe tine si pe unul cu probleme de iarba , sa monopolizati discutiile pe orice topic .
Daca eu pot sa tac , trebuie sa o faceti si voi !!!!
Scrieti mai rar si lasati forumul sa se dezvolte si sa nu devina capusat !! Macar pentru faptul ca eu l-am inventat .
Iar te dai interesant? Nu esti bagat in seama si incerci sa iesi in fata? Vine iarna si te plictisesti? Probleme cu iarba ai tu, altcineva din anturajul tau, dar nu eu. Nu stiu cata cerneala ai baut, dar cert este ca ai baut-o degeaba.
"Keep it simple!"

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Nu ma dau interesant , la varsta mea nu am de ce - tu si altii ca tine o faceti - nu vreau sa fiu bagat in seama mai mult decit refuz pe oricine din pescuitul crapului , de ceva vreme .
Vreau numai sa tinem un Forum curat , pentru pescari si nu pentru profani sau oameni de opinie indiferent de domeniu .
Pe tine nu te sperie , cat ai scris in ultima vreme ?? Vrute si nevrute ...
Spune-mi o plus valoare adusa de tine pe acest Forum si eu ma inclin ...
Si repet - nu uita , faptul ca scrii aici , este o placere pentru ca un betiv si un bou ca mine , care acum vreo 8-9 ani de zile a pierdut 1 an de viata sa puna pe picioare acest canal de comunicare ....Fara iarba !
Ultima oară modificat Lun Noi 26, 2012 23:14 de către Val, modificat de 2 ori în total.

ionatan

Mesaj de ionatan »

Val scrie: prscuitul crapuli , ....Fara iarba !
Far iarba vere, da ce peste e ela CRAPULI ? Pe unde traieste dansul ? :lol:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Scuze - probleme de tastare ...scriu de pe mobil . Vad ca citesti mai repede decit scriu eu ... ceva despre pescuit ne spui si noua ??

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”